На море в Гърция 2018 - II

• 85 586
  • 787
  •   1
Отговори
# 390
Дайте идея къде можем да отидем края на седмицата за някокло дни. Запазихме си уж за нашето черномприе но гледам го давта 24 25 градуса и ми се вижда студено за тук. Дали ще можем да си намерим нещо в Гърция в последния момент?

Ето https://youtu.be/ObDdKtAz1wI

# 391
  • София (Възраждане)
В някои сайтове с прогнози за времето и в Северна Гърция градусите ще са толкова. А вероятно реалността ще е друга.

# 392
  • София
Преспа е страхотно място. Спокойно и красиво.
Ако търсите море обаче не става. И не е толкова близо.

Ние ще си ходим на Лефкада .

# 393
Преспа сега е на мода покрай договора Гърция-Македония за името Simple Smile Обаче има и по-близки езера, ако идеята е да не е море - Керкини, Волви, Дойранското.

# 394
Вече не знам къде ще ходим точно. Резервирах вила, много хубава и голяма точно толкова колкото ни е необходима. Ноо се оказа, че е доста по далеч от плажа. Сега търся друга, вече ги научих наизуст. Disappointed

# 395
  • София
Здравейте група, напоследък ви чета на верев, но покрай 7- класните терзания съм в тотална липса на време. Ще наваксам, де. Simple Smile
Имам питане : необходима ли е резервация за Игуменица - Лефкими за кр. на юли ? Ще сме 2-3 коли.
От изчетеното ми се струва, че няма нужда, но да питам и "препатили". Благодаря !

# 396
Днес е най-дългият ден в годината, а в 13:07 ч. ще настъпи астрономическото лято! Пожелавам на всички фенове на Гърция в темата прекрасно лято и незабравими морски дни!

# 397
Здравейте, може ли да споделите някое селце и вила за семейство с две деца с хубави плажове наоколо между Александруполис и Керамоти.

# 398
  • Пловдив
Здравейте, може ли да споделите някое селце и вила за семейство с две деца с хубави плажове наоколо между Александруполис и Керамоти.
и аз питах,ама явно повечето ходят надолу към ръкавите.

# 399
Фанари и Авдира (Миродато) са селцата с хубави плажове в тази отсечка и са обсъждани многократно в темите, както и места за настаняване.

# 400
  • Пловдив
Фанари и Авдира (Миродато) са селцата с хубави плажове в тази отсечка и са обсъждани многократно в темите, както и места за настаняване.
Peace
потвърждавам...обаче мисля е късно.Заети са повечето места.

# 401
Здравейте, пранирам почивка в Лутраки, Пелопонес. Желая да отида до Микена, Епидаврос и Нафплио като ползвам обществен транспорт. Не шофирам. Ако някои има опис да помогне. Може ли да се осъществи за един ден има ли на място тур. агенции, с които може да се отиде? Всякаква информация относно транспорта ще ми е от полза. Благодаря.

# 402
Има ли къде да се хапва в Авдира?

# 403
  • Пловдив
Има ли къде да се хапва в Авдира?
1-2 таверни мисля има...

# 404
Има, да, ма не е много развито. Във Фанари има повече. Но пък на Авдира плажът е по-хубав.

Общи условия

Активация на акаунт