На море в Гърция 2018 - II

• 85 505
  • 787
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте,

може ли мнение за http://www.alkionibythesea.gr/photos/hotel-alkioni-photos Става ли за деца. Има ли къде да се яде?

В сайта пише, че има ресторант- пицария в комплекса.

# 646
  • София
dabrava79, благодаря за споделеното.
Аз току що говорих с познати, които са в Аспровалта. Казаха, че все още имало локви, паднали клони и водата била мътна. Иначе било слънчево и са на плажа.

# 647
Благодаря, Мигла!

# 648
Здравейте и от мен!
Нова съм в темата ви, но от 10 години почиваме все в Гърция.
Тази година се спряхме да посетим Атина, като ще водим с нас и сина си.
Въпросът ми е - някой има ли представа как стоят нещата със запазване на самолетни билети за вътрешни полети? По-точно се интересувам за Миконос и Санторини.

# 649
  • Sofia
Така..след като ни се провали резервацията заради потопите,сега се опитвам да правя всичко наново. И ми хрумва да попитам по-опитните с Гърция Simple Smile (на нас ще ни е за първи път )-мислите ли,че може да идем без резервации...имам набелязани градчета...не знам къде колко ще ни хареса. И винаги ми е било важно да имам свободата да се местя или да остана съответно където ни се прииска. Та,мислите ли,че това е възможно за осъщетвяване края на юли в Северна Гърция ?

# 650
  • Пловдив
И нашата резервация се провали, добре че не бях платила. Запазих студио на Олимпийската ривиера, та се чудим дали да минем през Маказа или през Кулата Relaxedот Пловдив съм

Последна редакция: сб, 30 юни 2018, 13:48 от Веронезе

# 651
  • София
Здравейте и от мен!
Нова съм в темата ви, но от 10 години почиваме все в Гърция.
Тази година се спряхме да посетим Атина, като ще водим с нас и сина си.
Въпросът ми е - някой има ли представа как стоят нещата със запазване на самолетни билети за вътрешни полети? По-точно се интересувам за Миконос и Санторини.

С фери не ви ли е опция?
Иначе от Атина има полети с гръцките авиолинии, и не само. Не знам само, колко изгодни ще ви бъдат.

# 652
През Маказа се минава бързо и спокойно, защо ви е да ходите до Кулата? Пътят също е хубав.

# 653
Bakerita,малко рисковано ми се струва без резервация и то за края на юли.Още повече,че хората сега ще гледат една-две седмици да се поизчисти морето и времето.

# 654
  • София
Аз не бих рискувала за края на юли без резервация! Но ние сме с 2 малки деца/бебета и аз съм си претенциозна. Така че, ако вие не сте, сигурно все ще намерите нещо, но ще ви отнеме време да обикаляте и търсите, а и вероятно ще се наложи някой компромис да направите с нещо.
Аз да помоля за съвет: може ли да препоръчате плаж с фин пясък някъде наблизо до Йерисос? Че мъжът ми е по-претенциония в момента - този пред нашата къща му драска петичките 😅, а и това, че е с малки камъчета пък не позволява правенето на замъци от пясък... Та се каним утре да отидем до някъде другаде за плаж за деня и моля за съвети - Неа Рода? Или пък от другата страна - Трипити, Уранопули? Благодаря предварително!

# 655
  • София
Амулиани

# 656
  • София
Плаж Ледженд,бивш Ует Дриймс, до Неа Рода,или Комица,пак там.

# 657
  • София
Не смея за Амулиани ☹, с 2 малки деца сме и нещо не го виждам... Мерси за препоръката иначе - някоя следваща година ще го видим Амулиани.
тодоричка, мерси - ще го видим този  - мъжът ми сега точно натам отиде да разглежда, докато децата спят.

# 658
  • софия
Идеално е на Амулиани с деца, но бих отишла през седмицата, а не баш в неделя. Ферито е 20 мин.и после още максимум толкова до Аликес.

# 659
Bakerita, ние често ходим без резервация юли и август. Така може да избера дали мястото е тихо и вътре дали ме устройва, както и в последния момент да сменя града. Може би с ранни резервации цената да е по-ниска, не знам.
Все пак зависи и къде ще обикаляте и за колко дни. В Керамоти например трудно ще намериш. Най-добре си набележи няколко неща в нета за всеки случай, защото табелките на апартаменти/ къщи за гости са толкова малки, че лесно се пропускат. Друга възможност е на място да отидете в някоя агенция посредник. Не вземат такси от туристите, а от наемодателите. Все пак питайте преди това.

Общи условия

Активация на акаунт