Отговори
# 210
Момичета, заминаваме утре рано сутринта на море. Пожелайте ни лек път и да сте здрави докато ни няма!
Айде с Бога напред и вие след него Praynig

Мимка, и аз това ви пожелавам - спомням си моята баба (Бог да я прости Praynig) все това не казваше като ходихме преди море да ни даде някоя паричка Wink

Ооооо...на ЧЕрноТо море
Да си прекарате добре
и СЛънцето да пече...
да внимавате в морето
и всичко да е наред с детето
  Mr. Green

НЕ ми забелязвайте, че го написах в рима...сигурно вече откачам Crazy...а и тази нощ ми се запуши дясното ухо и сега не чувам ooooh! Миналата година септември бе същото - причинено от някакъв вирус и сега може би пак ooooh! да видим как ще се оправям, че тогава антибиотик пих Tired

# 211
Дидка, Наде, винаги на разположение съм да помогна, бих била щастлива, дано все пак не се налага и няма проблеми! Hug
Извинявайте за хилядите грешки в предния постинг ама много бързах че Ивата се разбуди и ме викаше! Blush
Дид, това с ухото много гадно, дано минава бързо! И благодаря за милите думи!  bouquet
Мимке, хубаво време, много здраве и пълноценна почивка ви пожелавам! Както и лек път!

Мами някоя от ноемврийките ще идва ли утре на протеста?

# 212
  • София
Диде, много е хубав разказа за раждането ти, много ми беше мило да го прочета:)
за ушенцето иди да те видят, може и да се е събрала ушна кал и затова да ти е заглъхнало...ако не те боли и не ти изтича секрет най-вероятно е ушна кал. не знам защо тея уши при някои жени се обаждат след раждането, и аз имах такива проблеми след раждането на Ники...

на всички, които отиват на море пожелавам весело изкарване:) и ние заминаваме на 7-ми в Св. Влас, но първо чакам с нетърпение концерта на Ерос Wink

# 213
Честит Рожден Ден Ивенце  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

....с пожелание за здраве и късмет в живота, много усмивки и щастие и една нвероятна, слънчева и незаменима любоФ с ЛюбО Heart Eyes

Целувки

# 214
Иве...извинявай за картичката и подаръка

....ще се реванШирам Hug

# 215
Иве...извинявай за картичката и подаръка

....ще се реванШирам Hug

Октомври нали Hug
Много благодаря за всичко Hug
Понеже ме мързи, ще копна от темата в Календара Mr. Green
 И понеже не съм дзивтарка, ви черпя кой каквото пие.И понеже не работя, мъжо плаща, така че не се срамувайте Mr. Green

# 216

Честит Рожден Ден ИВЕ !!!

# 217
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ИВЕ !!! ДА СИ ЖИВА,ЗДРАВА И ВИНАГИ УСМИХНАТА !!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ВСИЧКО НАЙ НАЙ ХУБАВО - РАДОСТ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И УСПЕХИ !!!

# 218
Айде,Иве,и ти одъртя кат мене. Mr. Green HugЖелая ти много здраве и късмет!  bouquetВсичко за каквото си мечтаеш да го имаш и много да те слушат мъжа и децата!Много щедро с почерпката,само като ги гледах се нафирках Crazy,а ти умната вечерта!

# 219
      Честит рожден ден,мила Ивке!!!
От сърце ти желая да си здрава, да си все така искренна и мила,все така да ни разсмиваш!
Весел празник,много положителни емоции и усмивки,и  много любов - то се знае![/size
]

# 220
  • София, "Младост 3"
Честито Иве!
ДА си жива и здраав и все так красива, мила и добра приятелка!
Желая ти щастие и късмет и децата да те радват, а мъжа да слуша!

# 221
Честит Рожден Ден мила Иве!  bouquet
Бъди все така жизнерадостна и усмивката да грее на красивото ти лице! Hug Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и любов! Heart Eyes
Весел празник!
 И благодаря за богатата почерпка, попрекалих даже ма съм лакомичка! Blush

# 222
Мерсаж и аз за почерпката - взимам си една пещерска мастиЧКа и един айрян ако може Wink
Надявам се сте си прекарали готино в този красив комплекс и си пийнала едно и заради мен Wink

# 223
Здравейте,къде се изгубихте всички!
ДИДЕ,колко е пораснал Микито само за 2 седмици,такива пухкави бузки има,ти как си,как се справяш.Мишока има ли колики.
Мислех си Дени,какво ли става с нея,не е писала скоро.
ИВКЕ,ама много обилна беше по4ерпката,още съм пияна Crazy
Ние с Али сме добре,ходим на басейн,Алито е същинско жаб4е,ве4ер до 22 сме навън,и пак пла4е за люлките.Водих я на една площадка пълна с игра4ки,и всяко дете може да отиде там да си играе,отварят го само за лятото,4естно не можах да се откъсна от нея за пове4е от 5 минути,оглежда се и запо4ва да крещи-мамооо,мамоооо.
МИмката как ли изкараха на морето тези бури Thinking

# 224
Здравейте момичета Grinning Grinning Grinning
Редовно чета,но рядко се включвам...най много да поздравя някой.Сега имам малко временце та рекох да попиша.
Майка ми си замина и аз отново поех нещата в свои ръце.Докато беше тук ми беше много от помощ,за абсолютно всичко,и сега ми е трудно но се оправям.И свекърва ми замина днес за Америка за 3 седмици,та малко ще е напечено.Не помня последния път какво съм писала-работя,уча...Завърших успешно училишето със всичките му дипломи и тем подобни и се записах да уча за моден адвайзър-задочно от вкъщи.Уча си сама и пращам домашни работи/изпити/ по интернет.Две имах до сега,със съответно оценки 10 и 9 /тук е по десетобалната система/.Доволна съм,не очаквах,че толкова добре ще се справя.
И работата върви добре,но договора ми е до септември и няма изгледи да го подновя.Иска ми се да си намеря нещо за постоянно.
Друго какво....мина поредното парти в събота,пак бяло.Както винаги беше страхотно,какво повече да кажа.
При Ян нещата в новата работа също са добре,ще чакаме и неговия договор да го подновят септември /дано/ и може да отскочим до България.
Малчо също е добре,не слуша обаче.Само бели прави.Много е пораснал,но все още не приказва...абе,мрънкоти си нещо ама не му се разбира.Не са ни повикали на консултация,което ми се струва странно и ще взема да им се обадя тия дни.Има и много нови снимки,но трябва да ги кача и ще пусна линк.
Вече Ян е без биба от 2 месеца,пие от чаша,само млякото от шише все още.Тоалетната я оцелва веднъж дневно LaughingСпинка и папка добре,играе като див.По старому бара всичко дето не трябва.Ходихме наляво надясно с майка ми като беше тук.Повече ще разказвам другия път и снимки обезателно ще пусна.
Много поздрави на всички ви.
Диде,целувчици специално за малкото човече.Специално тия дни следях,че да не изпусна новината и да не те поздравя  bouquet  bouquet  bouquet
Иве,как са очите.Сигурно вече си забравила за очила.Тук да си сега,каквито са намаления по 70%...леле,мале #Crazy #Crazy #CrazyНяма ли да идвате насам.
Това е за сега.
Чао.

Общи условия

Активация на акаунт