Лакове за нокти - 122

• 75 291
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Agent, жълтото е направо страхотно. На мен ми харесва как ти стой. Simple Smile
Аз пък покрай двете девойки с шарка не успявам да се лакирам и цял ден съм само със заздравител, но днес смятам да поправя това Simple Smile
Показвате уникални неща момичета, чак нямам идея с какво да се лакирам.

# 91
# 92
Кариста - много свежо лятно настроение.

# 93
На кой му се доядоха донъти ?  Mr. Green Heart Eyes Laughing

https://www.instagram.com/p/BjmiVO2BWTM/?taken-by=nailpolishpalace

Лакът е едно съвършенство- широка заоблена четка, пигментация на ниво- 1 слой може, ама два са по-добре, и страхотен блясък- няма нужда от топ- ама аз си слагам по дифолт Laughing

# 94

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2058461174225082& … =1597302810340923
Черния лак е на Флормар full colour Simple Smile
Златния е на Golden rose - 61

# 95
# 96
  • София
Отдавна не съм се включвала.
Честита рожба на Арабеск на патерици(то направо на кокили стана) и рождения ден.Пожелавам ви(като семейство) много незабравими моменти,изпълнени с безброй положителни емоции.People Family

От мен няколко последни "творения"
GR Color expert 59.Ефекта е miss sporty 568

GR Rich color 06 и Essens Glamaxy

Да не станат много снимки утре пак.

# 97
Направо не мога да повярвам какво ще ви покажа Joy Този лак нямаше да се озове на ръцете ми, ако не ми го беше подарила свеки Grinning На живо е мнооого по-скандално розов...

Ваденките са от свръх тънките и топа ги разтвори Sad

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 09:24 от purpletka

# 98
Аз не разбрах сега, харесва ли ти, или не, подаръка от свеки 😜

# 99
  • Пловдив
Purpletka, уникален е!:hugs:
Гел ли е, трябва ли да се пече?

# 100
Хаха, Леми, със смесени чувства съм Stuck Out Tongue Winking Eye Не съм сигурна че е мой цвят. Хубавото е че стои доста лятно, въпреки че може да мине за пастел. Специално за него заострих ноктите Joy Мъжът ми се пошегува че за този лак ми липсват кубици в устните, тен от солариум и нарисувани вежди Joy А най-забавното е, че свеки е свръх консервативна и го е купила за себе си, но е открила че не е много за нея.
Александра, не е гел, от редовната серия на Картис е, но е купуван миналата година. Доста време отлежава докато му измисля приложение...

# 101
На снимката не изглежда толкова брутален, колкото го описваш, но се сещам какъв тип ще да е.
Абе лято е, може да носиш всичко 😜

# 102
  • София
На снимката не изглежда толкова брутален, колкото го описваш, но се сещам какъв тип ще да е.
Абе лято е, може да носиш всичко 😜
Абсолютно. И да не е лято, пак можеш Wink

# 103
Да кажем че е нещо като пастелен неон Joy Ама каква класификация измислих Joy Тя свеки като ми го даде каза че съм младичка и мога всичко да си позволя Sunglasses А тя е супер поддържана и запазена, на нейните години ако съм така и скъсани дънки и неонов лак ще нося!

# 104
Какво смятате за Flormar Full color - имам единствено бял, който не ми харесва как се нанася - става на черти. Но се замислих за останалите цветове, има ли неонови, издръжливост няма да питам, тъй като на моите нокти не се задържа лак дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт