Искам да кажа ... (147) през юни 2018

• 270 062
  • 5 222
  •   1
Отговори
# 5 070
  • Ямбол
Благодаря ви за сърдечните поздрави. След малко ще излизаме да се черпим. А утре дано даде и малко слънчице за плаж.

Трудно ми е през телефона и новата тема ще я пусна утре вечерта, като се приберем. Палци за болните деца, бързо да се възстановят.

# 5 071
  • Germany
Благодаря за подкрепата момичета! Не е асансьорен тестис. Усукването е друго. Сега четох, че има 2 вида и според лекарите тук при него е по безопасният /много рядко имало усложнения/. Тестиса имал нещо като апендикс и при него това нещо е усукано. По страшното е когато се е усукал около семенната тръбичка, но го гледаха на доплер и мериха кръвотока там и казаха, че няма данни за такова усукване. Сега се чух с педиатъра ни в БГ и той каза да почива и да го следим. Ако болката се усили или дигне висока Т да ходим пак. Нямат идея от какво се получава това, но аз подозирам, че е от интензивните танци на репетициите в театъра... Сега като чета из нета, е трябвало да го пращам с нещо, което има бандаж или с по тясно бельо. Уф, толкова ми е притеснено, че място не мога да си намеря.
Лина, и свещички за здраве палих, като си бяхме в БГ и черпихме за здраве и пак... Вече и аз почвам да изперквам и да си мисля, че някой ни урочаса. От една година нон стоп някой от нас е болен. И не е само от климата, защото голяма част от нещата, които ни сполетяха нямат общо с климата.

# 5 072
  • на Мелмак
Мони, дано бързо и от само себе си да мине.
И другите болни да дадат отчет 🤗.

Хубава идея за лещичка, от много отдавна не съм правила.
Аз отидох до магазина за сирене, какао, яйца, излезнах с 3 големи торби, че и без кола бях. Отели ми се вола на връщане.
Ама пък що неща взех 😂 и уж по-малко, че трябва аз да  нося 😂.

Фонсе, много хубаво!

# 5 073
  • София
Мони, дано няма никакви последствия за детето и всичко да отмине бързо Flowers Four Leaf Clover
Моят син от обяд не е повръщал, надявам се да не излезе нищо сериозно. Някакси като съм си в София се чувствам по-сигурно, сега ми е едно свито и неспокойно.
Фонсе, чудни снимки.
Лили, много здраве и щастие на дъщеря ти.

# 5 074
  • постоянно
Мони , плюй си зад гърба и гледай напред . 💗
Всичко ще се оправи , стискам палци . 💕🤞🤞💕

Аржентинците май май ....... 😋 бита карта ще са след около 30 Мин .

Сам е за Уругвай 😂

# 5 075
  • Варна
Фонс, вашия бал беше тия дни, нали? Как е минал?

# 5 076
Така, стълбището е боядисано. Първи стъпки в почистването също са          направени. Утре продължавам и се надявам да се свърши. Поизчистих с майка ми и градината от набезите от майсторите, които все още ни гъбаркат. Сега си ближа остатъка от маникюра след вечерята ми.
Мони, как ви застигат тия болести, бееее? Кураж на теб и леко да минава на детето. Сега как ще е на представлението?

# 5 077
  • Germany
Бъни, радвам се, че синът ти е по добре!
Мари, пропуска и днешната премиера и следващото представление във вторник. Много плака и му е супер криво. Това са месеци труд + за 1ви път щеше да е на голяма сцена /в тетъра на Хайделберг/, но това е положението... Той обожава театъра и няма да се откаже. Дано догодина има шанса да си играе на представленията. Сега най важното е да се оправи!

# 5 078
Мони, избий си от главата мислите за урочасване. Просто минавате през такъв гаден период. Ще премине и след време ще се сещаш рядко за него, а детето няма и да го помни.
Гушкай го сега, това ще му помогне да не страда много. Догодина ще чакаме видео от представлението.

# 5 079
  • Варна
Мони, да се оправят децата, а ти стискай зъби! Hug
Бъни, и на вас пожелавам здраве!
Лиляна, честито рожденичка! И пак здраве!
В градчето, където съм за лятото има много кадърен доктор. Дано не ни се налага да боледуваме, но е трудно да се довериш извън дома.
Девойката идва утре при нас и днес беше натоварена да купува подаръци за разните семейни поводи. Консултирахме се по телефона- праща снимки, аз си казвам мнението. И така. И за мен си избрах подаръци- бижута. Да разнообразя вечните ми златни халкички-обеци. Grinning

# 5 080
  • София
Мони да минава бързо това нещо.
Ние бяхме на рд на едногодишен младеж. На стедата на Елени й падна батерията и заспа седнала в мен насррд какафонията.
Времето беше добре днес.
Утре ще правим фотосесия на змийчоците Grinning ако нещо щипне някоя да знаете от къде е Simple SmileSimple Smile

# 5 081
  • София
Мони, много ви съчувствам, много Disappointed Знам какво ми е като някое от децата е болно, а при вас е нон стоп тая последна година. Всеки път пиша - а дано е за последно, ама то все не е. Не знам какво да ти кажа, освен, че те прегръщам и кураж! Hug

# 5 082
Мисля, че има такива периоди...нонстоп някой болен. Един ден взех да смятам колко време съм била болна или в болница...ами почити половината ми живот. Един професор ми каза, че съм жива, само заради огромната ми жажда за живот. И се научих да живея с това...адва ли някой предполага какви са били диагнозите ми и колко пъти майка ми е чувала, че медицината е до тук. Евала им правя, че ме научиха да бъда нормален човек, без да хленча, че съм... инвалид. И се чудех като дете като я чувах да казва на приятелка, че има моменти, в които ИЕ идвало, да ни вземе двамата с брат ми и да скочи от вълноломът.

# 5 083
  • София
Звартееееее, гледаш ли, гледаш ли ко ги праят наще момченца  Heart Eyes Heart Hug Soccer

# 5 084
  • постоянно
Синичките ли Белинде ?!? 😝😋😝😋  🇺🇾

Общи условия

Активация на акаунт