Темата на Ибо - 🎧 всичко за Ибрахим Челиккол 🎧- тема 76

• 11 740
  • 229
  •   1
Отговори

Скрит текст:
  АРХИВ "ИФЕТ" и "МЕРХАМЕТ" 

АРХИВ "ГОРДИЕВ ВЪЗЕЛ" 

Архив "Черно-бяла любов": Архив "Великолепният тандем", "Твоят роден дом - твоята съдба": Тема 66

Архив "Твоят роден дом - твоята съдба": Тема 67 , Тема 68 , Тема 69 , Тема 70 Тема 71 , Тема 72

Архив "Домът, в който си роден" и "Чукурова": Тема 73

Архив "Чукурова", "Птичи полет": Тема 74 , Тема 75  

# 1
Дани, благодаря за новата тема. 🌹

# 2
Дани,
Благодаря за Новата тема Simple Smile

Утре Ибо ще е във Верисимо,

# 3
Дани, благодаря за новата къщичка на Ибо!

Да си я изпишем в добро здраве и много настроение!

✨Турски медийни страници в социалните медии ✨
„Снимка на баща и син от Ибрахим Челиккол и неговия син...“

# 4
Така е,
Изключителна връзка на баща и син Simple Smile

# 5
мерси  дани и наздраве  за поредния подслон  за вдъхновение с ибрахим

/ с малко ретро  спомени /

# 6
Добро утро,  Simple Smile

И едно кафе с Ибо,

Щастлива и спокойна неделя Simple Smile в очакване на новини днес .....

# 7
Добро утро! Coffee

Днес, Ибрахим ще е гост във Верисимо.

Малко физзарядка с Ибо

Хубав ден от мен!

# 8
Да, Жаки,
Дано да има новини Simple Smile

Още спорт с Ибо,

От Верисимо
https://www.instagram.com/stories/biedachamagdalena/345760090414 … 5NDdndGFmYXFoYQ==

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 14:23 от nanni_123

# 9
нани , супер е Misc Bomb

# 10
Верисимо

# 11
Още малко инфо от мен Simple Smile

# 12
Ето и интервюто във Верисимо

Силвия: Сега започваме с един много обичан актьор, срещнахме го в Terra Amara
и сега в Домът..... Той е Ибрахим Челиккол! ❤️‍🔥
Добре дошли отново!
Ибрахим: Здравей!
Силвия: Добре дошъл отново. радвам се да те видя как си
Ибрахим: Благодаря, добре съм!
Силвия:Ибрахим, добре дошъл отново във Verissimo!
Ибрахим: За мен е удоволствие да бъда тук, ти си красива и елегантна както винаги.
Силвия: Благодаря ви!
Ибрахим: Да бъда тук с всички вас е наистина хубаво и това ме прави много щастлив. Благодаря ви за поканата. И виждам, че има някои новости в студиото. Поздравления, става все по-добре и по-добре!
Силвия: Благодаря ви, благодаря ви много.  Вие получихте награда във Венеция като най-добър международен актьор в телевизионен сериал, бяхте доволен, предполагам.
Ибрахим: Да, разбира се, това е нещо, което всеки актьор желае, но беше наистина неочаквано. В миналото дори не бях мечтал за подобно нещо, така че получаването на тази награда ме направи наистина щастлив.
Силвия: Между другото, в същия ден като Брад Пит и Джордж Клуни! И така, супер трио, Брад Пит, Джордж Клуни и Ибрахим Челиккол!
Силвия: Срещнахме те в Terra Amara, днес си в Домът..... Очаквал ли си да станеш толкова обичан?
Ибрахим: За образованието, което получих, аз съм човек, който в живота като цяло обича да обича повече, отколкото да бъде обичан. Любовта е красиво нещо и това, което получих в семейството си, беше фундаментално, така че действията ми вероятно бяха възнаградени с награда като тази, която получих във Венеция, но човек не трябва да спира. Трябва да подхранваме това чувство в себе си, защото то е много специално чувство. Трябва да отдаваме по-голямо значение на ценностите на живота, да се опитваме да ги живеем с по-голяма интензивност, така че да бъда тук с теб и да изпитвам тази голяма обич към мен е нещо много красиво!
Силвия: Значи ти си човек, който все още е много привързан към истинските ценности на живота, към истинските неща. Спортът ли ви е довел до това, като се има предвид, че сте родени в света на спорта?
Ибрахим: Мога да кажа, че спортът е в моето ДНК, той се корени в мен, в моите принципи.
Обичам спортните шампиони, защото те прилагат моралните си принципи не само в дейността, която практикуват, но и в ежедневието си и се опитвам да науча на това сина си. Искам да го науча, че любовта и уважението са толкова важни не само за нас самите, но и за света около нас.
Силвия: Тогава имам прекрасни снимки на теб с малкия ти син, с когото спортуваш колкото можеш!
Ибрахим: Да, правим много от тях!
Силвия: Но това е първият ми подарък за теб, защото ти наистина изживяваш един красив момент от кариерата си. ❤️[Силвия показва видеоклип]
Ибрахим: Наистина много благодаря.
Силвия: Благодаря ви.
Ибрахим: Последния път, когато дойдох на тази прекрасна програма, вие ми показахте красиви видеоклипове, които ме развълнуваха много и това видео също ме развълнува много.
„Когато видите тези снимки и чуете тези думи, те оставят отпечатък в сърцето ви, карат ви да се гордеете, така че ви благодаря, че ме накарахте толкова емоционално, колкото последния път, всъщност дори повече. Това означава много за мен и аз благодаря от дъното на сърцето ми, ти си специален човек."
Силвия: Благодаря ви.
Ибрахим: Много специално.
Силвия: Благодаря ви. Много ме порази едно изречение, че природата те пречиства. И така, когато се отдалечите от снимачната площадка, от света, да кажем, на шоубизнеса, намирате ли убежище сред природата, за да се почувствате по-добре?
Ибрахим: Да, правя го, защото се опитвам да уча за природата. Виждате ли, всичко в природата може да се използва за лечение, защото водата, много растения, специални билки, дишането на кислород, могат да ни помогнат да се почувстваме по-добре, много по-добре и ако се потопим в природата, можем да извлечем огромни ползи, физически и психологически, защото там няма нищо, което да не може да те излекува. Това имах предвид за чувството, че сте пречистени от природата, това наистина може да ви излекува, може да излекува всичко.

следва продължение:

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 09:42 от jackie.

# 13
Добро утро,  Simple Smile

Успешна,здрава и интересна учебна година на всички ученици! Simple Smile

Жаки, ❤️
Благодаря за интервюто, Simple Smile
чудесен Ибо, прекрасен е в бяло

# 14
Продължението на интервюто:

Силвия: А винаги ли взимаш Натали със себе си, когато спортуваш, когато се изолираш? Тя винаги ли те следва?
Ибрахим: Тя обикновено ме взема със себе си. Сега започнахме нов спорт.
Силвия: А, това е.
Ибрахим: Да, точно така. Току-що започнахме да играем тенис, много сме запалени и е ново за нас. Събуждаме се рано сутрин и излизаме да играем, но се опитваме да играем и други спортове, които можем да правим заедно. Винаги е хубаво да споделяш неща. Тя е много важен човек за мен. Тя е фантастична жена. Тя е моята природа.
Силвия: Хубаво е, че говориш така за твоята жена, наистина е много, тя ще се радва да чуе тези думи. 🥹
Ибрахим:Тя е тази, която ме кара да ги казвам. Това не са неща, които съм мислил преди, те просто идват от сърцето ми.
Силвия: И какво мечтаеш с нея? Брак, нещо по-конкретно или живеете любовта си така, ден за ден?
Ибрахим: Ще ти кажа, както за мен, така и за Натали няма вчера или утре, има само днес. Дори начинът ни на живот в този смисъл ни обединява, тъй като не знаем нищо за бъдещето, ние дори не се опитваме да го предвидим, така че предпочитаме да живеем със съзнанието за стойността на всеки един момент, който прекарваме заедно, без никога да губим уважение един към друг. Предпочитаме да открием какво ще ни донесе бъдещето, като живеем живота с тази визия.
Силвия: Тя не е част от твоята работа, тя работи в друга сфера. Това добре ли е или лошо?
Ибрахим: Честно казано, никога не съм се замислял дали е добре или не. Натали е готвач, скоро ще излезе книга.
Силвия: А, добре.
Ибрахим:: Да, да, става въпрос за пекарна. До два месеца ще излезе чисто новата й книга и тя се подготвя за това време. В момента тя е много заета с фотосесиите, преработва текста и експериментира с нови рецепти за книгата.
Силвия: Честито!
Ибрахим: Благодаря ти.
Силвия: Наистина. Може би някой ден можете да ни запознаете с нея, тук в интервю.
Ибрахим: Е, разбира се, защо не, ще бъда много, много доволен.

Общи условия

Активация на акаунт