Искам да кажа ... (147) през юни 2018

• 269 933
  • 5 222
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Баща ми пак е спрял да яде. Майка ми се държи странно. Тия моите старци ще ме побъркат.

Tired А защо не яде,Сбъдваща? Загубил е надежда и отказва да яде или няма апетит от лекарствата?

# 121
Може да е депресия някаква, макар да го оставих спокоен и ведър. Може и физиологично нещо да не функционира оптимално, новият мехур има нужда от време да се научи да работи правилно. Предупредиха в болницата да внимаваме и при липса на апетит и силна апатия да ходят веднага на контрола. Притеснено ми е много.

# 122
  • София, Младост
Този град вече супер отесня. Няма места никъде! Звънях в ресторанти с по 300 места - нищо 😲

Младост дестинация ли ти е? Виж тук: http://www.laila-bg.com/menu.html#mix.
На удобно място, близо до БП, точно на метростанцията. Има паркинг. По обяд е фрашкано, вечер, обикновено е спокойно.

# 123
и на стражари и апаши сме играли, а по това време, освен, че тръгвахме на плаж и по пристанището, ами играехме и с патлангачи ( що моливи и фулмастери паднаха в жертва, а уличните дървета с барабонките...) и на ножка сме играли....и като играехме на криеница, нали знаем на цялата махала къде са ключовете....се криехме из къщите на хората

Сбъдваща, братовчеди или близки роднини нямаш ли, да го наглеждат

Младост дестинация ли ти е? Виж тук: http://www.laila-bg.com/menu.html#mix.
На удобно място, близо до БП, точно на метростанцията. Има паркинг. По обяд е фрашкано, вечер, обикновено е спокойно.
[/quote]
Били сме там, наистина е хубав ресторанта...и храната им е много приятна.

# 124
  • София, Младост

Звездите ми говорят, че днес резултати няма да има. Сипвайте си спокойно Joy

Щото ако вземат да излязат пак ще сипваме, ама не спокойно Joy

# 125
  • Sofia
Може да е депресия някаква, макар да го оставих спокоен и ведър. Може и физиологично нещо да не функционира оптимално, новият мехур има нужда от време да се научи да работи правилно. Предупредиха в болницата да внимаваме и при липса на апетит и силна апатия да ходят веднага на контрола. Притеснено ми е много.
Прегръдка и стискам палци  Praynig. Децата, ако види по скайп,да го съживят малко?

# 126
  • София
Белинда кои са тези ресторанти с по 300 места,стана ми интересно?
Аз мисля да оставя за уикенда посещението на заведение или в някое квартално да отидем.
Да попитам нещо,за което се сетих.Според Вас нормално ли е около 12-13 годишна възраст да се ползват ФДТ,спирала,сенки и от този род козметика?Дъщеря ми твърди,че девойките около нея ползват.Разбира се не всеки ден и непрекъснато и всичките неща наведнъж,но явно при всеки удобен повод се възползват.
Аз разрешавам само балсам за устни,замислила съм се за спирала.Тя е кротка и все още ме слуша,ама докога ли? Whistling
Сбъдваща стискам палци за татко ти! Praynig
Ако излязат резултатите на седмокласниците,свиркайте!Нищо,че съм на сух режим ще Ви подкрепя с чаша вино например.

# 127
  • София
Спешно! От къде мога да взема "гъба за коса" с която се прави кок. За утре, т.е. поръчки и сайтове не са опция.
Рових, но ядец. Казали са в последният момент и сега, паника.
Благодаря предварително.

И във "въпросите" питах, но и тук, за по-сигурно. Simple Smile

# 128
В магазините за козметика, дрогериите също.

# 129
  • sofia
Онзи, от магазинчета, в които продават шноли, фибички и разни такива "джвъчки"

# 130
И в "левчетата"

# 131
  • София
Али, като видяхме, че няма места в японския, където искахме, звъннах във Викторията - Ловен парк - според сайта имат 180 места в салона и 180 в градината!!! Е, нямаше кьораво свободно Open Mouth
Карай, измислихме го вече. Аз уж си знам, че не бива да се чака последния момент, ама младежът вчера ме застреля с тоя изискан ресторант Laughing Та от изискан - на пицария - накрая на домашна кухня Joy Горканчо!

На 13-14 аз вече май носех спирала, да. ФДТ не, в никакъв случай! Голяма тъпотия е да заличиш свежестта и красотата на момичешката кожа с кит! Но за спирала съм сигурна, понеже госпожата ни по физика беше дистрибутор на Орифлейм и тя ни снабдяваше Laughing В 9-ти клас това, значи на 14 съм била.

# 132
  • София, Младост
Спешно! От къде мога да взема "гъба за коса" с която се прави кок. За утре, т.е. поръчки и сайтове не са опция.
Рових, но ядец. Казали са в последният момент и сега, паника.
Благодаря предварително.

И във "въпросите" питах, но и тук, за по-сигурно. Simple Smile

ДМ

# 133
  • София
Онзи мисля че съм виждала и в магазини тип за един лев.Не е нещо,което не се намира.
Ако щеш и в Джъмбо има.

# 134
Онзи, в ДМ има и във всякакви левчета и китайски магазини.

Общи условия

Активация на акаунт