На море в Гърция 2018 - II

• 85 570
  • 787
  •   1
Отговори
# 570
Дами, някой знае ли какво е положението в Каламици? Утре мислехме да идем там, обаче като чета колко засегната е източната част на Ситония и се разколебавам.

# 571
28 градуса си е идеалната t за плаж. И на 25 нямаме проблем, ние поне.

# 572
  • Кукуландия
В неделя трябва да пътуваме за Скала Фуркас и не знам какво да правя, а до днес мога да анулирам резервацията само с 30% загуба. Направо откачам, моят мъж ми казва анулирай, аз не искам, но се притеснявам да не сгреша, че сме с 2 малки деца.

# 573
  • София
Макарон, приятели са в къмпинг Талата. Не са спали нощта, било е доста страшно. Не са много ок нещата.

# 574
Здравейте, момичета. Някой да сподели актуална информация относно минаването на границата със служебен автомобил, какво точно изискват - голям, малък талон, пълномощно трябва ли и др. Четох, че трябвало валидна европейска здравна карта - какво точно е и от къде се взема. Благодаря предварително и пожелавам много слънце на почиващите.
Дали не е зелена карта?

# 575
  • някъде ... тук ...
Макарон, не пречи да се разходите до Каламици, поне да видите как е.
Дано вече се оправя времето. В петък сутрин пътуваме за Платаници.

# 576
Здравейте, момичета. Някой да сподели актуална информация относно минаването на границата със служебен автомобил, какво точно изискват - голям, малък талон, пълномощно трябва ли и др. Четох, че трябвало валидна европейска здравна карта - какво точно е и от къде се взема. Благодаря предварително и пожелавам много слънце на почиващите.
Дали не е зелена карта?
Зелена карта се изисква само за страните извън Евро съюза!

# 577
  • Sofia
Ще съм безкрайно благодарна,ако някой в Сарти потвърди ( или отрече ) дали има проблем с дъждовете там ? Утре трябва да тръгнем...изобщо не знам какво да правим.

# 578
  • Plovdiv
Здравейте, момичета! Другата седмица ще пътуваме към Валти, някой с инфо за положението там? Мерси

# 579
В неделя ще пътуваме за Метаморфизи,Ситония. Някой би ли споделил пътната обстановка как е и наистина ли е толкова бедстващо, колкото съобщават по новините

# 580
  • В полите на Пирин планина
В Никити съм в момента и ходихме до Ормос Панагияс. Проблеми има само по улиците, по които са се стичали големи потоци вода. Плажът на Ормос не е отнесен целия, а само част, където потокът се влива в морето. Така е и в Никити. По главния път се придвижва спокойно, има само малко кал. Всичко си работи и оправят пораженията. Не мисля, че е нужно да се отказвате от пътуване, а и за другата седмица прогнозата е благоприятна.

# 581
  • София
Включвам се от Йерисос - днес определено е по-добре положението. След потопа и ураганния вятър вчера, днес също валя сутринта, но доста по-слабо (направо си е лек дъждец) и с доста прекъсвания. От няколко часа не вали и е тихо времето. Морето също е по-спокойно, няма такива големи вълни вече, но е още мътно тук при нас.

# 582
Днес деня започва със слънце Simple Smile

Валя през нощта, но времето е много по хубаво и облачността е много по разкъсана.

Отиваме на сутрешна разходка Simple Smile

# 583
До края на седмицата времето в цяла Гърция ще се оправи ( според всички прогнози ). Не драматизирайте а ги следете Simple Smile Относно бедствието до две три седмици няма да има и помен от станалото, гърците ще се оправят както винаги.

# 584
Здравейте Nature High Brightness  Имам питанка за круизните кораби до Паксос и Антипаксос. Чела съм някъде, че тръгват от Парга или Сивота, но сега за съжаление не откривам нищо ... Моля, ако някой има информация да сподели. Интересувам се от кой град точно тръгват, час на тръгване, маршрути и цена. Може да споделите и страница, ако поддържат такава в интернет, за да установя по - бърз контакт. Иначе пожелавам много слънчеви дни и незабравимо лято на всички!

Общи условия

Активация на акаунт