Къдрокоси красавици - 2

• 71 162
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
mimi.7299,BoredPanda,MomoJ, Благодаря ви! bouquet
Май ще се въздържа от нея, защото съм установила, че косата ми не харесва силни протеини.
Може да погледна серията Resistance.

# 271
просто моята коса няма нужда от маска, олиото я подхранва и прави достатъчно блестяща! Може би защото я нося къса, въпреки че е къдрава!
Как я подстригваш,на степени или черта?

Аз скъсих моята до средна дължина и се родих.Обемът и къдрите се поддържат по-лесно,с по-малко продукти и траят много по-дълго.Не тежи,изглежда по-здрава и оформена.Сега,когато вали постоянно,почти нямам нужда от продукти,буклите и пръстените сами се завиват.На степени съм.
Моя приятелка пък е къдрава,на къса черта и много й отива.Гъвкави,еластични къдри,ефектна линия.

# 272
  • Видин
Здравейте, момичета.
На John Frieda Ease Dream Curls серията е много, много хубава. Само пяната не можах да намеря, но ще търся и нея.

И аз пробвах гелчето на Кинки /благодаря от сърце, Жана/, но за съжаление не е моят продукт.
След първото ползване, имах разкошни къдрици. Но на втория и третия път, косата ми става вяла, къдриците са по-оформени, но въпреки това сплескани. Опитах да го нанасям по различен начин, но явно не е за мен.

# 273
# 274
  • Видин
Не, ето този е.

https://remedium.bg/curly-hair/john-frieda-frizz-ease-dream-curl … hampoo-250ml.html

Има шампоан, балсам, спрей за оформяне и пяна.

# 275
  • София
Аз взех крем балсам от този , но не ми харесва, прави косата леко твърда и някак се губи естественият блясък. Нещо не намирам това което искам. Затова ви чета , дано успея да намеря .

# 276
  • На остров
Жана Heart , благодаря ти. За съжаление няма при нас детските серии н са тези марки.

Много полезни неща научавам от темата и най ми харесва като се споделят линкове за продукти, които се купуват и рецепти за домашните маски.

Ще пробвам маската с рициново масло, но се чудя глицерина с какво може да се замени ? Не съм виждала да се продава при мен.

# 277
Moon Flower, последно мароканската маска я купих на търг в англ. ибей. Като свърши най-вероятно пак там ще гледам или ще следя за намаления в големите англ. сайтове.

Къдрокоска, добре, че го пробва. Къдрави коси, ама и те различни и харесват различни неща. Simple Smile

Две в едно Hug
Глицеринът нямам идея с какво да го замениш, не мога да предположа. Ако искаш купувам ти глицерин и ти пращам, нямаш ядове.

# 278
Аз купих глицерин от евау, после от един сайт тукашен, но по цял литър вземам аз. Донякъде медът замества глицерина.

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 00:02 от Moon Flower

# 279
И аз ... Единствено с Linea Bio Curl Cream постигам подобен ефект, но той е доста малко количество ...
Lady Brinne, това ли: https://malena-shop.bg/curl-cream-krem-za-oformyane-na-kydrava-kosa.html?
Къде се намира този продукт - по дрогерии, аптеки? Цената му е много прилична, така че не ми пречи да го пробвам. Simple Smile Ти на влажна или суха коса го ползваш?
и понеже започнах да наред да пробвам с препоръките от темата, вчера се мазах с това, косата ми се втвърди, стилизира се, днес пак лепне, нещо на моята коса не стои меко, иначе оформя къдриците, но търся нелепкав ефект, продължавам с другите неща.
Нещо или моята коса е много шантава, или аз не мога да открия моя си продукт, все нещо не е както трябва, не че съм взискателна, но когато стилизират, на следващия ден косата е лепкава и като топка, не мога и да я среша, и я проскубвам. Търся нещо, което ще я приглади, без фриз и омекоти.

# 280
Ама как ще решете стилизирана коса на сухо Simple SmileСамо оформяне и мачкане с пръсти и вода.Сресването под душа с маска или балсам,иначе става кошничка Simple Smile

# 281
Linea Bio Curl е едно от най-неефективните неща за моята коса, изхвърлих първата опаковка, която си купих и сега изхвърлих и втора, която ми беше подарък. В промеждутъка между двете имаше няколко години, реших да го пробвам за всеки случай - но не. Косата ми стои твърда и лепне ужасно. А тази нощ спах с домашния еластисайзер, възхитена съм! Косата ми е жива и мека, от години не съм я виждала такава Heart Благодаря на Жана!

# 282
Linea Bio Curl е едно от най-неефективните неща за моята коса, изхвърлих първата опаковка, която си купих и сега изхвърлих и втора, която ми беше подарък. В промеждутъка между двете имаше няколко години, реших да го пробвам за всеки случай - но не. Косата ми стои твърда и лепне ужасно. А тази нощ спах с домашния еластисайзер, възхитена съм! Косата ми е жива и мека, от години не съм я виждала такава Heart Благодаря на Жана!
ей такова търся за жива и мека коса, но пък ме отказахс отзивите, че бързо се разваля и мирише гадно

# 283
  • В полите на Пирин планина
Според мен бъркаш с натуралния гел от ленено семе, който се ползва за стилизиране.
Домашния  еластисайзер е маска за подхранване на косата.

Явно всеки трябва да намери своя стилизант.

# 284
И аз се записвам много полезна тема !
Моята коса е много чуплива но не е супер къдрава. Ще си поръчам от айхерб продукта да видим как ще ми се отрази !

На малкото ми съкровище косата е много къдрава и се чудя как да я поддържам за да изглежда добре. След баня ползвам детски балсам без отмиване и е ок до първото спане.

Още нищо не можеш да направиш освен да я напръскваш (когато е топло) с пулверизатор за да се пооформят къдриците, мойта дребна беше още по-къдрава като малка, голям зор виждах. Сега й е по-дълга косата и може да спи с ластик. Понякога слагам балсам без отмиване и на 3-4ти ден, за да я поподредя. Много й е тънък косъмът и е някакъв ужас- ужасно се заплита... Използвам този балсам без отмиване
https://www.zlatnaribka.com/podhranvasht-krem-za-razkoshni-kadri … ch=little%20green
не е върха на сладоледа , но върши някаква работа сравнено с други, които съм пробвала...

Общи условия

Активация на акаунт