Лакове за нокти - 122

• 74 738
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • на последния етаж
Агент, красавица!  Simple Smile

# 481
Agent Provocateur, мерси много! Как пък не се сетих и аз да погледна на оригиналния сайт на марката... Ще си го поръчам тогава новия-стар топ от rainbow connection, те го зареждат.

# 482
  • USA
Здравейте!

Много хубави нокти и цветове показвате!  Heart Eyes

Аз изхвърлих всичките си знайни и незнайни лакове и започнах да си купувам със 7 и 8 free. Имам съвсем малко, колкото да не е без хич. Онзи ден обаче попаднах на този и го хвалеха колко много издържа. При мен повече от един-два дни всичко се бели, но този вече 4 дни стои и не мърда Simple Smile. И цветът точно по мой вкус.

http://thebeautylookbook.com/wp-content/uploads/2018/05/Smith-Cu … everFadesFast.jpg

# 483
Взех си един млечно- прасковен топ на Ши - скъсих всичко до живец и ще бъда известно време без цвят. От гел лаковете ноктите ми се съсипаха, а служебната и домакинска работа изискват ръце извън покой, така ще се любувам на вашите цветни красоти.
Изказвам и негативно мнение относно заздравителя Мавала сайънтифик К. Ноктите ми изобщо не регенерираха след употребата му, дори започнаха да се белят повече. Не изключвам грешката да е и в моят телевизор, но на пръв поглед нямаше кой знае какви указания.

# 484
  • Стара Загора
Аз от този топ на HK GIRL пък не останах впечатлена. Имам половин бутилка и я ползвам от дъжд на вятър, защото е сгъстен и на някои пръсти ми се появяват "трохи". За момента черния UV gel top на Перфект ми е фаворит. Ако не са развалили и Ейвънския, че имам запаси от него. Ползвам и на SNB, но той пък се отдръпва при неправилно нанасяне и ми мирише кофти. Сеш ми подариха, но още не съм му дала втори шанс. Пош имам също 15 мл в стерилно шишенце и чака.

# 485
  • София
От 2 г. имам електрическа пила. Само 1 път съм я ползвала, когато я купих.
На този етап не робувам и на формата на шишенцата на лаковете за нокти. Оставаше и по шише да избирам лаковете....  #Crazy  Но имам любими марки лакове, харесам ли цвят, нищо не може да ме спре да си го купя.  Grinning

# 486

Мисля този Перфект, който похвали Ивчето, да ми е следващият, или ГР който хвалите. За мен Ейвънският е с влошено качество, вече не е като гел, но имам още едно шише, ще го видя и него.

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 07:37 от Lemy

# 487
  • Prismatica Aerie
А Poshé дали може да се купи отнякъде по-близо от Америка? Май него най-много го харесвам.
От NPD, но много бавно идват оттам поръчките, до англ.адрес пращат след 7-10 дни.
Glisten & Glow имам отскоро, много го харесвам засега, не се отдръпва. Мирише на лепило, но не ми пречи тази миризма.😊

# 488
  • София
Дъждовен маникюр...душата ми подгизна

# 489
А Poshé дали може да се купи отнякъде по-близо от Америка? Май него най-много го харесвам.
От NPD, но много бавно идват оттам поръчките, до англ.адрес пращат след 7-10 дни.
Glisten & Glow имам отскоро, много го харесвам засега, не се отдръпва. Мирише на лепило, но не ми пречи тази миризма.😊

Супер, мерси! Той сякаш засега най-добре ми се отразява на ноктите, а и си върши работата прекрасно.
Този HK Girl на Glisten & Glow преди време много го похвалиха тук, аз си го взех уж на шега, а сега съм изключително доволна от него. Да, мирише малко, докато го слагаш, но после вече не. Определено ми допадна и ще си взема още, дано само да не са му развалили формулата междувременно.
Защо не може човек от едно място да си купува нещата, а?!

# 490
  • Sofia, Bulgaria
Illamasqua - Raindops
Не мога да направя много добра снимка. "Седефените" частички се виждат доста по- добре, но в никакъв случай не са натрапчиви. Като цяло лично за мен не е нещо "WOW!" най - вече по отношение на цвета (друго си е някоя шаренийка). Иначе формулата на лака е доста добра. 

# 491
  • Germany
И аз отдавна имам ел. пила, но я използвам само за педикюр. Идва ми много мощна за ръцете, но за краката съм много доволна. За съжаление нямам време за дълги педикюрски процедури вкъщи, та не я използвам толкова често. Simple Smile
За ръцете преди използвах стъклена, като нашумяха, но пак се върнах към хартиените и съм по-доволна.

# 492
Бързосъхнещ, плътен и с добър блясък е гел топът на Avon. Моето последно шишенце, което ползвам в момента пристигна през март и си е със същото качество и свойства като предните. Вече съм го преполовила и още не изисква разреждане, а предното изхабих може би на 85% без да разреждам и направо хвърлих остатъка.

Karista_S, прекрасен лак и маникюр, макар че и аз също обичам по-забележими цветове.

# 493
  • Варна

От мен нещо семпло, което и друг път съм правила:

https://www.instagram.com/p/BkjnJJPhClM/?hl=de&taken-by=hobbystagram__[/

Разкош е просто, семпъл разкош 😍
А кои са лаковете, моля 😊

# 494

От мен нещо семпло, което и друг път съм правила:

https://www.instagram.com/p/BkjnJJPhClM/?hl=de&taken-by=hobbystagram__[/

Разкош е просто, семпъл разкош 😍Grinning
А кои са лаковете, моля 😊

Ox da koi sa?