Отговори
# 195
Весе- Наде, благодаря ви за отговорите   bouquet Hug  bouquet стана ми ясно сега...ама нали знаете как боли, направо си е ужасно Cry
Само се моля по-скоро да свърши...ето сега съм самичка, ама и двамата са кротанчовци - Вики от време на време си гледа Шрек и си играе с колите, а малкия след хапване си почива в кошчето и хълцука...а аз даже готвя, мия си чиниите и ще правя бисквитена торта утре да занесем в градинката и да почерпим за новото бебе Wink

# 196
Благодаря ти Дидка за хубавия разказ (аз нямам против подробностите Grinning, даже се кефя)! Радвам се че всичко е минало добре, макар и трудно, важното е че е минало!  bouquet
Благодаря и за комплимента за снимката! Heart Eyes
Верно много си болят контракциите при кърмене първите дни, до към седмица, направо си е раждане  Sad. Казват че при второ раждане били по- болезнени, поне при мен беше вярно!
Надинка не се тревожи излишно от сега мила, всяко нещо с времето си. И действително при теб нещата ще се развият бързо и леко и всичко ще е наред. Мимката е права за голямата пауза, при мен второто раждане беше като първото, защото организма и мускулатурата са се възстановили изцяло.

# 197
ДИДЕ,хи4 даже не съм искала да те разплаквам,ама то е било от радост Hug,детелинката сма4кана ли е,аз я откъснах от саксийката  и я сложих в писмото,дано се е хербаризирала.И много бързо стигнало писмото,а ти зву4иш много оптимистично,и изглеждаш чудесно,всеки ден ви преглеждам новитр снимки.
За болките,ве4е са ти писали,от свиването на матката са,и верно гадно боли,ама ще се търпи...много спойни тези канадски доктори,голямо чакане сте ги чакали,тук веднага се събра екипа,доктора си беше там през цялото време,но пък при мен бързо мина...при всеки различно.

# 198
Ехооо...има ли някой тук newsm78

СКъпи мои дайте съвет да си поръчам ли от Бг-то колан или бикини за стягане на корема - нещо такова - мислите ли, че има ефект Thinking
Коремът ми е ужасен - но той си бе и с Вики така и се страхувам дали "някога" всичко това ще се прибере

Иве - АЛи, детелинката се е хербатизирала  Hug

...аз да се оплача, че наШ МиШок вече се сдоби и с колики ooooh! и бум на разтеж ли е какво, яде през 1-2 часа Wink
Аз днес оставих татито да се наспи и ходих да водя ВиктоРче на яслата - носих им и почерпка за бебето и те бяха много щастливи

Целувки на всичКи ви Heart Eyes

# 199
Диде, вземи си най-обикновенни колан-гащи.Майка ми ходи с такива Mr. GreenТе прибират също корема, а като гледам са 1 към 1 с тия, дето си показала.
Много гадно това с коликите CryНяма да ти казвам какво да му даваш, `щото ти вече си знаеш Laughing
Нека си яде детето, явно си има нужда.  bouquet

# 200
  • София, "Младост 3"
Диде на мен нищо не ми помогнаха хем беше след първото - сега след второто не знам какво ще правя - мисля, че коремни  е по-добрия вариант

# 201
Здравейте!
Диде, благодаря за разказа, наистина си герой - и при раждането и сама се справяш с малчуганите, че и готвиш - шапка ти свалям! Нацелувай ги от нас и дано са все така кротички!

Наде, прочетох набързо за проблема ти. Не искам да ти давам съвети, само ти гарантирам, че след 15 години ще се чудиш защо толкова си се впрягала, повярвай, имам 16 годишен брак и сме минали през какво ли не!
Най-важното са децата - те са завинаги твои, докато мъжа.....
Когато ми е криво си повтарям: "Никой мъж не заслужава да плачеш за него, а ако има такъв, той никога няма да те разплаче!" и вървя напред.
Грижи се за мъничето сега, то има нужда от теб, мисли само за него и за Дани, всичко минава и заминава, идват нови проблеми и предизвикателства, но дечицата не могат без теб, запази енергията, силата и обичта си за тях.
И не се притеснявай за раждането -  лекаря ще прецени, ако е необходимо ще направят секцио - важното е да си спокойна и да вярваш, че всичко ще е наред!
Ние се готвим за морето - от 16 сме в хотел Морско око бийч (Мери ме попита), купихме чадър и 2 чифта кофички, къпем се в басейна на терасата, пързаляме се по пързалки.... Днес баба й гордо ми се обади, че е съобщила за голямата си нужда и е използвала гърне Grinning - за първи път!
Радвам се, че всички сте добре, когато мога гледам снимките и показвам ноемврийчетата на Еми, а тя ги целува на монитора!
Хубава вечер!

# 202
Таничка пожелавам весело и спокойно изкарване на морето и прекрасно време!

Дидко за колана съм чувала много противоречиви мнения. Казват някои че с него коремните мускули ставали лениви и по бавно се стягал корема, ако изобщо се стегне. Мисля че с времето ще се прибере сам. После започваш коремни преси и ограничаваш тестяното и сладкото и само чрез кърмене отслабваш бавно и нормално! Peace Нали знаеш че само кърменето гори 800 калории дневно.
Тъй за коликите какво да ти кажа освен да внимаваш да сменяш гърдите не по-рано от 3 часа за да не суче Мишето само предно мляко, защото е по-богато на лактоза а тя дразни много стомахчето. Значи в рамкиет ан 3 часа даваш само еднаат гърда, следващите 3 другата. Капкиет ен съм убедена много че помагат, но облекчават малко поне.
Кризите на растежа са около 3 седмица, 6 седмица, 3, 6, 7, 11 месец, но е около! Ако е фаза знаеш какво да правиш  Hug. Когато и ако се забатачиш пиши! Евала че успяваш и сладкиши да правиш!  bouquet Целувки за сладките малки мъже!
Бягам че Ива ме търси

# 203
Меринка, благодаря много за инфото  което ми казваш - непременно ако има нещо - към теб ще се обърна - ти си нашата гордост мила моя относно кърменето и би ме опътила за много неща

Прегръщам те Hug

# 204
  • София, "Младост 3"

Дидко за колана съм чувала много противоречиви мнения. Казват някои че с него коремните мускули ставали лениви и по бавно се стягал корема, ако изобщо се стегне. Мисля че с времето ще се прибере сам. После започваш коремни преси и ограничаваш тестяното и сладкото и само чрез кърмене отслабваш бавно и нормално! Peace Нали знаеш че само кърменето гори 800 калории дневно.
Тъй за коликите какво да ти кажа освен да внимаваш да сменяш гърдите не по-рано от 3 часа за да не суче Мишето само предно мляко, защото е по-богато на лактоза а тя дразни много стомахчето. Значи в рамкиет ан 3 часа даваш само еднаат гърда, следващите 3 другата. Капкиет ен съм убедена много че помагат, но облекчават малко поне.
Кризите на растежа са около 3 седмица, 6 седмица, 3, 6, 7, 11 месец, но е около! Ако е фаза знаеш какво да правиш  Hug. Когато и ако се забатачиш пиши! Евала че успяваш и сладкиши да правиш!  bouquet Целувки за сладките малки мъже!
Бягам че Ива ме търси

а аз ще съм благодарна и на нагледна консултация! само да стигнем живи  и здрави до там! много искам да мога този път да кърмя!

# 205
  • София, Младост

Бягам че Ива ме търси

а аз ще съм благодарна и на нагледна консултация! само да стигнем живи  и здрави до там! много искам да мога този път да кърмя!

Нямаш проблеми-като гледам до тогава и моето кърмаче няма да се е отказало, така че ще можем да демонстрираме двете с Мери Laughing

# 206
УТРЕ……1 ЮЛИ Протести за детските и майчинството в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Пазарджик
СОФИЯ - Начало 10.00 часа, фонтана пред Президенството, крайна точка Парламента - 12 часа. Молим присъстващите да носят снимки на децата си или собствени ако са бъдещи майки. Ще се направи постер с тези снимки и други качени в интернет. Постерът ще бъде оставен пред парламента.
ПЛОВДИВ - Начало 10:00 часа на пл."Съединение", шествието ще мине по Главната улица и ще завършим на пл. "Централен" в 12:00 часа.
ВАРНА - 10.00 часа, на Входа на Морската градина.
БУРГАС - 10.00 часа, Пантеона в Морската градина.
ПЛЕВЕН - 10.00 до 12.00 ч. Маршрут - театър "Иван Радоев" по Главната улица до трибуната пред мавзолея - костница "Св Георги Победоносец".
ПАЗАРДЖИК - 10.00 до 12.00 часа. Площад Константин Величков (Тортата)
Да се запознаем и да се поразходим заедно..Молим майките от всички градове и тези който не могат да присъстват на протеста в София за снимки на вашите деца. Изпращайте ги от ТУК >> http://www.visx-develop.info/first_july/ 
Благодарим за подкрепата !
Инициативен комитет на Настоящите и бъдещи български майки.

# 207
Таня,много е сладка Емили,и гледам има слабост към чехли с ток4ета Laughing

# 208
  • в мъжки прегръдки
Момичета, заминаваме утре рано сутринта на море. Пожелайте ни лек път и да сте здрави докато ни няма!

# 209
Момичета, заминаваме утре рано сутринта на море. Пожелайте ни лек път и да сте здрави докато ни няма!
Айде с Бога напред и вие след него Praynig

Общи условия

Активация на акаунт