Темата на Ибо - 🎧 всичко за Ибрахим Челиккол 🎧- тема 76

• 11 276
  • 225
  •   1
Отговори
# 15
Ооо, Жаки, ❤️
Интервюто е чудесно,
Прекрасен Ибо, откровен, открит , и много сладък 😊

И днес в пресата, Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 11:02 от nanni_123

# 16
Докато ние се опитваме да научим децата си на всичко за техния живот, те ни учат какво наистина има значение в живота.. ..Ибрахим Челиккол и малкия Али..

# 17
удоволствие е да се гледа  блясъка в очите на ибича , сърдечността

# 18
Момичета, още излиза от интервюто!

Продължение:
Силвия:Но има и други жени в живота ти, има Натали, но има и майка ти, а също и сестра ти.
Ибрахим: Да.
Силвия: 3 важни жени, нали? Можем да кажем фундаментални, особено мама.
Ибрахим: Това е вярно.
Силвия: Която за известно време беше твоя майка, а също и баща.
Ибрахим: Да, да, израснал съм в семейство, в което жените доминират. Както казахте, в живота ми има три специални жени, майка ми, сестра ми и Натали. Когато имате такива специални жени в живота си, можете да преодолеете всяко препятствие и да станете силен и дори успешен мъж.
"Има една обща поговорка, която всеки по света знае, че зад всеки успял мъж винаги стои страхотна жена. Зад себе си имам три страхотни жени. Спокойно мога да кажа, че всичко в живота ми е по-лесно за мен."
Силвия: А на какво те научи майка ти за любовта?
Ибрахим: Никога не забравяй, че майка ти също е жена.
Силвия: Хубаво.
Ибрахим: Това беше страхотен урок за мен. Малко изречение, но такова, което капсулира велико учение, нямаше нужда да добавям нищо друго.
Силвия: Жена, която също много е страдала, защото е загубила мъжа си, когато е била много млада, бил си на 18 и тя тогава останала без съпруг. Какво си спомняте за мама от онова време?
Ибрахим: Бяха трудни времена. Всяка загуба е труден момент, но животът явно се състои и от това. Скърбите са част от него и човек свиква дори с най-голямата болка с времето. За всички нас има време, което трябва да мине, трябва да страдаме, преди да свикнем с него и точно затова искам да ви кажа по простичък начин, сякаш бях някой от вас, епизод, в който се доверих на майка си. Един ден бях с нея и си говорехме, когато я попитах дали някога е мислила да се омъжи повторно някой ден. Бих искал тя да отвори сърцето си и да ми каже истината, защото никога не сме говорили за това тази тема. Тя беше учудена и каза, „но Ибрахим, какво казваш!“ „защо?“, попитах я и тя отговори, че очаква с нетърпение деня, в който ще се присъедини към баща ми. Това, да, е прекрасно нещо. Тя е чиста душа и това, че съм син на такава жена, ме прави много горд. Как да не стъпя на земята с такава майка. Не знам дали мога да се обясня.
Силвия: Страхотна жена. Ти беше късметлия и тя е щастливка да има такъв син.
Силвия: Три жени, мама, Натали и сестра ти. И именно на тях е посветен този подарък.
[Силвия показва видео].
Ибрахим: Наистина много благодаря.
Силвия: Доволен ли си от това, което имаш?
Ибрахим: Благодаря на Бог за това, което имам. Никога няма да спра да му благодаря. Без значение кой или какъв съм, това, което наистина има значение в живота, е как живея и колко живота мога да докосна.
"Можем да имаме много неща в живота, но нищо наистина не ни принадлежи, така че трябва да споделяме. Трябва да погледнете реалността в лицето."
Силвия: Успяваш ли бавно, въпреки че е мъничък, да предадеш тази дълбочина на сина си?
Ибрахим: Младите днес са много различни от нас. Осъзнавам това все повече и повече и това ме прави малко тъжна, но ще се опитам да предам всички тези ценности на него и ще се опитам винаги да го подкрепям, каквато и да е ситуацията. Но той трябва да направи свой собствен път, за да формира своя характер.

Ако има още, ще го пусна и него!

# 19
Жакиии, ❤️❤️❤️
Много благодаря,
Все повече ми харесва Ибо,
Аз наистина съм впечатлена с всяка новост, която научавам....
Любовта към майка му я разбирам, но още повече ме впечатли това ...

И това...

