Къдрокоси красавици - 2

• 70 181
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • В полите на Пирин планина
Срещу пърхот е много ефективен шампоан Кетозал. Нямам представа как действа на косата, защото синът ми го ползва, но му изчезва веднага от него. После го ползва само превантивно веднъж на десетина дена.

# 676
На Кетозала активната му съставка е кетоконазол, който помага срещу пърхот. Друга активна съставка срещу него е цинк пиритион. Аз съм с къдрава коса и съм доволна от Mediket на Benemedo. Има няколко варианта, аз съм ползвала Ictamo, свърши ми работа. Има и един спрей Джинджира Цинк Пиритион със същата активна съставка, той се нанася локално след баня.

# 677
За мен най-добрия продукт е KelualDS на Ducray.Ползвах Здраве-никой продукт не ми е правил косата по-суха и ужасна.Джинджира си взех преди година,имаше реклама в "На кафе"пръска се на скалпа и.....нищо не става освен,че където си пръскала е като мазна мръсна коса и сърби.Пробвах и на Лореал професионалната серия против пърхот и пак нищо.При първото миене с Келуал не бях прочела,че стоиш 3 минути и отмиваш и пак ефекта беше уау нито прашинка(моят пърхот беше ужасен,като се чешех ми оставаше под ноктите).Винаги слагам маска след него.

# 678
  • Пазарджик
Аз също до преди една година опитвах какви ли не шампоани против пърхут, докато не открих този на Балеа. Оказва се че това е непоносимост към СЛС и подобни пенотели в състава им. Момичето добре е обяснила в блога си. Страхотен шампоан на ниска цена. https://agleu.eu/ревюта/шампоан-balea-ultra-sensitive-находка/

# 679
  • вече Пловдив
Благодаря, ще пробвам идеите.
Весели празници!

# 680
Типа на къдриците ми е между 3B и 3С. От дълги години ползвам шампоана на Pantene за къдрава коса, който много трудно го намирам в България. Използвам и балсама им за къдрава коса с отмиване и крем за къдрици пак на Pantene за къдрава коса без отмиване. Върху него нанасям малко гел-пяната на Сери и суша с дифузер. Не ползвам никакви микрофибърни кърпи или тениски, всички продукти нанасям на мокра коса и съм много доволна от резултата.
Пробвах серията на Syoss за къдрава коса, но аз лично не останах никак доволна.
Искам да си поръчам Кинки Кърли от iHerb, но четох коментари, че ако поръчката е над 30 лв, пратката ще се обмити. 30-те лв включват ли и цената на доставка (в моя случай ми изписа малко над 5 лв за България)? Общата стойност на пратката ми е 31.81 лв с цената на доставката. Дали ще отиде на митница?

# 681
Няма да отиде на митница според мен. И аз така си мислех,но една приятелка ме убеди,че гледат стойността без доставка. Даже тя ми го пусна преди няколко дни,че моето е на дъното вече.

# 682
А аз се чудя на едни продукти от lookfantastic. Пише, че доставката е безплатна, но не знам сигурен ли е сайтът...

# 683
Какво си си харесала от там Smile

Аз купувах от тях и бях доволна, докато един път поръчах по една промоция 3 за 2  и единият продукт се оказа не в наличност. Голяма комуикация падна, но ми доставиха само двата продукта, парите ми върнаха на половина от това, което аз считах, че трябва предвид промоцията. От тогава ги забравих, HQ например само за малък пропуск от тяхна страна пускат код за отстъпка.Но тестери подаръци няма, освен ако няма нещо в промоциите им.

# 684
Искам да пробвам нещо на Shea Moisture, но не съм сигурна дали ми се рискуват 30-40 лв само за проба на сайта Grinning

# 685
Точно с кремчето на Шии се получи тази гадост, иначе са си ОК от сайта. На мен не ми харесват миризмите на марката, но аз съм си с нюх на куче. Те са за естествени коси обаче, аз съм изрусена и там не се срвщаме много, но пък си имам много техни неща, ползвам ги понякога. Има едни Cantu - те са два пъти по-евтини, но нямам представа кой ги продава в БГ. И там ароматите не са много луксозни, за естествени коси е пак марката.
Иначе сайта си е ОК, те са голяма група The Hut Group.

# 686
Отказвам се Grinning Започнах една поръчка, която с отстъпката излезе около 7 долара, а като крайна сума ми се показа 12-13 долара, които не разбрах как се получиха.

# 687
Отказвам се Grinning Започнах една поръчка, която с отстъпката излезе около 7 долара, а като крайна сума ми се показа 12-13 долара, които не разбрах как се получиха.

Доставката колко е? Сега погледнах - трябва да е безплатна доставката според испансия, но можеш да им пишеш от профила си в сайта, отговарят за ден най-много.

# 688

Доставката колко е? Сега погледнах - трябва да е безплатна доставката според испансия, но можеш да им пишеш от профила си в сайта, отговарят за ден най-много.

Пише безплатна доставка, като минах стъпките и стигнах до въвеждането да данните от картата, ми излезе 13 долара. Нищо де, засега ги зарязвам. В някакъв момент може да опитам пак.

# 689
Не че те подстрекавам, но цените погледнах и ако искаш да ги опиташ, те съветвам да не изпускаш момента. Питай ги набързо защо така се случва с парите. От кой сайт действаш - английския ли? Или американски, с тия долари...

Общи условия

Активация на акаунт