Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №64

• 70 449
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Абе изпълнила го миха, с това анорексично тяло, както викат арабите ''не може да изпълни леглото'' Grinning Grinning Grinning

Да, соцмрежи не са целият живот, но определено показват много от отношенията между хората. И не само, преди години баба ми, за да намери информация за нещо е трябвало много да търси, сега това е доста лесно, но трудното е да я селектираме и да различаваме истинската от фалшивата.

# 361
Добро утро, момичета!
За Михре нямам съмнения, че е окупирала хоризонта, че сигурно го е и преокупирала, да е жива и здрава, аз бих на нейно място!
Обаче чичака на Бирдже просто не ми прилича на голяма любов, но напълно сте прави - може да е душа човек и да са си супер! Аз от моята со гледна точка разсъждавам винаги! Моят мъж си е грозил на квадрат, обаче почти навсякъде съм с него и вече толкова съм обикнала присъствито му, че сигурно е на повече "мои" снимки от мен самата!

Дании, аз на Черноте пари до тук съм изгледала само 1 епизод, открих го съвсем скоро, но ще му дам шанс. Личното ми мнение е, че започна силно и оригинално, заради което двете сценаристки ми спечелиха уважението.

Също главният герой играе добре, влиза в историята, което за мен е адски важно- така де, ако самите актьори не си вярват, как се предполага аз да им повярвам. Само Туба вече я коментирах, не ми съответсвта изобщо на ситуацията.
Другите също са добри от каста, до тук съм склонна да гледам 2 еп.

# 362
Поли, благодаря. Ще му погледна и аз тогава първия епизод, щом ти си готова да изгледаш втори.  Grinning Иначе главният ми е много, много любим актьор. Имам си един много любим сериал с него (Ако бях облак), но във всички превъплъщения обичам да го гледам. Не съм гледала цял сериал с него, освен Облака, но е много талантлив.

Сега гледам "Малкия ага" с Бирдже и втория й мъж. Забавно филмче, сигурно ще го изгледам, но никакъв огън между главните, а прераства в любов и брак тяхното взаимоотношение. При Бир и Ибо още от промо снимките някаква особена хармония.

# 363
Добро утро, момичета!
За Михре нямам съмнения, че е окупирала хоризонта, че сигурно го е и преокупирала, да е жива и здрава, аз бих на нейно място!
Обаче чичака на Бирдже просто не ми прилича на голяма любов, но напълно сте прави - може да е душа човек и да са си супер! Аз от моята со гледна точка разсъждавам винаги! Моят мъж си е грозил на квадрат, обаче почти навсякъде съм с него и вече толкова съм обикнала присъствито му, че сигурно е на повече "мои" снимки от мен самата!

Дании, аз на Черноте пари до тук съм изгледала само 1 епизод, открих го съвсем скоро, но ще му дам шанс. Личното ми мнение е, че започна силно и оригинално, заради което двете сценаристки ми спечелиха уважението.

Също главният герой играе добре, влиза в историята, което за мен е адски важно- така де, ако самите актьори не си вярват, как се предполага аз да им повярвам. Само Туба вече я коментирах, не ми съответсвта изобщо на ситуацията.
Другите също са добри от каста, до тук съм склонна да гледам 2 еп.
А, Поли, да ги нямаме тия! Не мога да се сдържа да реагирам.
След като направи мъжа си популярен с анализите му- сега и теб те хвана синдромът "Михре"- грозил на квадрат бил. Айде сега да не те накараме да сложиш негова снимка, пък да видим кон боб яде ли!?
Хубав ден, дами! Препоръчайте нещо леко и забавно за гледане. И да не е с Туба.

# 364
Гледах някакво интервю с Бирдже, в което тя казва с (за мен) малко горчивина, че се е женила 2 пъти и не вярва (или не търси) истиннската любов....не знам кое е интервюто, но така ми се е забило само това. в този момент разбрах, че с когото и да е важното да е щастлива за себе си, щом евентуално се е отказала от любовта..така че дори с мустака я харесвам, а той да вземе да го махне, че е кат дерибей

виктория, леко и забавно - в очакване на слънцето - страшни сладури

# 365
Бирдже беше на гости в университет в Кипър мисля и на въпрос на студентка вярва ли в една истинска любов, тя даде този отговор, че е жена, която се е развеждала два пъти. Мислила е нещо за любов, но всъщност явно не е било такова. Така че "въпросът е зададен с грешен адрес, защото наистина не знам отговора на този въпрос", каза Бирдже.

И двамата й съпрузи са партньори по сериал.

# 366
Стана ми жал за нея като го прочетох това!
Дано да е щастлива с Кондьо къдравия, но на мен като на възможно най- страничния наблюдател не ми изглеждат така. Обаче всеки си съди по себе си, все пак. Аз лично в моментите, в които съм била щастлива с някой, телефонът ми е бил претъпкан от негови снимки и съответно навсякъде съм ги качвала и навсякъде съм ходила с него, даже не ми е минавсло през ум да ида само с приятели вече някъде. Пък то е ясно, че никога нищо не се знае.

