Искам да кажа ... (147) през юни 2018

• 269 833
  • 5 222
  •   1
Отговори
# 90
  • постоянно
Ванини,
За мен най-добре служещия телефон  е бил Сони Експирия - ползвах марката  8 години паралелно със Самсунг от работа, който също харесвах .

Сега обаче служебните са решили и вече 3-та година сменят с айфонове. ОК е , но за мен в никакъв случай не е  Wow ! Hug

# 91
  • Варна
Ха! Един от моята партия! Аз съм върл фен на Сони, само такива си купувам. Самсунг не могат да ме накарат да ползвам и с пушка.

# 92
  • sofia
Искам да кажа, че снощи се лакирах собственоръчно с червен лак и неочаквано за мен се получи добре и то от първия път.....в смисъл, че не се омазах и не се наложи пребоядисване Sweat Smile  Лакът за крупната сума от два лева се оказа с много хубава плоска четка и изсъхна бързо.
Веси, ще чакам да споделиш коя марка е лака. А ако може и снимка на шишенцето, че вече всички марки имат по десетина модела. Искам и аз да го карам яваш- яваш това упражнение- лесно, и бързо съхнещо!

Мари, Голдън роуз е лака. С едно нанасяне покри много добре. Ей тая серия квадратни шишенца и взех и топ лак някакъв, пак евтин :
Скрит текст:

Предполагам, че няма де ме държи дълго музата с лакирането и поне да не хвърлям много пари в кофата.

# 93
Аз много си го харесвам Самсунга, страхотен телефон. Не разбирам какво се оплакват хората от тях.
И Шайомито на децата харесвам, като цяло на същият принцип като Самсунг е направен.

Някой да препоръча здравна застраховка за ЕС? Или няма значение към коя компания ще направя?

# 94
  • Sofia
Някой да препоръча здравна застраховка за ЕС? Или няма значение към коя компания ще направя?
SDI брокерс ползвам аз. Избирам най-добрите условия, но като цяло условията са сходни.
Ходих до Декатлон, уж да избера тротинетка на синковеца. Гледах,пробвах...нищо не купих. newsm78 Голяма лудница беше. Минах и през "Спорт депо",ама и там нищо не харесах.
Спи ми се.
Моите отидоха на тенис.Ще се опекат.  ooooh!

# 95
Джен, ти не си ли на работа, кво хайманосваш напред-назад Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз досега се държах, но днес явно вече ме прихващат лудите. Три пъти влизах в сайта на МОН да видя, да нe би да са качили резултатите от матурите Joy

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 14:47 от rummi_pl

# 96
В Алианц съм правила. Наложи се и да я ползвам. Всички разходи ми възстановиха. Обясниха ми, че ако съм се обадила на посочения на полицата телефон са щели да ме насочат къде да отида и да не плащам нищо, а директно те като застраховател.

# 97
https://www.decathlon.de/scooter-mid-7-schwarz-blau-id_8401845.html  тези биват, трета година са здрави.  Големи гуми гледай, Гена.

# 98
Честит празник на дечицата ни, а и на всички, носещи детето в себе си!
Майка ми ни купуваше книги за празника, май и някакви парички за сладолед ни даваше. После като пораснахме ни взимаше по един шоколад. Откакто има внуци, нито шоколад, нито честитка за празника имам:).
Хубаво детство имах, с игри на улицата, с колело, лагерници, фунийки. С летата на гости при баба, с филийките и домашните баници и кексове, с доматки набрани от градината, с компоти:)
Другояче живеят днешните деца, но мисля че пак е хубаво.
На моята кокона подарих много мадамска чантичка/портмоне, с дръжка за през рамото. Одобри се;).
Почерпката не сме я мислили, в движение ще решаваме. Днес имаха празник след единия час в училище, звънях и, звучеше щастлива.
Аз се презорих и свърших работата, дето си я бях планувала за днес и вече се настройвам на вълна уикенд. Мислим с една приятелка да заведем децата на плаж в неделя, дано не вали само.
Веси, ще издържи лакът. Хубава е тази серия на ГР, аз имам няколко, не че се лакирам вкъщи, но на краката слагам понякога, когато не ходя на педикюр. Хубава е четката, цветовете също, фен съм им.
Моят телефон не се отваря и май не мога да сменя батерията сама. Почти всички марки съм имала, без айфон, там детето и мъжът са фенове, не си спомням някой много да ме е впечатлил. Сегашният прави чудни снимки, има много вградена памет, дано не ме предаде скоро, че и аз трудно се настройвам за нов телефон.
Хубав ден момичета!

# 99
Пак съм аз (днес нещо май съм много активна Joy )

Сега ми излезе реклама на ония какаови ли са, кокосови ли са масла за тен. Та, някой ползва ли ги миналата година, че се чудя да си взема Rolling Eyes

# 100
  • София
Този град вече супер отесня. Няма места никъде! Звънях в ресторанти с по 300 места - нищо 😲

# 101
  • Sofia
https://www.decathlon.de/scooter-mid-7-schwarz-blau-id_8401845.html  тези биват, трета година са здрави.  Големи гуми гледай, Гена.
Ехааааа,баш това избрах,че и го пробвах  hahaha.Как не се пребих,кат' се засилих и фюууууу  Joy
Да взема да намина и след работа и да купувам,че бяха  и на привършване, комай.
Благодаря за препоръката  Peace
Рум, съм бе,как да не съм  Mr. Green.Нали ми заръчахте да не се давам  bowuu. Ама по 1 час обикалям виалета  Whistling. И отпуск си пуснах пак, ще идвам по 1/2 ден няколко пъти  Wink.
Плавно да ги свикна.  Mr. Green
Маслата,ако са Коколис (Coccolis), много ги Фалят.Не съм ги ползвала.Мазах се мин. година с какаово масло,от това твърдото...не видях ефект аз,обаче.

# 102
Честит празник на малки, големи и още по-големи деца.

Джена, купувай Микро и не го мисли. Имат си представител за БГ, и са много коректни. А и тротонетката е върха, щом и аз съм си купила.

Имах страхотно детство, мога да кажа, че децата от моето поколение растяхме на улицата. Заради този ластик колко ме наказваха. като нямаше с кого да играя, си го опъвах между асмата и казана ...и естественно колелото- Балканче, синьо...видях го на тавана и ми стана едно мило. После станахме двама за колелото   и се наложи да взема на дядо ми Украйната. И т.к. не ми стигаха краката над рамката, карах промушена от страни....по този начих ходихме от Варна до Белослав и обратно...за лимки. Да спомена ли, че ме ошамариха след това Mr. Green иначе махалата само момчета - та на виенска топка, лимки, фунийки, капачки, ръбчета, народна...научих и детето да играе ръбчета...о и федербал

Подаръци купувам, но гледам да е емоция. Миналата години водих четата на ферма с щтрауси. За тези които не знашт, има край варна. собственици са много приятно семейство англичани. Калин му тръгна приказката с техните деца...та после им гостувахме няколко пъти, почити се цани да им е помощник.

Днес военната база в Граф Игнатиев е била отворена за деца. Чак им завидях

# 103
Маслата,ако са Коколис (Coccolis), много ги Фалят.Не съм ги ползвала.Мазах се мин. година с какаово масло,от това твърдото...не видях ефект аз,обаче.

А баш, Коколис ми се появи на екрана, викаш да взимам, пък ще стана черна като оня ... дет ми открадна телефона JoyJoyJoy

# 104
  • постоянно
Тит,
 я обЯсни що е то лимки и Виенска топка ? Hug

Общи условия

Активация на акаунт