Къдрокоси красавици - 2

• 71 163
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, къдрокоски! Искам да споделя един нов продукт, който закупих вчера и побързах да използвам. Видях реклама за новите Garnier Fructis Smoothing Hair Food и си казах, че това трябва да се пробва. Еми пробвах го и харесвам резултата. Използвах го за стилизиране на къдриците. На леко влажна коса нанесох от продукта и оставих косата да изсъхне сама. Къдриците са добре оформени, леки, жизнени и с блясък. Може да се използва като маска и като балсам също. Харесва ми, че не съдържа парабени, силикони и изкуствени оцветители, а аромата е мега як.

Ето и линк към продукта:
https://www.beauty.store.bg/p223757/garnier-fructis-smoothing-ma … pokorna-kosa.html

# 286
Аз писах за тази серия няколко пъти, на мен банан ми хареса повече заради аромата, иначе според мен са сходни по действие всичките. Сега са я намалили, дано си я продължат, хубава си е серийката.

# 287
BoredPanda, звучи чудесно ефекта. А дали ще е подходяща за нормална нетретирана коса или ще утежнява? Търся само приглаждане на фриза, без фиксация. Косата ми е достатъчно къдрава и не държа на допълнително оформяне. Simple Smile

# 288
Може ли снимка на състава на тази "храна" ?

# 289
Може ли снимка на състава на тази "храна" ?

Това е на папаята.
Aqua / water / eau, cetearyl alcohol, glycerin, isopropyl myristate, stearamidopropyl dimethylamine, carica papaya fruit extract / papaya fruit extract, phyllanthus emblica fruit extract, glycine soja oil / soybean oil, sodium hydroxide, helianthus annuus seed oil / sunflower seed oil, coco-caprylate/caprate, cocos nucifera oil / coconut oil, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, caprylic/capric triglyceride, caprylyl glycol, citric acid, tartaric acid, cetyl esters potassium sorbate, salicylic acid, caramel, linalool, geraniol, limonene, parfum / fragrance, f.i.l. c212871/1.

https://www.primor.eu/fructis/45649-fructis-hair-food-mascarilla … -en-1-papaya.html

# 290
Благодаря, изглежда ми добре, ще си взема да пробвам Simple Smile

# 291
BoredPanda, звучи чудесно ефекта. А дали ще е подходяща за нормална нетретирана коса или ще утежнява? Търся само приглаждане на фриза, без фиксация. Косата ми е достатъчно къдрава и не държа на допълнително оформяне. Simple Smile
Да, подходящо е. Аз сложих съвсем малко и ми харесва ефекта.

# 292
Благодаря. Simple Smile

# 293
  • В полите на Пирин планина
И на мен ми харесва ефкта от "храната" - моята е с Макадамия, но ще пробвам и друг вид. Количеството също е добро - 300 мл. За сега съм я ползвала без отмиване.

# 294
Къдрокоски,косата ми след измиване е с ясно изразени къдрици тип 2b/2c,но това е само първият ден и след това се губят,става права с тук-таме вълни.Като малка имах много къдрава коса,сега се загубиха къдриците.Не я горя с нищо,не използвам нищо освен щадящи шампоан и маска с изчистен състав плюс diy маски,и наистина не знам от какво се получава така.Много бих била благодарна,ако някой тук е с подобен проблем и има решение. Disappointed

# 295
  • вкъщи
Къде е намалена серията на Гарние? Аз сега ползвам крема с алое без отмиване пак на Гарние, само с него ги оформям и са мекички и еластични, но ми се иска още по -усукани да са. Иначе наистина овлажнява и прибира фриза този крем.

# 296
Ех момичета, много ме зарибихте. Ще го закупя и аз този крем. На дъщеря ми също се получава този фриз.

# 297
Ех, след няколко плачевни опита за използване на продукти на Гарние, се отказах окончателно от тях. Сега ще ме карате да си преразглеждам решението Blush

# 298
  • София
Ех, след няколко плачевни опита за използване на продукти на Гарние, се отказах окончателно от тях. Сега ще ме карате да си преразглеждам решението Blush
Да вземат да пускат малки тестери, човек да пробва, иначе само си даваме парите и после в кофата.

# 299
  • В полите на Пирин планина
Специално маски и балсами никога не съм хвърляла - такива, които не ми харесват ги ползвам за преуош. Hands V

Иначе и моята коса се смачква и загубва къдриците, ако не ползвам фиксиращ крем.

Общи условия

Активация на акаунт