Отговори
# 30
Операцията мина.Стела е добре.

Много се радвам за хубавата новина! Hug Прати много целувки на Галка и на малката героиня от нас и бързо възстановяване!  bouquet

Гвен,добре дошла отново сред нас! Heart Eyes Ще чакаме снимките с нетърпение! Sunglasses...ейй,ама спука се от миткане,начи! Mr. Green  Heart Eyes

Вярчо,кой кат тебе да му плащат да си сърфира из "бг-мамма" Mr. Green Искам и аз,пък! Crossing Arms

Лек ден на всички от нас и до утре! Grinning

# 31
Сега говорих с Галя.Поздравява всички ви.Изкара ли са ноща добре,Стела има малко температура,но като цяло е добре.Дано не вдига температура и ги изпишат бързо.

# 32
Радвам се за добрите новини от Галя и Стелка  Praynig дано да е добре малката бонбонка и бързо да се приберат у дома, че там и двете ще са по-спокойни  thumbsup

Ей Гвен ама верно не се спираш бре жена, то май миткане за цялата група правиш  Joy

Абе засега се очертава добре да си "живея" в таз фирма  Wink ама дано не се окаже само за начало  newsm78 а после да ми излезе през носа  hahaha

# 33
  • Велико Търново
Радвам се за Галя и Стела !!!
Температурата е от упойката , не е висока и минава  около 24 часа след операцията.

Гвен, добре дошла макар и за малко. И аз като другите ти завиждам (благородно Simple Smile)  за разходките Simple Smile
Ние веднъж се наканихме и каката се раболя като за световно и това беше Close Close

Вярка, и аз май на работа имам най-много време за форума, отварям един браузър и като имам време , поглеждам. Има и дни в които не става , но за щастие не са много.

# 34
  • София
Чудесна новина за малката хубавица...друго и не съм очаквала де  Hug

Ще кача малко снимки,че ми стана неудобно от вас  Crazy

# 35
  • София
ЕТО и обещаните снимки!   bouquet

Само тези успях да кача днес,има още много,но следващия път  Wink
Приятно гледане!

# 36
Хубави снимки ,Гвен ,супер  Hug Жив и здрав да е сладура  Grinning

За протокола - ние пак сме на сиропи за кашлици,капки за сопали ,песна ми ,откакто му сложиха последната ваксина няма спирка, ааааааааа #Cussing out а и тава скапано време.....що пари изпотроших за лекарства....че и аз съм като жожи с магаришка кашлица,абе ужас,дано да подействат по -бързо лекарствата че ми писна.....вече ме е страх и да го къпа, и сред други деца да не го навирам,...абе  #Cussing out
 та така,поздрави от нас! Wink

# 37
Привет на всички! Hug

Радвам се,че Стелката е добре! Heart Eyes С нетърпение ги очакваме отново в нашите редици! Grinning

Гвен,снимките са супер! Heart Eyes Преди беше доста поотслабнала,но сега си екстра! Sunglasses...то няма начин след всичките кебапчета и шашлъци! Mr. Green

Били сте в селото на моята дружка-Рупките...да не се окаже,че са рода с мъжа ти! Laughing

Тано е порастнал много,да го нацелуваш от нас! Grinning Heart Eyes

Мимис, пожелавам ви бързо да оздравявате,но с това откачено време не ме учудват никак болестите! #Cussing out

Днес тук е топличко(26 о С),но утре го дават да вали! Tired

Целувки на всички,аз след малко отивам да си взема мъничето от градинка! Heart Eyes

Преди малко се чухме с Ерик...остават още 1 месец и 20 дни! Tired

Чао на всички и до утре! Hug

# 38
Вяра много са хубави снимките от кръщенето  thumbsup Пострига ли ве4е Коко или още не си  Rolling Eyes
Галка дано Стелка се възтанови бързо  Praynig
Ние живи и здрави другата седмица ще имаме ве4е комп. и ще мога по 4ести4ко да пиша  Stop Че аз сега докат про4ета вси4ко и трябва да ставам  ooooh!

# 39
Вяра много са хубави снимките от кръщенето  thumbsup Пострига ли ве4е Коко или още не си  Rolling Eyes

Коко още си е рошав с пълна сила  Joy ама сега нали не е топло, та няма проблем... може да походи още малко така  hahaha

П.С. Като видях, че си писала и викам ... а, сигурно сте сложили компа в стаята накрая... ама не било  newsm78

# 40
Браво за Стелката! Wink
Дано по-бързо да ги изпишат Hug

# 41
  • Велико Търново
Хей, девойки  Simple Smile
Имам си Skype в офиса Simple Smile Много съм доволна, щото поради корпоративни съображения за сигурност отрязаха ICQ-tata  Close Close
Сега успях да промъкна Skype-to.
Името ми е desyvel - ако някой ползва Skype и му се говори - WELCOME Simple Smile Wink

# 42
Изписаха ги  newsm68 newsm44

# 43
  • София
Здарвейте,
прибрахме се в домашен отпуск.За положението си Стела е добре и бързо ни изгониха,че е лудница и няма места.И по-добре че не се издържа там.
За сега това от мен,че трябва да влезем в релси.
Благодаря ви на всички  bouquet и цунки.

# 44
  • Стара Загора
Галя, радвам се за вас, бързо възстановяване желая на Стела   bouquet

Аз събирам багаж за Бузлуджа и се чудя дали да не оставя Ники на баба й, че ако продължава  тоя дъжд, незнам какво ще правим там с нея.
Лека нощ

Общи условия

Активация на акаунт