Отговори
# 225
Мариянче, браво на теб smile3501Само 10-ки да получаваш Peace
Дано да ви подновят и на двамата договорите Praynig
Очите са ми О.К.Ще идваме, ама август месец.Но кога точно, незнам.Нищо де, те пак ще направят намаления, като разберат че идвам Mr. Green
Цунки на всички от нас  bouquet Hug

# 226
Диде,целувчици специално за малкото човече.Специално тия дни следях,че да не изпусна новината и да не те поздравя  bouquet  bouquet  bouquet

Мерсаж

Много ти се радвам на специалността - и мен винаги ме е влечала модата, но уви...едва ли някога ще се занимавам с това Tired
....а ти я покажи какво си направила Wink много ще ми бъде интересно - може и на майл или лични да ми пратиш Heart Eyes

Ще стискаме палци да продължат договорите ви - на теб и на Ян септември, и ако на теб не - ти пожелавам да си намериш още по-хубава и доходна

Целувки на Джей Джей Heart Eyes от една дебела кака...а да и покажи малко снимчици от партито в бяло Wink[/tt
]

# 227
  • в мъжки прегръдки
Ехооооо, здравейте, помните ли ни, как сте, здрави ли сте, защо толкова малко сте писали докато ни нямаше....? Ние най-после се върнахме от морето ама хич не е за разправяне. По-каръшко море никога не сме имали. Първо ни друсна една яка буря та чак бунгалото протече ( а бяхме в едно от най-здравите и луксозни бунгала в къмпинга), после ни вя вятър два дни ама вееше и брулеше каваци върху бунгалата и колите а децата пощръкляха затворени в бунгалото. Мен ме дръпна здраво нервата и събрах багажа да се местим някъде на хубаво време ама Илия се развика че лесно се давам и ме разубеди.  На третия ден най-после просветна слънцето и взе че ни спря тока за едно денонощие да не вземем да се зарадваме много на късмета си. Нещо се повредило от бурята и понеже околните къмпинги и села бяха по-зле аварийната група ни прати Улево. Оправиха ни тока и тъкмо разопаковах багажа весело и ни спря водата. Нещо налягането слабо и като взели хората да ходят на плаж и да се къпят често и водата спира. Е направо ми идеше да се гръмна. Реших твърдо че събирам пак багажа и отиваме в хотела но се оказа че там имали същия проблем и нямало сми да плащам и там нощувки. Проблема бил на къмпинга а не на бунгалото. Та преглътнах безводието и реших да не забелязвам неуредиците. Освен това като отидохме на третия ден на плажа и видях как са изкарали бурята тези с палатките направо си завидях на късмета. Горките хора. Повечето бяха с бутнати палатки и цялата им покъщнина мокра - дрехи, завивки...ужас. Късметлиите дето не им бяха паднали палатките не излизаха от тях като ги подпираха прави отвътре да не ги бутне вятъра. При това нашия къмпинг се оказа от най-слабо засегнатите. Околните къмпинги че и курорти бяха доста по-зле. Като цяло обаче на бунгало е доста по-добре отколкото в хотел защото децата си играеха пред бунгалото и хем бяха навън хем ми бяха пред погледа а и така бяхме по-самостоятелни. Освен това от околоните бунгала хората също си седяха пред бунгалата и хем деца се събираха повече хем ние завързахме нови познанства и беше веселба. Мартин обаче ни изненада здраво. Още като видя морето и се затича към него и направо нагази вътре, ама никакъв страх. Нагази до кръста и се плацика и се радва, страшна работа. Само като го залееше вълна през главата и го бутнеше малко плюеше и мрънкаше но за 1-2 мин. и после пак вътре. Радваше се и на пясъка, но общо взето си киснеше във водата. Първите дни направо си тръгваше някой с него като се накисне повече защото беше невъзможно да го удържим на брега. После вече му мина радостта и взе да скита и по плажа така че си ходеха с баща му насам-натам и се запознаваха с майки и деца пък аз се опитвах да събера малко тен. Накрая не ни се тръгваше и седяхме цял ден на плажа та в къщи се прибрахме по малките часове тази сутрин. За нас толкова. Сега отивам да чета какви сте ги вършили докато ни нямаше.

Ивка, ЧРД на патерици! Да си жива и здрава, много красива, много щастлива, много обичана, много глезена, да те носят на ръце и деца и мъж, никога да няма от какво да се оплачеш и въпреки това като се оплакваш да те разбират и да те утешават! Всичко най-най-най!

# 228
Леле Мимкееее, направо настръхнах като го разправяше.Ужас!!!!!!!
Тенкю за поздрава  bouquet

# 229
привет и от мен Simple Smile
скоро не съм писала, но хвърлям по едно очо, не съм ви забравила  Simple Smile
диденце - разказът за раждането беше супер Simple Smile направо на един дъх го глътнах Simple Smile надявам се, че вече си се повъзстановила и успешно се борите с коликите Simple Smile (добре, че беше ивката да предава поздрави, докато не намирах време за писане  Embarassed извини ме за което моля те  Embarassed)
поразгледах и малко снимки - най ме накефи викича как гуши дребчо Simple Smile страааашно сладурско просто Simple Smile таня е супер любвеобвилна и направи си я представям как би мачкала с кеф едно такова малко същество Simple Smile но като му дойде времето  Wink
наде - стана ми мъчно като прочетох за проблемите Sad дано вече да си ги загърбила малко или много... идея си нямам как бих постъпила в подобна ситуация Sad ако имаш нужда да поговориш с някой - винаги можеш да ми звъннеш!
мариянче - поздравления и от мен за училището Simple Smile чудни оценки си изкарала Simple Smile дано да успееш да качиш снимки скоро  Heart Eyes
ивке - още веднъж чрд и да си ми все такава весела и хубава  Heart Eyes и децата да те слушкат, любо да те глези и здравето да не те оставя  Heart Eyes
мими (кръстевата) - верно много каръшко море сте изкарали  Confused погледи от добрата страна - след време ще се смеете сигурно на тези случки  Wink качи някоя снимка като ти остане време да видя мартин как шляпа из водата Simple Smile
сели - много липсваш, мила, откакто почна работа Sad ако не дотичам скоро пак на ваш'то дворче та на!  Crossing Arms

още нещо исках да напиша, но какво беше  ooooh! моля да ме извините, ако изпуснах някой Sad въртяха ми се сума неща из главата, но .. егн-то Whistling

иначе ние се загубихме по път насам натам
бяхме една седмица на море, за щастие на супер време
изкарахме страхотно, таня беше на седмото небе просто, не излизаше от водата и беше научила къде що люлки има Simple Smile а ние с цветослав си починахме истински, направо не е за вярване
онзи ден пък бяхме на сватба и тя геройски сватбарства до 12.30 Simple Smile
въобще да чукна на дърво - да си имам детето  Blush
и последно да се похваля - завърших семестриално Simple Smile днес си взех последния изпит (имам 6  Blush) и сега ми остана защита на дипломната през ноември само
та това ново покрай нас Simple Smile
целувки на всички  Heart Eyes

# 230
Еееееееееее, Тонкааааааа, ЧЕСТИТООООООООООООООООООООООООО!  bouquet
Браво на теб, ти си герой Hug
А за сватбите - абе аз се зачудих, че тая година нещо май не сте ходили.Ама ето, отчетохте се.Миналата година на що сватби ходихте, не е истина..Ние сме на 29-ти, та се чудя с къв тоалет да се избарам newsm78

# 231
Добре завърнали се на почиващите! Много се радвам че сте здрави и поотпочинали.
Тони честито мила!  bouquet Ти си ми умница, не съм се съмнавала в теб никога!

Не ми се пише повече, няма какво хубаво да кажа, освен че Ива бърбори безспир.
Предстои ни местене, както бях писала май по-горе, още не сме намерили квартира или жилище за закупуване а хазяите напъват. Много е неприятно да се чувстваш натрапник.

Желая здраве на всички ви!

# 232
Тони,браво на тебе за изпитите!Успех и ноември!
Мери,да си жива и здрава от все сърце ти пожелавам!  HugСтрашно ми помогна сусамовия тахан и да ти кажа вече си ходя доста и не ме боли крака.Направо се родих.

# 233
Ето ме и мен със снимки Grinning Grinning Grinning
Много са така,че който ще гледа да се зареди с търпение и време.
Ивке,не припадай като видиш кустюма ми на снимките от партито Mr. Green Mr. Green Mr. GreenПо разголен е и от предните.Но пък се чувствах секси и оригинална,пък и нали целта е на парти като на парти Laughing
Ето:
Sensation White-партито http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariyana_blazheva/album?.dir=9813s … lazheva/my_photos

Снимки на Янчо и разходките ни през юни
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariyana_blazheva/album?.dir=4cbbs … lazheva/my_photos

На ресторант
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariyana_blazheva/album?.dir=d6des … lazheva/my_photos

Приятно гледане и чакам мнения и отзиви Heart Eyes

# 234
  • в мъжки прегръдки
Здравейте.
Мими, много си готина на партито. Приличаш на плейбойка (гърлка) с този екип. (Комплимент, да не се обидиш нещо:)).
А това черното куче ваше ли е? Нещо съм пропуснала сигурно. Вие нали имахте прасе?

Мери, стискам палци да си намерите нещо и да се преместите по-бързо. Погледни от хубавата страна местенето и не се депресирай. Любимата ми част от живота под наем беше местенето. Отиваш на ново и чисто място. Подреждаш по нов начин нещата, изхвърляш един куп плюшкиновски боклуци..... Абе има си и хубава страна.

Тони, честито! Радвам се че успешно си се справила с изпитите. Покажи малко снимки от морето.

# 235
Здравейте.
Мими, много си готина на партито. Приличаш на плейбойка (гърлка) с този екип. (Комплимент, да не се обидиш нещо:)).
А това черното куче ваше ли е? Нещо съм пропуснала сигурно. Вие нали имахте прасе?

Laughing Laughing Laughing
Направо ме смая с това прасе,откъде го измисли LaughingСамо това остана и прасета да развъдим,разсмя ме...Имахме 3 морски свинчета,които по стечение на обстоятелствата умряха.Най вероятно с били старички.Никакви животни повече...поне за сега.
А,това куче не е наше а на наши приятели.
Аз си търсих бъни-кустюм на Плейбой ама не намерих.Не се сърдя Peace

# 236
Диде,целувчици специално за малкото човече.Специално тия дни следях,че да не изпусна новината и да не те поздравя  bouquet  bouquet  bouquet

Мерсаж

Много ти се радвам на специалността - и мен винаги ме е влечала модата, но уви...едва ли някога ще се занимавам с това Tired
....а ти я покажи какво си направила Wink много ще ми бъде интересно - може и на майл или лични да ми пратиш Heart Eyes

Ще стискаме палци да продължат договорите ви - на теб и на Ян септември, и ако на теб не - ти пожелавам да си намериш още по-хубава и доходна

Целувки на Джей Джей Heart Eyes от една дебела кака...а да и покажи малко снимчици от партито в бяло Wink[/tt
]
Диде,няма нищо за показване.Първия ми изпит беше по история на модата,всичко е на холандски-нищо няма да разбереш.Другия беше за платове,трябваше да правя разни опити и да описвам.Примерно лена как гори,или какво се получава изкуствена материя като се намокри и така нататък...Не е много интересно,но пък съм в самото начало,от тук се тръгва.По нататък ще става по интересно,като започна да уча цветовете и видовете дрехи и така нататък.

# 237
Мимка, страхотен кУстюм Wink и аз бих се облякла така или подобно Mr. Green
Като ви гледам снимките сякаш си приличате с таткото Wink Майчето ти и тя е страхотна - какво тяло има жената Peace

МимкаТа - макар и с премеждия, мисля, че добре сте си изкарали на морето, а и ти как умело разказваш

..ох, малкия са го хванали едни колики ooooh!
Сега се чудя какво да поръчам да ми пратят от Бг - Саб симплекс или нещо друго - бихте ли ме посъветвали Hug

# 238

Ивке,не припадай като видиш кустюма ми на снимките от партито Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Какво не припадай братче, аз направо си се гътнах Mr. GreenКажи бързо от къде е корсета(нали така се казваше).Очите ми останаха.Божееее, кви краци вадиш.Искам и аааааааааааааз Crossing Arms Майка ти младее с всеки ден  bouquet

# 239

Ивке,не припадай като видиш кустюма ми на снимките от партито Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Какво не припадай братче, аз направо си се гътнах Mr. GreenКажи бързо от къде е корсета(нали така се казваше).Очите ми останаха.Божееее, кви краци вадиш.Искам и аааааааааааааз Crossing Arms Майка ти младее с всеки ден  bouquet

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
То е комплект,всичко върви заедно-боксерки със жартиер,корсет,чадър.От един он-лайн мгазин тук в Холандия,който е специално за такива кОстюми /Диде,мерси за поправката Wink/.Само чорапките си купих допълнително.Ето ти линк към оригинала: http://www.sexykostuums.nl/catalog/product_info.php?cPath=41_72& … 74456d6248bfd7bd5
И на мен ми хареса много.Всеки път се заричам,че няма да се охарчвам и наконтвам за тия партита ами ще намъкна нещо удобно и комфортно за танцуване,ама Embarassed Embarassed EmbarassedС тия джуфки и корделки не е много удобно да се отпусне човек.
Мерси от името на мама за комплимента.Аз постоянно и казвам,че за 55 години си е много добре.Тук и доста неща и понакупих да я пременя,даже видя ли че и белия бански ми отмъкна Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт