Къдрокоси красавици - 2

• 70 170
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Не че те подстрекавам, но цените погледнах и ако искаш да ги опиташ, те съветвам да не изпускаш момента. Питай ги набързо защо така се случва с парите. От кой сайт действаш - английския ли? Или американски, с тия долари...

Английския, просто обърнах валутата да ми е по-лесно за смятане Grinning Ще пробвам още веднъж.

# 691
Има едни Cantu - те са два пъти по-евтини, но нямам представа кой ги продава в БГ.
Гледах клипче, в което сравняваха cantu curling custard с kinky curly custard. Като предимството на cantu беше, че е доста по-евтиния вариант от двата продукта, оформя добре, но на места се появяват бели засъхнали парчета продукт по косата, след като се изсуши. При kinky този проблем го нямаше. Може би зависи колко продукт ще се използва. Според момичето, cantu втвърдява къдриците й, а kinky - не.

Искам да попитам, някой поръчвал ли си е четката Denman и от къде?

# 692
Има едни Cantu - те са два пъти по-евтини, но нямам представа кой ги продава в БГ.
Гледах клипче, в което сравняваха cantu curling custard с kinky curly custard. Като предимството на cantu беше, че е доста по-евтиния вариант от двата продукта, оформя добре, но на места се появяват бели засъхнали парчета продукт по косата, след като се изсуши. При kinky този проблем го нямаше. Може би зависи колко продукт ще се използва. Според момичето, cantu втвърдява къдриците й, а kinky - не.

Искам да попитам, някой поръчвал ли си е четката Denman и от къде?

Да, оттук https://www.bogen.bg/1624/denman-%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B0- … D0%B0%D0%BD%D0%B5. Доволна съм от четката.

# 693
И аз я гледах четката там, но нещо цената й ми се стори доста ниска и се чудех, дали ще върши същата работа като тази от оригиналния им сайт... Там е около 15 евро.
Щом сте доволна, май ще се престраша да си я поръчам. Благодаря!

# 694
Не знам защо е по-евтина Grinning Тази, която си поръчах дойде в опаковка на Денман, изглежда точно по същия начин като на клипчета и снимки и върши това, което и по клипчетата. Наистина къдриците се навиват на спирала при използване по определен начин. Харесва ми също, че каквито и продукти да слагам, четката ги разнася доста равномерно по косата. Все още не съм опитвала каква е разликата, ако махна редове.

# 695
  • София
Не знам защо е по-евтина Grinning Тази, която си поръчах дойде в опаковка на Денман, изглежда точно по същия начин като на клипчета и снимки и върши това, което и по клипчетата. Наистина къдриците се навиват на спирала при използване по определен начин. Харесва ми също, че каквито и продукти да слагам, четката ги разнася доста равномерно по косата. Все още не съм опитвала каква е разликата, ако махна редове.

За първи път чувам за тази четка. Последната, която купих е на Тенгъл тийзър за разресване на мокра коса. Добре разресва, но ми отнема значително време (ок.20-5 минути). Косата я разделям на сектори разресвам и после минавам отново вече изцяло. Започвам от крайщата. Използвам спрей за разресване в обилни количества не само по косата, но и по зъбците на четката. Косата ми е средно дълга и не е третирана. Къдриците ми са ситни, но не е афро тип. Косата си мия на 6-7 дни. При по-често миене ми се раздразва скалпа от ресането. Косата ми е суха и дори на 6-7 ден не изглежда мазна.

Къдриците ми са подобни на тези от тази снимка

На вас колко време ви отнема разресването?

# 696
Около минута-две ми отнема сресването. Косата ми само изглежда гъста, но като е мокра си е едно нещастно кичурче Grinning Сресвам с обилно количество балсам и само под душа.

# 697
  • София
Какво е специалното на тези четки? Как точно се навива косата на спирали, може ли повече информация?

# 698
Потърсете в youtube denman brush curly hair, ще излязат хиляди клипчета. А специалното е, че основата е от гума, а игличките от силикон, което според създателите спомага да се избегне фриза.

# 699
За разресване на къдрава коса се препоръчват гребени с широки зъбци. Някои момичета ползват дори само пръсти за разплитане с помощта на някой продукт. Аз също си я сресвам под душа с балсама. Имам доста гъста коса и ми отнема 2-3 мин. Четката Денман я препоръчват предимно за стилизиране на къдрици. Тази, която е на 7 реда, по клипчетата в youtube, момичетата показват, че много лесно й излиза цветната част, ако косата не е предварително сресана с широк гребен.

# 700
Излиза частта сама? Аз със 300 зора я изкарвам насилствено, чак не мога да си представя как ще излезе сама и какво дърпане и скубане ще е то...

# 701
Или са взели някакъв ментак, или имат някакви много буйни афро коси и решат по някакъв изчанчен начин... аз друго обяснение нямам как тази част е излизала лесно при ресане.
Използвала съм я след разплитане с пръсти под душа с балсам и не съм имала никакви проблеми решейки се със седем реда. Махнах три реда обаче, не поради друга причина, а защото резултата ми харесва повече.

# 702
На следващо миене ще махна през ред да видя какво ще стане Heart Eyes

# 703
Въпросните момичета бяха мулатки с дълги къдрави коси и даваха оценка на четката за разплитане при миене на косата. Резултатът беше, че скуби повече коса, ако се използва за първоначално сресване. И при двете девойки се беше извадила розовата част, държейки четката по някакъв специфичен начин, под ъгъл. Явно такъв е механизма на вадене... Иначе за оформяне, резултатите са перфектни.
Аз все още не съм я ползвала, очаквам да ми бъде доставена скоро.

# 704
Е, за разресване и разплитане и аз съм съгласна, че не става, но пък и не е създадена за това. Стилизираща четка си е. Simple Smile

Разбрахме се, де.

Дано ти хареса четката.

Общи условия

Активация на акаунт