На море в Гърция 2018 - II

• 85 726
  • 787
  •   1
Отговори
# 150
  • софия
TRANSFERWISE
Параход, дали да не сложиш информация за това в първия пост?

# 151
  • В най - голямото село
В Пиреус таксата е 10EUR мин., но аз преведох с TRANSFERWISE, благодарение на полезната тема.

# 152
Аз на Катигиоргис видях, че има някакви частни мотоници, които играят ролята на водни таксита до Скиатос. Не се поитересувах за цена и условия, но докато плажувахме и хапвахме в таверната доста пъти тръгнаха и се върнаха.
Точно от това селце преди 3 години сме взимали лодка ли водно такси ли?Излезе ни по 25 евро на човек Ако вземете лодката сами ще ви струва много

# 153
Чета. гледам, но нищо не откривам. Иска ми се да посетим гръцки плаж - в района на Родопи, но нищо не откривам... Кавала, Ксанти, Фанари, Ароги.....
Но къде да отседнем?? Хотел не искам. Къщи за гости, бунгала, ако има........някъде където може да си приготвим нещо и сами.. С дете на 4г., в началото на Юли........И нощувката, ако може да не е 100лв на вечер.......
Хайде сега да ви видя Simple Smile

# 154
И нощувката, ако може да не е 100лв на вечер.......
Опасявам се, че цените за юли дори за най-бейсик настаняване са доооста над 100 лева на вечер. Може би трябва да се насочиш към Черноморието. Или да отседнете в Златоград/района на Кърджали и да пътувате за плаж.

# 155
Чета. гледам, но нищо не откривам. Иска ми се да посетим гръцки плаж - в района на Родопи, но нищо не откривам... Кавала, Ксанти, Фанари, Ароги.....
Но къде да отседнем?? Хотел не искам. Къщи за гости, бунгала, ако има........някъде където може да си приготвим нещо и сами.. С дете на 4г., в началото на Юли........И нощувката, ако може да не е 100лв на вечер.......

Хайде сега да те видим как пък в целия интернет нищо не откриваш? Simple Smile

Дали да не напишем на първа страница, че освен всичко друго, тук не предоставяме и безплатни услуги на туроператор или тур агенция?

# 156

Дали да не напишем на първа страница, че освен всичко друго, тук не предоставяме и безплатни услуги на туроператор или тур агенция?
Точно Ха сега да видим,какво да видим?

# 157
..И нощувката, ако може да не е 100лв на вечер.......

Ако някой намери да се обади Simple Smile ние за юни не намерихме за толкова. А не сме от претенциозните.

# 158
FlushedИзвинявам се, ако поста ми не е бил за тук Flushed....... Разгледах доста оферти, не открих нищо. Не сме ходили друг път и не знам как са цените. Надявах се, ако някой е ходил някъде по този район да сподели и да предложи нещо. Явно обаче бюджета е малък...

# 159

Ако не можете или не искате да помогнете, необходимо ли е наистина да пишете?

# 160
Щом сте гледали доста оферти, очевидно имате представа за цените. 25 евро за сезон на плажа отдавна е изключение, че дори мираж.

# 161
Вижте при тези хора - настаняването е повече от базово, но е евтино, чисто и е близко до плажа:
https://www.facebook.com/Elena.Apartments/

# 162
J_M_L, аз съм резервирала ето тук: https://www.facebook.com/yovo.tsarkov/photos?lst=100000823263586 … ref=pb_friends_tl.
Нощувка със закуска за двама възрастни и дете до 7г е 90 лв. Има столова с възможност за самостоятелно готвене или пък да си поръчате какво да ви сготвят.

# 163
  • Пловдив
https://www.facebook.com/studiosalexandravrasna/  Аз съм резервирала тук още през март, 28 евро студио за двама в края на юни, без храна, не съм плащала и капаро Simple Smile

# 164
  • София
Здравейте! Имате ли представа в колко отварят сутрин пекарните в Кавала. За работен ден става въпрос.
И да предупредя - ако някой си е купил билети за ферибот от Hellenic Seaways - да има предвид, че там цари пълен хаус. Променят разписания по няколко пъти, спират кораби, пускат нови, няма никаква сигурност. След като вчера ми презавериха билетите от спрения курс за друг (ще пътуваме следващата сряда), днес следобяд му промениха часовете на отпътуване и пристигане. А изобщо не го очаквах, при положение, че остава по-малко от седмица. Но все пак го пиша - може да е от полза и за други. Вече ставам и лягам с техния сайт Angry

Общи условия

Активация на акаунт