Искам да кажа ... (147) през юни 2018

• 269 905
  • 5 222
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Ееее, Хър, лимки бе, едни стъклени топчета с шаренийки вътре Simple Smile

# 106
Белинда, ако му е минало и поне 1-2 дни е ок, може да му даваш обща храна. Отидете на изискан ресторант, направете си кефа. Simple Smile
Да, сега трябваше да ида до Ботевградско шосе и да се върна, отне ми 2 часа и 35 минути шофиране в лудницата, задрътване навсякъде. Деян добре, че е свикнал да го возя и си кротуваше в стола.

Взех албума и го занесох в градината, дано е ок, защото нямах време да го видя дори.

# 107
  • Sofia
А баш, Коколис ми се появи на екрана, викаш да взимам, пък ще стана черна като оня ... дет ми открадна телефона JoyJoyJoy
цената видя ли им?  Mr. Green

# 108
  • София, Младост
Аз досега се държах, но днес явно вече ме прихващат лудите. Три пъти влизах в сайта на МОН да видя, да нe би да са качили резултатите от матурите Joy

И аз, и аз Rage

# 109
Вили, викаш не съм сама Joy

Джен, видях, аз затова и питам, ако беше нормална цена щях да си взема Grinning

# 110
лимки - стъклено топче, с или без цветно във вътрешността
виенска топка - общо казано футбол с една врата и един вратар.

Кажете някой интересен ресторант в Младост ( Сф).

# 111
  • София
Алинка, и да искаме - няма къде Joy
Пици в парка с приятели и туй то! Ако и там е фраш - у тях.

Но за тази цел все пак не е лошо да приспя дзверонтий, а той хич не ме отразява...Баща му пак ме ядоса. Значи за тези мъжове режим на бебе нищо не значи! Готови са целият ден да ти объркат, за да им е удобно! Пратих ги сутринта двамата на разходка - нашият, докато били стиигнали до площадката, Козуначко заспал! Ти да видиш! Не могъл да го разсъни - айде бе Rage И сега бащатко пинка, а аз дондуркам бебе - красота! Обмислям да взема един тиган и еднин метална лъжица и....

Звездите ми говорят, че днес резултати няма да има. Сипвайте си спокойно Joy

# 112
Разминали сме се с Джена в Декатлон. Минахме набързо  за бански и джапанки
И от мен глас за Микро тротинетка!

# 113
Тези лимки при нас бяха "сирийски топчета".
Правеше се "долап" и другото ми е изхвърчало от ума. Като име нещо "чук спиий" Помня само, че бях много добра Mr. Green

# 114
  • Sofia
И от мен глас за Микро тротинетка!
дайте по-конкретно,де  newsm78
Ми,те по 300 и кусур лева...до къмто 600  Thinking.Той синковецът,акО разбере ще иска да я върнем  hahaha Друго си е 300 кинта за ракета  Mr. Green

# 115
Микро Макси има моето дете, около 250 лв струваше

# 116
  • София
Мъжкарани! На нашата улица само момчетата играеха с топчета. Момичетата - на ластик. Ема есаса, есаса о пипия! Още го помня Joy  Малко ме съмнява обаче дали мога да го изскачам.

# 117
Мъжкарани! На нашата улица само момчетата играеха с топчета. Момичетата - на ластик. Ема есаса, есаса о пипия! Още го помня Joy  Малко ме съмнява обаче дали мога да го изскачам.

И на ножки бях мноУ добра 😂

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 21:59 от rummi_pl

# 118
  • Sofia
На лимки и аз съм играла  Party, и на ръбчета, и на "да би,да би"
Рамацоти,мерси  Hug.Ама, ще взема една за 100 кинта,да я тества моят и по-натам,ако му се хареса...нямаме условия да я кара,пУсто. Навивам баща му да сменяме местоживеенето по- към центъра.Той не ще. newsm78

# 119
Ние играехме на "стражари и апаши " , на фунийки и на "седморката на Блейк". За последното задължително трябваше да сме покатерени на дърво, представляващо кораба, и понеже бяхме голяма банда, за едно лято изпочупихме по-големите дървета в махалата. За което отнасяхме яко мъмрене, по някое жулване с коприва от бабите ни, а момчетата и по някой пердах от татковците.

Баща ми пак е спрял да яде. Майка ми се държи странно. Тия моите старци ще ме побъркат.

Общи условия

Активация на акаунт