ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 354
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
Кво ми вика Батко тука:

"Хъмбъл, лягай да спиш!"

Лека и мека 🤗

# 316
  • Там,където се събуждам щастлива.
Калинка, аз писах за Йосиф. Беше сам, спретнат, и приятен.

В Пловдив е бил приятен и не сам. Ванчето била супер сърдечна. Оная група е полезна за някои неща. Simple Smile

Преди няколко страници беше станало въпрос, че Диана не би показала мъжа до себе си. Не знам до какво ниво на развитие са българските папараци, но тук надушват веднага любовните истории (и не само тях)! Затова известните личности почти веднага обявяват с кого са (или вече не са), за да няма спекулации или сто фотографа пред вратите им. И явно действа добре тактиката им. Много горещи новини веднага биват туширани.

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 02:10 от Kalinka

# 317
Тук ли някой беше писал за Йосиф? Гаджето му се оказа Ванчето. Wink
Ааааааааа!!! НЕ! JoyJoy Абе сега като се замисля, визуално си ходят Simple Smile

Zlati, пиесата, в която участва Димитър, се казва “Джордж Каплан”, води се някакъв независим театър...да видим, надявам се да ми хареса - заради него.
Играят я във Френския институт в СФ. Пускам фейсбук event-а, откъдето научих. Егати, много трудно и често случайно се разбира за такива постановки, които не са в репертоара на големите театри.

https://www.facebook.com/events/232150654002616??ti=ia

Събудих се и реших да разцъкам телефона...влязох в другата тема (изумих се от големия брой съобщения), хванах се за главата и ми прилоша... Confused

# 318
В Пловдив е бил приятен и не сам. Ванчето била супер сърдечна. Оная група е полезна за някои неща. Simple Smile

Преди няколко страници беше станало въпрос, че Диана не би показала мъжа до себе си. Не знам до какво ниво на развитие са българските папараци, но тук надушват веднага любовните истории (и не само тях)! Затова известните личности почти веднага обявяват с кого са (или вече не са), за да няма спекулации или сто фотографа пред вратите им. И явно действа добре тактиката им. Много горещи новини веднага биват туширани.
Ох, обърках се вече...Калинка, за коя група става въпрос? ThinkingGrinning

В. Бинев в момента в "Събуди се"

# 319
Перла, една от фейсбук групите. “Новината” за “Йоско” и “Ванчето” беше споделена там.

Калинка, хич ги няма българските папараци. Само се занимават да измислят лъжливи истории, но още не умеят да надушват истинските. Единствения папарашки “улов” за мен беше, когато направиха снимките на Стоян Алексиев и онова момиче.
Много би ми се искало да разберем нещичко и за нашите хора, амаааа....сами трябва да станем папараци Joy

Какво разказа Бинев, че го изтървах?

# 320
Ивтервюто беше с Мон Дьо - аз ги харесвам, успява да направи добри разговори. Основно за актьора беше - за детството му, за отношенията с баща му, спомените за майка му, за детето, кариерата, Силвия...такива неща. Не може да се разкаже.

# 321
Аз го написах Simple Smile. Ми зависи до колко са заинтересовани от дадения човек. Тя не е някаква скандална, тунингована, ходеща по партита жена, та не е интересна за скандали и сензации, които се търсят.

Оууу, Дона как ти завиждам, ще видиш Бамби Joy
Прочем:
Скрит текст:
Нали си говорехме преди време за Джим Парсънс, та братовчедка ми, която живее в Ню Йорк, се е докопала до билети и е гледала пиесата, много и е харесала, той бил с някаква фрактура на крака, но въпреки това е играл във вечерните представления, те играят две на ден - обедна и вечерна, само в обедните не е бил

Ванчето и Йосиф, инетресно Simple Smile и те са били на феста, както и Диана, обаче тя по женски Grinning

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 10:53 от maichetoo0o

# 322
Едно старо ,но приятно интервю /като попълване на лексикон/  със Слави  за "добро утро" CoffeeCookie

https://www.sofialive.bg/heroes/chitatel/215-velislav-pavlov.html
До сега не съм попадала на  интервю с него , в което да се е големеел и изложил Hands V

# 323
Ели, жестоко интервю! Не съм го чела. Ужасно много ми харесаха въпросите, но и отговорите си ги бива - личи си, че е умен, интелигентен човек с обща култура. Кефи ме!

# 324
Това за острова и гробището ме разби Joy , готини въпроси и отговори, от които разбираш повече за човека, отколкото да въртят едни и същи.

# 325
Страхотно е това интервю, много е яко как колкото по-надълбоко ровим в света на Велислав, толкова по-големи бисери откриваме Simple Smile Обичайно решението да понаучиш повече за някой любим актьор или музикант крие риска дълбоко да се разочароваш. Докато Велислав само ме очарова още повече. И ужасно ме радва любовта, с която говори за жена си.

Днес започва филмовият фестивал Златната липа в Стара Загора. Доколкото прочетох е международен, а България ще бъде представена от нашия приятел Вездесъщият Simple Smile
Да му пожелаем успех Simple Smile

# 326
Майчето, и в това виждам разлика като папараци и медии занимаващи се с живота на известните! Е, има понякога нещо по -пикантно, но ...обикновено тук са някакви обикновени неща: кой чака бебе, кой къде пазарувал, кой си пил кафето на коя тераса, кой напуска някое предаване, колко струва ремонта на Кралския дворец и т.н. От изминалите месеца се сещам само за една по-така новина, когато  намекнаха за един водещ с любовница. Та му се наложи да се обяснява на жена си.
Начин на израз при тези новини е също тоооолкова различен. Нашите са доста арогатни в израза си!

“Другата група” е във Фейса. Сега се появи новина, че Йосиф бил женен за друга жена. Да не му се наложи да се обяснява! Wink

# 327
Калинка, нас ни занимават главно с някакви моделки, плейметки и тем подобни - грозни, ходещи реклами на пластичната хирургия. Нормалните и интересните хора, са по настрани от прожекторите на жълтите клюкари,те не се и бутат, на тях така им е приятно.
Да, чела съм разни статии, които дори не съм довършвала, защото начина по който са написани е отвратителен. Не много често и репортерите успяват да задават интересни въпроси и да провокират, в добрия смисъл на думата, интересни отговори.

# 328
Честно, аз и да разбера клюка от личния живот на нашето трио, няма да я споделя тук. И където и да е публично.

# 329
Честно, аз и да разбера клюка от личния живот на нашето трио, няма да я споделя тук. И където и да е публично.

То има клюки и клюки. Едно е да кажеш, че си видял Велислав на Графа. Друго, че си го видял да се натиска с някоя непозната на Графа (което ми се вижда невъзможно за него, след като се види как говори за жена си и детето!)

Връзката ми с България са и два вестника, които сестра ми купува! Ами....много рядко има за млади творци някакви новини или интервюта. Най-често за някакви простаци, които нищо не правят в живота освен да размахват ц...и! А преди  години не беше така....Защо такова насилствено изпроставяне на народа се налага? Тъжна работа!

Общи условия

Активация на акаунт