Лакове за нокти - 122

• 74 743
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
Аз го имам, прекрасен е  Heart Eyes Синее си, и си е син  hahaha

Ето моя снимка, няма филтъри-милтъри, снимано е с телефон  Wink

https://www.instagram.com/p/BG5KBJjjOBW/?taken-by=nailpolishpalace

# 466
  • Варна
Nadia, благодаря ти! 💐Дано успея да се вредя за него и още някой друг РР.

# 467
  • Prismatica Aerie
Надя, жесток! Heart

Turquoise, откъде ще го взимаш?

# 468
  • Варна
От гореспоменатия pretty polish. Ако изобщо успея да се вредя за нещо. Предполагам, че ще е натоварен сайта, а и като цяло е леко бъгав. Харесала съм и няколко FUN-a.
https://www.prettypolish.com/

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 19:44 от Blue Turquoise

# 469
Agent, лакът на D&G е страхотен! Цвят, форма на шишето- всичко! 💙
Нали!?! Simple Smile И на мен ми е в тайната уиш листа!
Agent- винаги като видя този цвят, и се сещам за China Glaze For Audrey Heart Eyes -класика в жанра!
Абсолютно! Точно от Одри тръгна и моята любов към тюркоазените лакове, все още имам почти половин шише от него!
А пък какво е модерно ми е последна грижа, в коя да е област - най-малко лакове за нокти.
Важен ми е личностния душевен комфорт!
Абсолютно съгласна! Както и че при всяка от нас е различен и за капак се променя с годините, пущината Grinning
На мен лично ми отне около 40 год да го разбера и да спра да ползвам бомбастични изявления, започващи със "Аз никога....  само през трупа ми.... такова не нося/не ям/ не пия...."
Скрит текст:
... защото животът си прави страшни майтапи и винаги когато съм се зарекла "аз никога" се е обърнала каруцата.
Например:
1. Аз никога няма да сложа женствена розова рокля... пфу, даже розови чехлички и намерих и съм абсолютен бонбон, не само според мен!
2. Персийски килим само през трупа ми... мда, ама е правен като за моята къща, за моята камина и за новите ми дивани Simple Smile)))
3. Аз в скъсани дънки!?! АПСУРТ! Вие за каква ме имате!?!?.... докато не се озовах в Лондонския Селфриджес, където намерих и закупих съвършените скъсани черни бойфрендки, към които 2 часа по-късно добавих съвършените черни високи кецове - още един тип обувка от "абсурдния" ми списък Grinning Съдирам ги от носене и дънките и кецовете последните 2 год - и с бели потници и с копринени ризи/шалове! Нашите видимо потръпват всеки път като ме погледнат!
4. Аз в ластични дънки? НИКОГА! .... ъммм, за 20 + год намерих 1 чифт, който ми стои не много лошо и който е идеален с гумените ми ботуши за дъжд.... а колко чифта хубави обувки съсипах докато разбера, че моято източноевропейска снобария няма да се пребори с местните порои и е време да последвам челният пример на местните жители Simple Smile))))
5. Аз и рокля с рюшче!?!?!  Боже, дори аз ахнах, а това рядко се случва! Платих я без да гледам цената, че да не се откажа Simple Smile)))
6. Аз не нося зелен лак... Simple Smile)))))))))))) Очевадно е, че и това сложих на ноктите си!
Та така...

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 20:30 от Agent Provocateur

# 470
  • sof
Agent P., тук умиротворено се илюстрирам, даже цвета идва от шишенце с ръбове, предполагам, че веднага ще познаете всички цвета (и че не ми отива).

Апропо, напълно съгласна със скрития ти текст.

Желая от сърце на всички успешни нови и нови попълнения в колекциите!

