ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 26 429
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
  • Там,където се събуждам щастлива.
Какви уроци по математика? Нещо пак не съм разбрала...

Едно уникално нещо има в България, от което трябва много да се възползват, докато го има, а именно всички филми (може би и постановки) са с вход свободен!

# 736

Моски стана черна и заради реплика не много в плюс за Тони/Митко Joy
НО, бързо успя да се реваншира Joy

Ти си неутрална с рибоците Joy Засега Wink
Оф, аз явно съм в Преддверието Joy Освен това аз лоша дума за Тони/Митко не съм казвала. Ама май по-добре да си остана неутрална като Швейцария. Grinning

# 737
Перла, тя просто имаше наблагоразумието да не го хареса на снимките от пети епизод, които постнах Joy Щото, видиш ли, не се воечатлявала от тела, а от топъл глас, какъвто Митко нямал Joy
Ти да видиш.... JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Трите влъхви не нарекохме ли генадиева, романова и кръстева, когато ибеждаваха захариев да върне Калин?

# 738
Москита има още да се потруди, тя не само заради Митето, но и заради котките има да и се прощава Joy

Мелани, Фчелата и Роси, вие също подгответе нещо, за да се оневините Joy

добре, започвам да действам, дано нещо се изкупя  /става клипчета на котки, нали?/

стискам палци за наградите!

# 739
Перла, тя просто имаше наблагоразумието да не го хареса на снимките от пети епизод, които постнах Joy Щото, видиш ли, не се воечатлявала от тела, а от топъл глас, какъвто Митко нямал Joy
Ти да видиш.... JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Трите влъхви не нарекохме ли генадиева, романова и кръстева, когато ибеждаваха захариев да върне Калин?
Абе май имаше нещо такова. Мойта инфантилна душа помни само Кака и Батко,друго не признава. Joy

# 740
Яница, да Мазов, нарече Кръстева, Галя и Захариев така, когато милия се мъчеше с Лудото Ванче Joy

# 741
Яница, да Мазов, нарече Кръстева, Галя и Захариев така, когато милия се мъчеше с Лудото Ванче Joy

Знаех си аз, не съм съвсем оглупяла. Joy

# 742
Някой беше споменал за перфектното лице на Диана. Ето няколко любими снимки, на които ясно се вижда. Втората е адски секси междудругото. Wink Ако Батко я види така ще му падне ченето, на Тони направо ново сърце трябва да му търсим.Joy
Скрит текст:

Ама днес направо се надпреварваме... Но щом сме почнали да сложа и аз две мои любими
Скрит текст:
Ама милост няма тая жена...на Батко направо стенд за сърцето ще му трябва Joy

# 743
Знаех си аз, не съм съвсем оглупяла. Joy
Не си , не си, тя Дона от видето с Бамби и изтече мозъка, та е забраввила Joy

# 744
Някой беше споменал за перфектното лице на Диана. Ето няколко любими снимки, на които ясно се вижда. Втората е адски секси междудругото. Wink Ако Батко я види така ще му падне ченето, на Тони направо ново сърце трябва да му търсим.Joy
Ама днес направо се надпреварваме... Но щом сме почнали да сложа и аз две мои любими
Ама милост няма тая жена...на Батко направо стенд за сърцето ще му трябва Joy
Абе днес ден на Диана ли беше??? Stuck Out Tongue Winking Eye

Не си , не си, тя Дона от видето с Бамби и изтече мозъка, та е забраввила Joy
Еййййй, колко първосигнална ме изкарахте Joy

# 745
Калинка, Роси се шегува за математиката на Велислав, щото с репликата му за четириъгълника разбуни духовете. Ама той няма нужда от уроци по математика, а по правилно изразяване. Но все едно, двете сме наказани, защото тя не обича котко, а аз не ги обичам, че и Тонихулствам Laughing

Аз любимите снимки на Диана ще ги запазя за Какиндей.

# 746
Аз дето съм жена припадам, за мъжете не знам. Как живеете около нея бе хора? Joy Батко с тая жена в чудо ще се види, верно трябва да си подрънква с гривни и обеци из болницата, че ще иска 24/7 да се слива с нея.
Скрит текст:

Последната ми е слабост. Heart
Перличке, първата я обожавам. Heart Eyes

# 747
Хъмбъл, да напомня, че май е време за нова тема Simple Smile

Москита, аз и за Какинден имам любими Simple Smile Simple Smile

# 748
Яница, точно щях да пиша, че последната ми е особено любима. Heart

Марио си го представям да се разхожда надут като пуяк от притежанието на таз жена Joy Е много ме е яд, че не си изпълни обещанието от покрива. На финала вместо да се разхождат по полянката, можеха да го направят в болницата, щеше да е супер яко.

# 749
Москита, така ще започне шести сезон, а Владов и Пенев зад гърбовете им с отворени усти. Joy

Общи условия

Активация на акаунт