ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 26 336
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Дами, Велислав е постнал това във фб:

Скрит текст:

Някоя да знае нещо повече по въпроса?? Къде, кво, що?? Че да се зарадва и моята презряла инфантилна душичка ☺
Ами на 6ти в Стара Загора.  Сигурно ще има някъде програма, публикувана в нета. Ще потърся по-късно, ако някой не ме изпревари.

# 721
Москита има още да се потруди, тя не само заради Митето, но и заради котките има да и се прощава Joy

Мелани, Фчелата и Роси, вие също подгответе нещо, за да се оневините Joy

# 722
Ааа, на Митака дупарата може да ви постна, ама котки не барвам! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 723
  • Там,където се събуждам щастлива.
На 6-ти няма ли да раздават наградите от Фестивала в Стара Загора? Мисля, че това има предвид с усмивката в края на изречението.

# 724
Вездесъщият е в конкурсната програма на фестивала Златна липа. Фестивалът се закрива на 6ти. Ето тук повече инфо:
http://thegoldenlinden.com/category/филми-2018/конкурсна-програма-2018/

# 725
  • in Wonderland
Оф, мн съм зле.
Златната липа, сега видях, вчера е била прожелцията на Вездесъщия. Благодаря вии

# 726
Алелуя! Настигнах ви най-накрая хахахах. Абе имайте милост малко де, запрете се. Joy От два часа само чета, смея се с вас и ви праскам лайковете хахах. Днес сте особено забавни, ако бяхме на друго място нали знаете какво щеше да ни се случи? Grinning
Айде сега и аз да се разпиша преди да е свършила темата. Присъединявам се към клуба на коткоманите хахаах. Имах три в къщата където живеех, обаче се преместихме и останаха там при баща ми, а най-сладкото, беше мъжко и се загуби след това. Сега като видя котка и ми се плаче. Joy

Много съм изостанала ама да си кажа - снимките от моноспектакъла на Диана, които Москита постна тук, както и разказа за него са прекрасни, а като гледам публиката се е захласнала. Тя си е добра актриса, аз не се съмнявам и от снимките личи даже. Много е различна там с тази руса коса, по-хубава е от сестра Мая в сериала, и все пак мисля, че тъмното й седи мнооого по-добре.

Само на мен ли ми се струва или на снимките на Тони, дето Дона ги постна белега от операцията се появява и изчезва все едно с вълшебна пръчица? Grinning Ама аз като една инфантилка, не мога да не кажа, че е секси, няма да си кривя душата. Smirk

Велислав е качил снимка? Ти да видиш! Joy

# 727
  • София
Майче,  аз уроци по математика на Батко ще давам. Че иначе става повод лелки във ФВ да се излагат, а той нали е светец и не му приляга.
Емиии, докато напиша и 10 нови отговора 🤣🤣🤣

Дее,  виж тук има програма на прожекциите по време на фестивала
http://www.programata.bg/?p=34&l=1&c=14&id=2185

# 728
Яница, не снимкА, три поста един след друг! Ощипах се да видя дали не сънувам Joy

Роси, що бе, нека вкарва интрига, а ние ще си знаем, че при Кака няма друг освен него Wink

# 729
Аз съм имала и куче, и коте, ама сега имаме риби. Та да попитам аз в коя група съм - на бяло-зелено-розовите или при грешниците на кладата? Да знам де, ако трябва да подготвям защита някаква Simple Smile

# 730
Hаградите: "Hай-добър филм“, „Hай-добра актриса“, „Hай-добър актьор“ и „Hай-добър режисьор“. Cтискаме палци  Wink
https://www.facebook.com/The.Golden.Linden/posts/815888045270029

# 731
Как ми се гледа на голям екран и да поздравя после Батко с наградата 😭 Господииии 😢

# 732
Аз съм имала и куче, и коте, ама сега имаме риби. Та да попитам аз в коя група съм - на бяло-зелено-розовите или при грешниците на кладата? Да знам де, ако трябва да подготвям защита някаква Simple Smile

Моски стана черна и заради реплика не много в плюс за Тони/Митко Joy
НО, бързо успя да се реваншира Joy Още съм в шок!

Ти си неутрална с рибоците Joy Засега Wink

# 733
Перличке, добре си, няма да ходиш и ти на кладата Joy

Късмет на филма и актьорите, заслужават го Simple Smile

Роси, уроци на Батко не може, ти си наказана, не Grinning

# 734
Божеее Москита, чакай да вляза и да видя аз хахаха. То си е събитие. Joy

А Майче, сетих се сега. Според Амбър, незнайно защо аз, ти и Дона сме Трите Влъхви. Joy Тоя израз ми е много познат от тоя сезон. Мазов ли го беше казал и на кого? Grinning

Някой беше споменал за перфектното лице на Диана. Ето няколко любими снимки, на които ясно се вижда. Втората е адски секси междудругото. Wink Ако Батко я види така ще му падне ченето, на Тони направо ново сърце трябва да му търсим.Joy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт