На море в Гърция 2018 - II

• 85 527
  • 787
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Е, бурята дойде тук, за съжаление. В Смолянско вече е обявено бедствено положение.
Къде е тук?
Смолянско не е ли ясно? Бурята се премести към България.

# 616
  • София
Днес познати споделиха снимка. Казаха, че са малко по-нагоре от Никити, каквото и да значи това. Морето е с кафяв цвят.

# 617
 Кариди тази сутрин снимката е от наши приятели, почиващи във Вурвуру.

# 618
Аз на Амолофи свободна зона почти не видях. Имаше малко в единия край, но и там подготвяха да наслагат шезлонги и чадъри. На мен не ми допадна изобщо. Аз на такъв хубав пясък предпочитам да лежа на хавлия. Това беше на 12.06.

Хм... Надявам се да не се е изменила така драстично обстановката от миналата година.
Доколкото си спомням имаше дори повече от една свободни зони.
Тази, която аз имам предвид се намира около средата на самия плаж, а не в края.

# 619
  • София
Аз на Амолофи свободна зона почти не видях. Имаше малко в единия край, но и там подготвяха да наслагат шезлонги и чадъри. На мен не ми допадна изобщо. Аз на такъв хубав пясък предпочитам да лежа на хавлия. Това беше на 12.06.

Хм... Надявам се да не се е изменила така драстично обстановката от миналата година.
Доколкото си спомням имаше дори повече от една свободни зони.
Тази, която аз имам предвид се намира около средата на самия плаж, а не в края.

Не мога да направя сравнение, защото ми беше първото отиване там, но определено очаквах нещо по-различно (на база най-вече разкази от тук).

# 620
Кариди тази сутрин снимката е от наши приятели, почиващи във Вурвуру.

Супер, значи на Кариди е бомба. Утре сме там.

Някой с информация за Лагониси и Калогрия, Лагомандра надолу?

# 621
  • Пловдив
На Закинтос има ли някой? Да сподели как е времето?😉

# 622
  • София
На нас от хотела ни отговориха, че нямало проблем да си пренасрочим датите. Да видим... От нашата агенция ни казаха: "Добре че всички не постъпиха като вас", което ми прозвуча доста недоброжелателно. Очаквах по-скоро да ни дадат достоверна информация за обстановката, все пак сме с малко дете. Всъщност в подобна ситуация всичко е за сметка на потърпевшите.
В Гърция съм била 3 пъти, но не на морска почивка и така и не разбрах има ли спасител на плажа при тях, знаме, което да показва разрешено ли е къпането. Говоря за стопанисвани плажове, не за самотни. Който има опит ще му бъда благодарна да сподели.

# 623
Няма спасители, няма знамена /освен син флаг на някои плажове 😁/. Това за плажовете, на които сме били. Но мисля, че е валидно за повечето плажове в Гърция.

# 624
Не всички плажове са без спасители и шамандури,например по Олимпийската ривиера има и спасители и шамандури,а тя е доста дълга плажна ивица!

# 625
  • София
Здравейте, момичета! На 30.06.ще пътуваме за Никити. Хотела ни е близо до Арсанас, на крайбрежната...

Никити - повечето улици са разчистени; тук-там още работят булдозери; има работещи и почистени заведения; насипват пясък на брега; слънчево е; и не вали.

# 626
Здравейте, момичета! На 30.06.ще пътуваме за Никити. Хотела ни е близо до Арсанас, на крайбрежната...

Никити - повечето улици са разчистени; тук-там още работят булдозери; има работещи и почистени заведения; насипват пясък на брега; слънчево е; и не вали.
Много благодаря, mamamia52 !

# 627
  • В полите на Пирин планина
Днес цял следобед сме на Кастри бийч до Никити. Калогрия също беше Ок, но беше малко по-мътна водата.

# 628
  • София
Здравейте Nature High Brightness  Имам питанка за круизните кораби до Паксос и Антипаксос. Чела съм някъде, че тръгват от Парга или Сивота, но сега за съжаление не откривам нищо ... Моля, ако някой има информация да сподели. Интересувам се от кой град точно тръгват, час на тръгване, маршрути и цена. Може да споделите и страница, ако поддържат такава в интернет, за да установя по - бърз контакт. Иначе пожелавам много слънчеви дни и незабравимо лято на всички!

Миналата седмица бяхме в Парга и направихме круиз с кораба Вики Ф, който тръгва от пристанището в 10ч сутринта  маршрута ни беше следния: първото ни спиране беше за около 1ч плуване на Антипаксос (Вутуми бийч),  след което се минава през няколко пещери и арката Трипитос в западната част на Паксос и накрая има престой от 2.5часа в Гайос, Паксос,  тръгването на обратно е в 16:30ч, пристигането в Парга е в 18ч. Цената е 20евро на възрастен,  ние бяхме двама възрастни с две деца на 12г и 2г и ни взеха 50евро. Избрахме кораба Вики Ф, защото беше най-голям и с най-малко хора. Другият маршрут, който предлага Вики Ф е по дълъг,  кораба обикаля цялият остров Паксос и спира в доста градчета за разглеждане и чак тогава отива на Антипаксос за плуване. От Парга  има и други круизни корабчета, като Марко Поло,  Капитан Хук, но те са доста по малки и бяха претъпкани с хора,  ако сте с малки деца няма да ви е удобно. Ако друго нещо се сетите питайте,  каквото знам ще ви кажа☺

# 629
Днес цял следобед сме на Кастри бийч до Никити. Калогрия също беше Ок, но беше малко по-мътна водата.

Информация за Лагомандра или Кариди?

Общи условия

Активация на акаунт