# 20
Продължението на интервюто на Ибо:

Силвия: Това сте вие ​​двамата. Да кажем, че го караш да прави всичко на сина ти. Не стоиш неподвижен нито минута.
Ибрахим: Обичам да споделям всичко с него, всичко. Толкова се забавляваме заедно, той е прекрасно дете. Сега, когато съм баща, мога да разбера родителите ми по-добре. Винаги са ми казвали „когато имаш дете, ще разбереш“ и точно така е, разбираш всичко, когато сам станеш родител. Това е най-голямата радост и щастие, което може да съществува на света, защото е част от вас "и тялото ти, като очите ти. Дори преди да стана баща много обичах децата, но след раждането му започнах да ги обичам още повече.
Всички деца са като моите деца, разбира се, Али е мой син, той има същата кръв като мен, но всички са специални." „Трябва да защитим всички деца по света. Трябва да ги оставим да направят избора. Например карам кайтсърф с Али или го карам на мотоциклета, но преди да го взема с мен, винаги го питам дали иска да го направи, ако му е удобно, ние го правим, защото той иска, не защото искам."
Силвия: И той винаги казва "да"?
Ибрахим: Всичко. Какъвто и спорт да е, стига да има екшън. Той обича екшъна. Той прекарва времето на живота си.
Силвия: Той е див като ти си.
Ибрахим: Това е вярно!
Силвия: Всъщност, да видим какво ще направите!
[Силвия показва видео]
Силвия: Мечтаеш ли да му дадеш братче или сестриче, след като имаш сестра, с която си толкова близка? Ибрахим: Виждаш ли, в този момент от живота ми искам да изживея сина си пълноценно, да се наслаждаваме на всеки миг заедно, искам да му посветя енергията си.
Силвия: И тогава ще видим...
Силвия: А за какво мечтаеш за себе си?
Ибрахим: Предпочитам да живея в момента, в настоящето и се опитвам да направя всеки момент, в който живея, още по-красив.
Силвия: Ето, сега е твоето мото.
Ибрахим: Да, точно така е.
„Да бъда отново тук, за да говоря с теб, е истинско удоволствие. Ти си специална жена, много мила. Това ми казваш, когато те видя. Всички, които работят тук, са специални хора, имат светлина в очите ,те работят със страст, влагат сърцето си във всичко, което правят" и това се усеща много ясно и когато гледам публиката, виждам красиви хора, с искрени, топли очи. Италианците са прекрасен народ и повярвайте ми, казвам го от дъното на сърцето си, това е тази страна предава ми, караш ме да се чувствам като у дома си "и искам да използвам тази възможност да ви благодаря, че ме посрещнахте толкова топло още веднъж.
Силвия: Благодаря ви, благодаря ви, Ибрахим наистина, винаги е страхотно да говоря с вас. По всяко време, ние ви очакваме и наистина поздравления за всичко ,за твоята професия, но и за човека, който си.
Ибрахим: Благодаря ти много. Благодаря ви наистина много.
Силвия: Наистина много ви благодаря.
Ибрахим: Благодаря ти много.
Силвия: Ще се видим скоро.
Ибрахим: Надявам се да се видим скоро. Това е всичко хора! Надявам се, че това интервю ви е харесало!

# 21
Здравейте момичета,

Прекрасен Ибо,

# 22
мерси , страхотно интервю

- интелигентен , уважителен , джентълмен
изпълнен с любов към деца , любима , публиката

# 23
Привет, мили момичета. Heart
Благодарение на вас къщичката на феновете на Ибо наистина е станала много уютно и приятно място. Специални благодарности на Jackie за превода на интервюто на Ибо. Всеотдайно и трудоемко начинание е и е истинско удоволствие да има човек в групата с такава всеотдайност.

Очевидно е, че Ибо грее до Натали, Натали грее до него. Нека! И Али е един малък сладур, малко подражателче на тате.

# 24
Добро утро! Coffee

Нови снимки в ИГ на Ибрахим

Хубав ден!

# 25
Ибо и фен, вечер в Illsibe Bich Bodrum

# 26
Добро утро, Момичета

Ибо,

Лежерен и усмихнат ден Simple Smile

# 27
Ибо в пресата

# 28
Жъне успех Ибо в Италия, Simple Smile
Когато четох интервюто му / благодарение на Жаки/ , имах чувството , че  водещата се топи като "пролетен сняг" пред него....

И Али Simple Smile

# 29
Ибрахим Челиккол каза за семейството и сина си:
„Майка ми е чиста душа и това, че съм син на такава жена, ме прави много горд.
Много обичах децата, преди да стана баща.
Въпреки това, след раждането на сина ми, започнах да ги обичам още повече."

Общи условия

Активация на акаунт