На море в Гърция 2018 - II

• 85 558
  • 787
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Благодаря за информацията! Значи ... няма грешка - студ, дъжд и гръмотевици прогнозата за следващата седмица си е съвсем наистина, дано поне за рождения ден на детето не е толкова зле. Късмет, какво да се прави!

# 451
Ние днес се прибрахме от Неа Перамос, времето се разваляше, 24-25 градуса, студено си беше на плажа, а и много духаше навсякъде.
За ресторанти който питаше, на нас ни хареса Никос в Палио и Исалос в Неа перамос.
Пълно е с българи, даже повече от миналата година.
Много водорасли имаше, досега ме бях виждала толкова.

Последна редакция: сб, 23 юни 2018, 23:14 от Алиена

# 452
Развали се времето в Северна Гърция и прогнозата не е много ок за тези дни.
В Палио таверната на Навагос, средна хубост ястия, но е на плажа и е много приятна. Там също и To Filaraki до пътя е. В Ираклица Одисеас ми е фаворит малко след пицарията и тя е хубава De facto, също и в края на паркинга най в ляво Paradiso. В Перамос Исалос и Домата.

# 453
  • България
Здравейте Hug
Чета темите отдавна и се ориентирам, но за пръв път пиша с питане за мнение Blush Има ли ходили на следното място, тъй като мненията са противоречиви:
https://www.reyma.bg/katalog-hoteli/greece/hoteli-na-sitoniya/22 … -sithonia-village
Като цена е изгодно и с оглед на това, че ни се налага икономично море с 3 годишна г-ца. Току що купихме жилище и ни чакат още много ремонти и разходи, пък да не се топнем в моренце хич... гадно :/
Благодаря на изказалите мнение и хубав ден Heart Eyes

# 454
Има негативни мнения за този хотел-натровено дете от лоша храна!

# 455
  • София
Да ми кажете актуалната цена на бензина, който в мимента се намира и почива в Гърция мокя?

# 456
  • София
В края на май дизелът бе около 1,50, а бензинът около 1,70 евро (може би и малко нагоре).

# 457
  • София
Благодаря много Змия!

# 458
  • София
Миналата седмица - дизела 1,33-1,36 Е.

# 459
Да ми кажете актуалната цена на бензина, който в мимента се намира и почива в Гърция мокя?

Днес на Шел и Еко-1.678 ....по малките бензиностанции-1.596 евро...

# 460
  • София
В района на Кавала в сряда бензинът беше 1.60 с разлика от 1 евроцент на различните места.

# 461
  • България
Има негативни мнения за този хотел-натровено дете от лоша храна!
Да, аз също четох това леко притеснително мнение. Не че и тук не се случва и то често Wink Ще помислим дали си струва риска. Благодаря ❤

# 462
В края на май дизелът бе около 1,50, а бензинът около 1,70 евро (може би и малко нагоре).

# 463
Дизел - около 1.4, бензин - 1.65.

# 464
В по закътани и малки бензиностанции намираме дизел под 1.30

Общи условия

Активация на акаунт