На море в Гърция 2018 - II

• 85 595
  • 787
  •   1
Отговори
# 555
Никога не сме си правили такава карта. Наистина ли е задължителна?
За служебен автомобил се носи пълномощно от фирмата, малък талон и от известно време изискват и големия талон, но ние носим само нотариално заверено копие. Според съпружието ако се заядат на границата, копието нямало да свърши работа. Да чукна на дърво, досега не е имало проблем.

# 556
Здравната карта не е задържителна /освен за шофьори на територията на евросъюза/. Тя е само за здравноосигурени лица, ако ви се наложи болнична помощ, тя покрива разходите.
Застрахователните компании пък предлагат пътни застраховки, там покритието е по голямо.

# 557
  • София
Не е задължителна, но ще ви е нужна, ако се наложи да използвате медицински услуги там. Не че ще ви откажат прегледа /ако нямате тази карта/, но ще трябва да си платите.

# 558
Затова правим допълнително застраховки всеки път.

# 559
  • София
Здравейте,
В неделя ще пътуваме към Сарти.
Каква е обстановката и  времето там?
В момента сме в Сарти. Вали, но не е бедствено положение. Дават от утре да започне да се оправя времето, до неделя всичко ще е наред предполагам.

# 560
Здравейте,

Планирали сме почивка от тази Събота във Вурвуру, гюспоред прогнозите би трябвало да е слънчево времето, но ме притеснява, че температурата ще бъде макс 25-28 градуса.
Не съм много на ясно такова време дали е подходящо за плаж с деца.

Много ще се радвам ако споделите мнение.

# 561
Ормос, Вурвуру и Никити са под вода. Тотален апокалипсис. Заляти коли, скъсани диги, унищожени пътища. Направо потоп. Плажовете са под вода. Това няма оправяне месеци.

# 562
  • В полите на Пирин планина
Моля, моля ...ADTR в Никити нещата не са розови, но чак бедствени не са. Вчера имаше много дъжд и водно-кални потоци, но вече всичко се отече и хората оправят пораженията - има отворени дупки по пътната настилка, на някои места плажът е отнесен и има кал, но не на всякъде. Морето почти се избистри - само на места има по-мътна вода. Наистина има някои носени от водата коли, но явно са били на ниско.
Самото време е лошо и не става за плаж. Това е гадно, иначе всичко си работи - магазини, таверни. За кратко нямаше вода, но вече дойде.

# 563
Ние минахме покрай Никити и не сме влезали. Ормос е целия под вода. Вчера е имало евакуация на селото. Скъсана дига на реката е помляла всичко. Трани Амуда го няма Sad

# 564
Ормос, Вурвуру и Никити са под вода. Тотален апокалипсис. Заляти коли, скъсани диги, унищожени пътища. Направо потоп. Плажовете са под вода. Това няма оправяне месеци.
До момента не съм чула да се споменава Вурвуру.Никити,Ормос и Агиос Николаос са били най-засегнати.По-късно ще се опитам да се свържа с приятели, които днес трябва да са пристигнали във Вурвуру и ще пиша.Във вторник и ние пътуваме за там и май ще имам "дежавю"-мин.година пак бяхме веднага след бурята.
Спокойна вечер на всички почиващи из Гърция!

# 565
  • В полите на Пирин планина
Ние минахме покрай Никити и не сме влезали. Ормос е целия под вода. Вчера е имало евакуация на селото. Скъсана дига на реката е помляла всичко. Трани Амуда го няма Sad

До Ормос не сме ходили днес. Наистина жалко, ако Трани  Амуда е повреден така ... жалко и за хората.

# 566
До момента не съм чула да се споменава Вурвуру.Никити,Ормос и Агиос Николаос са били най-засегнати.По-късно ще се опитам да се свържа с приятели, които днес трябва да са пристигнали във Вурвуру и ще пиша.Във вторник и ние пътуваме за там и май ще имам "дежавю"-мин.година пак бяхме веднага след бурята.
Спокойна вечер на всички почиващи из Гърция!

Няма да имате проблеми с времето. П остро си намерете незасегнати плажове. Ние се върнахме назад и сме в Псахудия сега и е много по добре.

# 567
Просто не знам дали 25-28 градуса са подходящи за плаж с децата, другият вариант е да отложим за след средата на месеца.

# 568
Просто не знам дали 25-28 градуса са подходящи за плаж с децата, другият вариант е да отложим за след средата на месеца.

Водата е топла. Отложете, за да се нормализира положението и да сте сигурни, че времето ще е хубаво.

# 569
За мен 25-28 градуса е ок, ако има слънце и няма вятър. Ние хванахме дните точно преди циклона, и въпреки променливото време, поне няколко часа на ден ставаше за плаж.

Общи условия

Активация на акаунт