Искам да кажа ... (147) през юни 2018

• 269 831
  • 5 222
  •   1
Отговори
# 75
  • постоянно
Дааааа, точно намерИхте кога за пици да говорите, мръстници!!!

Нале ! Мискинки - все ядят , все пият пък сухи кат чируЗ Heart Hug

Мои приятели са запускали снимки от плажа - ейй гаден народ ! Аз в офиса  с жилетка .

Джен,
като каза , че синковец искал телефон  да ти кажа и аз онзи ден Сам ми вика  с половин уста като мишле  " Мамо , може ли да имам нов телефон ?"
Викам какво му е на стария ? Има айфон 5ес. Като нов е  сложила съм му и калъфа който искаше и съм го бринирала със стъкло на дисплея за да не се троши.
Ами , не е достатъчно голям ....
Последва една дълга лекция как ако Пипа има айфон 25 за една торба пари , не значи , че и той трябва да има такъв.
Сега рече , че ще кандиса на моя  като ги сменят от работа. Rolling Eyes

# 76
О, Хър, и моят син е с 5S, обаче батерията му започна да пада много бързо, явно цъка достатъчно много, отделно за игрите ще му е по-лесно ако е по-голям Mr. Green. И той с половин уста мечтае за нов, аз почти съм навила баща му да му вземем, че този му е още гаранционен и той смята, че проблема с батерията е изцяло от потребителя на телефона, но аз му казвам - виж, детето е добро, не иска таблет и телефон (таблета му се скапа), то е ясно че ни пести пари, да му купим един хубав телефон и той кандиса завалията, та може и да го огрее за рождения му ден Laughing

Относно чируЗите, да се разгранича - аз съм сочна  Blush

# 77
  • Sofia
Хър,моят е със Самсунг, вече трета година го ползва, за 300 лв.да кажем. Уговаряме го,че е тъпо да изсипе все спестявания за телефон. Уж е съгласен. Не 'арчим за телефони ние.
Коте, купила съм такъв калъф-портфейл аз, милитърски, от Технополис, където са калъфите за мини камери (фотоапарати,демек). Не намерих в сайта,да онагледя.

# 78
  • В Космоса
Рая, аз бях напускала много снимки, просто да онагледя косите ни как се променят с времето. Наложи се да моля модератор да ми трие снимките, че темата я заключиха и аз не мога да правя редакция.

Подарък съм купила. И на мен ми подаряваха по нещичко и си спомням колко се радвах.

# 79
  • Sofia
Забравих-Акашите, и двете са ПРЕКРАСНИ  Heart Eyes,косите им-също.
За празника ще поръчаме пица ние.  bowuu

# 80
Мерси, Джена, ще проверя  bouquet

На моя син това му е първия личен телефон. Допреди него все ползваше на баща си стария, аз затова го и жаля.

Акаша, все забравям да кажа - като кукла си била като малка Laughing

# 81
И аз искам нов телефон, ама няма...Simple Smile
Всъщност предпочитам да си давам парите за пътувания.
Пада му батерията супер бързо, поръчах нова уж, но още не са ми се обадили, че е пристигнала.

# 82
Сесили, ти не си ли купува скоро?
Мой познат си взе Ксаоми, така ли се чете, от Теленор, били доста евтини с много добри параметри. И моят още е в гаранция, но нещо взе да се бъгва често. Трябва да го дам за ремонт, а така да мразя прехвърляне на карти и галимации. Докато си направя телефон МОЯ телефон бая зор виждам, уж съм технически грамотна

# 83
Аз, нали, по принуда съм с ксиоми сега. Ами вярно са много добри. Малко ми беше странен в началото, защото е чист Андроид, обачееее - батерията издържа 3 дена при положение, че не спирам да го ръчкам. Памет бол.
Екрана е малко мътен, снимките не знам още как са. Като цяло доволна.
При все, че моя е среден клас ксиоми, имат и по-скъпи и сигурно ще са по-добри.

# 84
Рая, не съм, моя е на година и нещо, но здраво експлоатиран.
За децата купувах Шайомита, супер са. В БГ ги продават с едни 60-100лв. отгоре, поръчах ги направо от Китай.

# 85
Сесил, ти беше с Галакси S7, нали? И при мен батерията пада бързо вече и мислех за смяна. Сподели, моля, като я смениш твоята батерия, дали разликата е чувствителна.

# 86
  • Euskal Herria
Честит Ден на детето!

# 87
Аз, откакто съм с IPhone, за друг телефон не си и помислям.

Започнах да чета "Дървото на живота" и не мога спра. Много ми харесва.

# 88
Сбъдваща, надявам се поне да има разлика. От няколко седмици при активно ползване пада за около 2часа и нещо. (до 30%все пак, но пак двойно по-бързо от преди).

По опит от предишния телефон обаче, новите батерии, макар и оригинални не изкарват толкова, колкото фабричната.

# 89
  • гр.София
Мари, благодаря ти  bouquet
сещам се кое Джъмбо ми говориш, жалко, че не работи в неделя!
Моя син си смени батерията на айфон 6с, мисля, че 100лв. му излезе смяната  Peace

Общи условия

Активация на акаунт