# 471
  • Prismatica Aerie

Скрит текст:
... защото животът си прави страшни майтапи и винаги когато съм се зарекла "аз никога" се е обърнала каруцата.
Например:
1. Аз никога няма да сложа женствена розова рокля... пфу, даже розови чехлички и намерих и съм абсолютен бонбон, не само според мен!
2. Персийски килим само през трупа ми... мда, ама е правен като за моята къща, за моята камина и за новите ми дивани Simple Smile)))
3. Аз в скъсани дънки!?! АПСУРТ! Вие за каква ме имате!?!?.... докато не се озовах в Лондонския Селфриджес, където намерих и закупих съвършените скъсани черни бойфрендки, към които 2 часа по-късно добавих съвършените черни високи кецове - още един тип обувка от "абсурдния" ми списък Grinning Съдирам ги от носене и дънките и кецовете последните 2 год - и с бели потници и с копринени ризи/шалове! Нашите видимо потръпват всеки път като ме погледнат!
4. Аз в ластични дънки? НИКОГА! .... ъммм, за 20 + год намерих 1 чифт, който ми стои не много лошо и който е идеален с гумените ми ботуши за дъжд.... а колко чифта хубави обувки съсипах докато разбера, че моято източноевропейска снобария няма да се пребори с местните порои и е време да последвам челният пример на местните жители Simple Smile))))
5. Аз и рокля с рюшче!?!?!  Боже, дори аз ахнах, а това рядко се случва! Платих я без да гледам цената, че да не се откажа Simple Smile)))
6. Аз не нося зелен лак... Simple Smile)))))))))))) Очевадно е, че и това сложих на ноктите си!
Та така...
Смея се с глас и те обичам Joy Думите 'рокля', 'розово', 'килим' бяха мръсни думи в моя речник, произнасяни евфемистично и през зъби.
Понятието "никога" е предопределено да трае до към 40 и.. това е теорема. Все някога всички обличаме своята рокля с рюшче Two Hearts

# 472
  • на последния етаж
Какво е рюшче?  Embarassed

# 473
Различни сме. Peace Розово и скъсано, да, килим никога. На 40 съм. Wink
Винаги задължително се съобразявам с модата и не нося нещо, което е демоде. Прибирам го и чакам отново да влезе.

# 474
  • София
Ето какво сътворих днес Simple Smile Чакам да изсъхне и да си намажа ръцете с крем, че нещо напоследък са много сухи.
Скрит текст:

# 475
Agent P., тук умиротворено се илюстрирам,
На мен ми харесва с белите ти ръце как стои този цвят, но ако самата ти не се възприемаш, разбира се, слушай вътрешния си глас!
Ето какво сътворих днес Simple Smile
Много свежо!
Смея се с глас и те обичам Joy
Все някога всички обличаме своята рокля с рюшче Two Hearts
И с едно изречениe ти синтезира мъдростта на средната възраст Simple Smile))) И аз!
То затова е толкова хубав, шарен и весел света! Hug
Младото веднага си пролича Simple Smile Сега ще ти покажа...

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 11:16 от Agent Provocateur

# 476
ММ ми каза, че било много мангасарско да се слагат повече от 2 цвята на ноктите Head Band Animal Hear No Evil Обаче имах нови цветове и ме сърбяха ръцете да тествам Laughing Hands Nail Care
Аз мисля да ги скъся вече Thinking

# 477
nadia23,  Hug
Я да питам аз, този невероятен топ HK Girl на Glisten & Glow сега вече се казва другояче, така ли?
Пак опрях да си търся добър бързосъхнещ топ... имах запаси, свършиха. Последно сега едно шишенце не помня кога точно купено HK Girl ме спасява. Потърсих на rainbow connection, ама там топът е просто Top Coat. Има ли я тази гърла или я няма? Grinning
А Poshé дали може да се купи отнякъде по-близо от Америка? Май него най-много го харесвам.

# 478
И аз привършвам запасите с Пош и вече се замислям за още някакъв топ. Не всеки път успявам да го поръчам навреме и става кофти. Преди замествах с един на Еси, но вече никъде не го виждам. Търся нещо бързосъхнещо, по възможност по-плътно и със стъклен ефект, и най-вече с по-бърза доставка от английските. Grinning

# 479
Потърсих на rainbow connection, ама там топът е просто Top Coat. Има ли я тази гърла или я няма? Grinning
Има я, но ребрандира... твърди, че продуктът е същият!
"Glisten & Glow is in the process of making some awesome upgrades to our website, creating consistent branding and packaging for all products across the board. "
"Inside the bottles/packaging are the same great products you love, they are just getting a "facelift" aka a refresh. Sporting a consistent front label to match our nail lacquer and a descriptive bottom label, out with the old and in with the new!"
https://glistenandglow.bigcartel.com/product/glisten-glow-top-coat

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 23:41 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт