Лакове за нокти - 122

• 74 826
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
Lemy, ако ти харесва ще ти го подаря. Намазах един нокът само, за да го покажа. Пробвала съм го само, не мога да се възприема.

# 271
Ариа, много ги благодаря, но имам подобен, а не смогвам да стигна до него  Hug

# 272
Нищо 🤗 Ако някои друг си го хареса също важи офертата. Само да знаете, че е непокривен на два пласта.

# 273
# 274
Аз съм бясна. Вчерашният брокат, който похвалих тук се напука и съответно обели на 3 нокътя и реших да се прелакирам. Може би в мен е грешката - ще му дам още един, два шанса. Става за декорация.
Доволна съм от този лилав Тренд ъп на ДМ, който присъства на безименният ми пръст - бюджетен и добре покривен.
Имате ли мнение за матовете на същата марка ? Харесах днес бледо син, но реших да питам първо вас, че имам доста лакове и наистина несесера ми прелива, а и често слагам шилак и останалите изсъхват.

# 275
Мама на Миро, а лакът на безимените кой е?
Не е лак Simple Smile това е сух брокат Simple Smile

# 276
  • София
Аз днес съм с 2 лака на avon, че имам много за тест Simple Smile А при и ми пристигнаха ваденките които си поръчах от алито.
Скрит текст:
И малко лакове. От вчера:
Скрит текст:
А днес си взех 4 essie от магазина на "безсрамно ниски цени" Simple Smile
Скрит текст:

# 277
  • Стара Загора
Миленка, как се казва златното Сиате? Приятелка е примряла от 2 год. по Orly Glitz and glamour, което си продаде и го издирва, та този ми изглежда подобен.

# 278
  • София
Миленка, как се казва златното Сиате? Приятелка е примряла от 2 год. по Orly Glitz and glamour, което си продаде и го издирва, та този ми изглежда подобен.
Ciate - Beach hut. Това обаче е по-оранжево. Аз пък съм така с една China Glaze, която я няма никъде вече Simple Smile

# 279
  • София
Milena_318 , прекрасни лакове си закупила! в "Безсрамно ниски цени" искаха ли да направиш покупка за 30 лв., за да купиш Essie на промо цена? Или може само Essie да купиш?

# 280
  • София
Milena_318 , прекрасни лакове си закупила! в "Безсрамно ниски цени" искаха ли да направиш покупка за 30 лв., за да купиш Essie на промо цена? Или може само Essie да купиш?
Няма изискване за покупка на артикули Simple Smile Обаче първо питах във фейсбук. Отидох в магазина им в Младост 3 и имаха 13 вида Simple Smile избрах си тия Simple Smile

# 281
  • София
От мен Габрини 348 и на кутрето Twenty One 06.

# 282
Zoya Charla е уникален лак. Заедно с Opi Catch Me in Your Net Hug
Имам ги и двата, и са си must-have Heart
OPI-то го нямам, но имам Charla, както и Ivanka както и Mimi Simple Smile Колкото пъти съм се намазала съм ги матирала! Въпрос на личен стил според мен, винаги съм завиждала на жените, които могат да носят по драматични стейтмънти.

Единственият ми блестящ лак, който и през ум не ми минава да матирам е OPI Get Your Number

Последна редакция: нд, 17 юни 2018, 15:26 от Agent Provocateur

# 283
С мисли само за море, аз съм на синя вълна Blush

# 284
Аз ги нося всичките коментирани по-горе и никога не матирам ярки и пясъчни лакове. Всъшност мат не харесвам никакъв.

Общи условия

Активация на акаунт