ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 382
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Оооо, Диана ако си има някой няма да каже, камо ли да го изтипоса със снимка, тя ревностно си пази тази част от личния си живот, с такова впечатление съм останала от нея Simple Smile

Хъмбъл, много готина е първата снимката Sunglasses

# 241
Вера, може да си видяла вече, но заради подписа ти:
https://www.youtube.com/watch?v=TEgl_I6hpMU
Тръгва по кината от 16 юни.

# 242
Намерих Батко много красив ей тук в кадър от Последните два дни

Спящият красавец тук, пак същият филм:

Леле, как му пасва този тъжен, дълбок поглед. Филмът нов ли е ? Струва ли си да се гледа ?

# 243
Хъмбъл, благодаря ти за търпението Hug

Мале, колко е хубав на първата снимка! Heart Eyes

Фифф, колко да четат и колко да се съобразяват? Създават една история, тя се приема, рейтингът на сезона кърти, но понеже Пенка, Ганка и Донка са навъртели около 1750поста на тема Банков ис дъ бест, дай да променим всичко. Grinning

Аз ако бях на мястото на Батко и знаех за съществуването на тези лели, бих влязла и бих им написала „Извинявате, мили дами, много ми е неудобно, че ви разочаровам, старая се максимално да отсрамя г-н Вергов, когото боготворя, но...толкова си мога” Joy

# 244
Аз ако бях на мястото на Батко и знаех за съществуването на тези лели, бих влязла и бих им написала „Извинявате, мили дами, много ми е неудобно, че ви разочаровам, старая се максимално да отсрамя г-н Вергов, когото боготворя, но...толкова си мога” Joy
Хаха, Mоскита, Димо беше отговорил в подобен стил, когато на личната му страница си позволиха сравнение с Вергов  Crazy
"...все пак той заслужава да спечели! И Вие сте прекрасен актьор, но в случая опитът и присъствието на екран си казват думата".
 "Поласкан съм ,че ме изкачвате толкова на високо...винаги гледам да се почерпя от опита и обаянието на колегите".  hahaha

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 19:04 от Zlati***

# 245
Хъмбъл, благодаря ти за търпението Hug

Мале, колко е хубав на първата снимка! Heart Eyes

Фифф, колко да четат и колко да се съобразяват? Създават една история, тя се приема, рейтингът на сезона кърти, но понеже Пенка, Ганка и Донка са навъртели около 1750поста на тема Банков ис дъ бест, дай да променим всичко. Grinning

Надявам се, Батко да не знае, че стринките съществуват. По- добре да знае да нас.

Хъмбъл, снимките 😍😍😍
И благодаря, че е анархия! обичам анархия

# 246
Тук един експериментален филм, в който Велислав играе. Ако някой го намери целият, да споделя https://youtu.be/EH5Lq8_qUzw

Относно търпението, аз съм калена. 😁 по-склонна към обсесии, не знам дали има 😁

# 247
Това е най-хубавата анархия, която съм виждала Simple Smile
И на мен Батко ми хареса много в клипчето към филма, от който са снимките. Обаче не можах да го намеря никъде. Разчитам на Хъмбъл.

# 248
Хаха, Mоскита, Димо беше отговорил в подобен стил, когато на личната му страница си позволиха сравнение с Вергов  Crazy
 "Поласкан съм ,че ме изкачвате толкова на високо...винаги гледам да се почерпя от опита и обаянието на колегите".  hahaha

Леле, учудва ме как някои хора нямат елементарно възпитание...
между другото да си кажа, че бях много разочарована когато Димо не взе наградата на Нова, а беше втори. В тая връзка, моля, когато има такива гласувания за награди на зрителите да пишете, да си знаем

# 249
Любимият ми филм с Хавиер Бардем..плаках на края..

18+
Скрит текст:

# 250
Хъмбъл, аз ако съм на твое място, като най-посветена фенка, бих писала на Велислав да го питам къде може да се намери този филм. Аз бих го направила, но няма да ти отнема удоволствието да си пообщуваш с него. Wink

Злати, честно казано съм потресена от липсата на възпитание, но пък Калин добре им го е рекъл Simple Smile

# 251
JoyJoyJoy

Велислав тук ми е "Да, да, да разбрахме, давай нататък" Joy, а на Диана са и смешни напътствията, които им дават  Grinning

# 252
"...все пак той заслужава да спечели! И Вие сте прекрасен актьор, но в случая опитът и присъствието на екран си казват думата".

Не мога да си представя колко трябва да си зле, за да влезеш в страницата на някой и да му напишеш, че не заслужава да спечели и че друг е по-добър.

# 253
Относно други филми с Велислав, сега не ми се гледат. Все още ми е "пресен" Марио и ще изгледам всички епизади от сезона, където участва. С удоволствие ще гледам хронологията на чувствата им.
Бях до Йосиф на опашка в Била на бул. България. Много симпатичен и млад. На екран изглежда поне 10 години по-възрастен и пълен. Много мил човек изглежда.

# 254
JoyJoyJoy

Велислав тук ми е "Да, да, да разбрахме, давай нататък" Joy, а на Диана са и смешни напътствията, които им дават  Grinning

не знам само как не го е свлякъл на земята и не го е пребил 😂

Общи условия

Активация на акаунт