Но все пак- дано си намери някой и да вземе да повярва в любовта, то за всеки важи, на всеки го желая.

Вики, аз почнах Ти разкажи, Черно море, не е лош, но не мога да го определя като нещо леко за гледане. А и музиката не ми харесва, затова сега смятам да изгледам черните пари.

Гледах преди ЧБЛ Светулката, стори ми се хубав сериал и леко ми вървеше, но го открих само с превод на английски в някакъв апокрифен сайт. Участва един от актьорите от Любов под наем и честно казано, добре се справя ( един синеок, героят му се казваше Памир, но името му ми се губи).

# 367
Любовта е подчинена на обществото и неговите догми и очаквания? Не всяка жена има толкова романтични представи за любовта дори без да се е омъжвала и развеждала два пъти.
Дори да не ходят навсякъде заедно(което за мен е ужас) хората могат да си дават много щастие и любов. Simple Smile 

# 368
  • Русе
Моят мъж си е грозил на квадрат,
Joy  Joy
Абе човек така говори ли за мъжа си...  Joy Ох, много ме разсмя, но чак грозил едва ли е... Hug

Моя пък е много хубав, ама аз съм ви го казвала вече,  Joy  Joy

И на мен ми е странна връзката на Бирдже с Кондьо, ама както сте писали, не знаем какъв е всъщност.
На нас Кондьо може и да е ни харесва физически, но може да е добър любовник и да я разсмива. 
Joy  Joy
Анджак... Heart Eyes

Дани  Hug ,
Скрит текст:
щом и ти си фен на Енгин, препоръчвам ти “Фатмагюлката” . Там той се разгръща на макс. Облака и мен ми е любим.

За езиците на Бирдже ми беше казала сестра ми. Ще я питам кои езици знаела Бирдже.
Английския го знае много добре със сигурност. В Инста съм виждала да пише и на френски.  Thinking

Поли,  Heart Eyes
Скрит текст:
Черното море е много тежък сериал...На мен музиката му ме кефи. Не целият саундтрак, но значителна част...

Уф, ко беше още... newsm78

# 369
Poli , твоят мъж НЕ МОЖЕ да е грозилище! Twisted EvilНие сме му верни фенки, че как иначе ще се досегваме до мъжката логика и мъжкия поглед над историята.Мда!
Иначе и аз си признавам, че съм абсолютно обсебена от Ибо и Бирдже. Не мога друг сериал да подхвана, почна и на петнайстата минутата съм се забила в ютуба да гледам клиповете на ЧБЛ.

Хубав ден, поствайте, клюкарствайте, омекотявате ми болката, че като знам, че в понеделник ни звяр, ни красавица, както бяха писали - ами реве ми се!

# 370
   Па я каква хубава дискусия се заформила за чудовища, грозили и прочие... Joy Поли, твоят мъж може да е грозил или всякакъв, обаче, оглеждайки се в твоите очи да е истински красавец... Flutter Така че то и красотата е относително понятие... Който се похвали с хубав мъж, я веднага да поства една хубава снимка, че и на негов гръб да поклюкарстваме... hahaha Шегувам се.. Ще му станем и на него върли фенки като на Ибо, че после да не се чудим що така правела Михре... Joy Иначе сериозно да кажа, че в живота си съм се срещала и с хора, които със сигурност нямат нужната визия, но са толкова забавни, духовити и привличащи внимание, че въобще не се и сещам за това как изглеждат... Най-близката ми приятелка е от този тип хора и аз лично я боготворя... Никога не ми е минавала и най-малка мисъл в главата, че бих могла да я заменя за друга с перфектна визия или с кифленски стил... Така че, ако  Бирдже е преценила, че това е мъжът за нея, то нека бъде...  Аз лично нямам против!

# 371
  • София
Бирдже беше на гости в университет в Кипър мисля и на въпрос на студентка вярва ли в една истинска любов, тя даде този отговор, че е жена, която се е развеждала два пъти. Мислила е нещо за любов, но всъщност явно не е било такова. Така че "въпросът е зададен с грешен адрес, защото наистина не знам отговора на този въпрос", каза Бирдже.

Значи, трети път "майка и баща... ако е удобно " Laughing

И на мен ми е странна връзката на Бирдже с Кондьо, ама както сте писали, не знаем какъв е всъщност.
На нас Кондьо може и да е ни харесва физически, но може да е добър любовник и да я разсмива.  
Joy  Joy
Анджак... Heart Eyes

Juls, не може ли да са пък само приятели?
То е вярно, че опаковката не прави съдържанието, ако е повече от приятелство, но наистина не смятам, че там има нещо такова... вече. Може би наистина Бирдже започна да поства негови снимки и да се показва с него след изпълненията на жената на Ибо, предвид тръгналите слухове след снимките и разказите на хора от сета за случващото се там и техните наблюдения. Възможно е да е и тактика, защото на никого не би му било комфортно да го започнат с реплики като "разби им семейството" и т.н.

Иначе и аз си признавам, че съм абсолютно обсебена от Ибо и Бирдже. Не мога друг сериал да подхвана, почна и на петнайстата минутата съм се забила в ютуба да гледам клиповете на ЧБЛ.

Хубав ден, поствайте, клюкарствайте, омекотявате ми болката, че като знам, че в понеделник ни звяр, ни красавица, както бяха писали - ами реве ми се!

Luisa + 100
Повече от две седмици минаха, ами не мога да вляза в ритъм. Едно такова ми е празно, нищо не ми хваща окото. Има още два-три сериала които следях с интерес, и там съм изостанала с по няколко серии и някак не намирам време да ги изгледам. А когато намеря време, сякаш предпочитам да "кисна" при рускините и да се забавлявам с техните размисли и страсти с от по 2-3 до 5 000 коментара под пост - разкостват и Ибо, и Бирдже, и Ферхат, и Аслъ берабер с  всичко мърдащо (видимо или невидимо) около тях Simple Smile Искам да кажа, че така си потушавам АсФерската мъка и се успокоявам, че изобщо не съм сама Simple Smile

Абе изпълнила го миха, с това анорексично тяло, както викат арабите ''не може да изпълни леглото'' Grinning Grinning Grinning

Сакън, Морела, сакън! По принцип се радвам на много богата фантазия, не ми извиквай такива представи, моля те Laughing

А на който много му харесва Михре ще му публикувам една страшна снимка да я види тогава.
Май и преди казах, че на нея специално ѝ дадох много шансове да ми хареса, защото като един истински фен на Ибрахим исках той да бъде щастлив.

Забравих да кажа, че аз пък съм си свалила ето това от 46 минути саундтрак ЧБЛ и си мечтая, мечтая, мечтая...
Това за мен е вторият най-добър такъв от всички други сериали, които изобщо някога съм следила Purple Heart

Последна редакция: сб, 09 юни 2018, 17:13 от Alexia_

# 372
  • Русе
Алекс,  Hug може да са приятели, що не....Но точно това конкретно, няма как да знаем, си мисля.  Thinking
Тя го представя като гадже, каква е същността, ще видим...Но последно време не го “слага” никъде него тя...Така, че може и да не е останало нищо, както казваш.

Мъри  HugJoy  Joy ааааа не си показвам мъжа азз, дан съм луда, и без това навън има достатъчно фенки,  Joy
Скрит текст:
Ох, шегувам се. В смисъл, че за мен мъжът ми е хубав(абе и други са го казвали  Joy ), за друг може да не е. Както си казала-външността нищо не значи... Crazy

# 373

Значи, трети път "майка и баща... ако е удобно " Laughing

Joy  Joy
Анджак... Heart Eyes

Juls, не може ли да са пък само приятели?
То е вярно, че опаковката не прави съдържанието, ако е повече от приятелство, но наистина не смятам, че там има нещо такова... вече. Може би наистина Бирдже започна да поства негови снимки и да се показва с него след изпълненията на жената на Ибо, предвид тръгналите слухове след снимките и разказите на хора от сета за случващото се там и техните наблюдения. Възможно е да е и тактика, защото на никого не би му било комфортно да го започнат с реплики като "разби им семейството" и т.н.

Luisa + 100
Повече от две седмици минаха, ами не мога да вляза в ритъм. Едно такова ми е празно, нищо не ми хваща окото. Има още два-три сериала които следях с интерес, и там съм изостанала с по няколко серии и някак не намирам време да ги изгледам. А когато намеря време, сякаш предпочитам да "кисна" при рускините и да се забавлявам с техните размисли и страсти с от по 2-3 до 5 000 коментара под пост - разкостват и Ибо, и Бирдже, и Ферхат, и Аслъ берабер с  всичко мърдащо (видимо или невидимо) около тях Simple Smile Искам да кажа, че така си потушавам АсФерската мъка и се успокоявам, че изобщо не съм сама Simple Smile

Сакън, Морела, сакън! По принцип се радвам на много богата фантазия, не ми извиквай такива представи, моля те Laughing

А на който много му харесва Михре ще му публикувам една страшна снимка да я види тогава.
Май и преди казах, че на нея специално ѝ дадох много шансове да ми хареса, защото като един истински фен на Ибрахим исках той да бъде щастлив.

Забравих да кажа, че аз пък съм си свалила ето това от 46 минути саундтрак ЧБЛ и си мечтая, мечтая, мечтая...
Това за мен е вторият най-добър такъв от всички други сериали, които изобщо някога съм следила Purple Heart

Алексче, извини ме, но кой е първият сериал в твоята класация? Че ако не сме го гледали, да се втурваме натам....

# 374
  • София

Алексче, извини ме, но кой е първият сериал в твоята класация? Че ако не сме го гледали, да се втурваме натам....

mury9 вече наистина повече от година ми държи влага - пак за една невъзможна и изпепеляваща любов е, има мафия, има любов, има битки със себе си, има и много смях преплетен и редуван с всичките мъки и най-вече изключителни диалози. Абе има от всичко по много... "Пойраз Карайел" - обожавам го и все още изключително често гледам по нещо от него.

И да си сложа любимото селфи на Ибрахим и Бирдже

И една от мелодиите, които много харесвах също.

Общи условия

Активация на акаунт