ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 349
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Хъмбъл, какво общо има жена му? Сериозно питам, незнам. Зная коя е, но какво общо има с интервютата му в нова?
И на мен ми писна да слушам как Диана била родена месец преждевременно, едва ли не на пътя, как си тръгнала от Художествената и за малко не осъдила Натфиз и т.н. В смисъл, това е интресно, но първия път. После....тц. А интервютата при Гала са края просто Joy Ели - гаджето ѝ е бетер Гала Joy Затова толкова ме впечатли интетвюто на Велислав от преднишната страница.

И малко офтопик - като споменахте въпроса как се целува Вергов, се сетих едно писмено интервю с Билалов, което четох наскоро - имаше въпрос как го определяли жените в секса Joy Нямаше как да видя лицето му, но от текста прозираше едновременно изненада, яд, отегчение и белание да прекрати разговора Joy
Мхм, то колко пъти се повтори, то мен да ме питат едно и също нещо се отегчавам.

Верно ли са го питали нещо подобно, ооо боже, що за въпрос да зададеш, пълна тъпотия!

# 346
  • Там,където се събуждам щастлива.
На мен ето това на Диана ми харесва, избягали сме 5-те въпроса Joy
https://cultinterview.com/%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%81%D1%82%D … 1%83%D0%B4%D0%B0/

Да, това е леко по-добро!
Кое друго интервю с Диана споменавате, че е било по-добро!

Всъщност е по-добре да не канят Велислав, защото с настоящите журналисти няма да има успех с интервю на живо! Той е труден за интервюиращия, защото е интровертен.  Казва неща, които са многопластови и с няколко значения и да достигнеш до ядрото трябва мнооооого стил и умение.

# 347
За отмор си пуснах момента , в който Марио изнася Зори на ръце , тя сияе , а той  е с такава самодоволна усмивка - все едно Мечо Пух е докопал гърнето с мед JoyStuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart
Колкото за тъпите интервюта , не знам защо някой не им се опъне и не ги изложи , Димо би могъл Smiling Imp

# 348
Обаче, като се заговорихме за фактите около Диана - като гледах финалния епизод на ОЖ и даваха Васко, си мислех как подсъзнателно не го харесвам този актьор, защото Диана първо е била в неговия клас и нали е пожелала да се махне, а щом нашето момиче е било нещастно с него, значи не е ок. Joy

Ели, даааа, този момент никога няма да ми омръзне да го гледам. Щастливата физиономия на Зорница (ама едно такова истинско, изпълващо цялото й същество щастие) и победоносната усмивка на Марио са тържество на сетивата.

Калинка, на страницата на Диана го има това интервю в секцията с видеоклипове.

# 349
Интервюто с Диана е страхотно! Четейки тези редове прочиташ човека отсреща. Аз лично се припознах в голяма степен с нея. Интервюто с Велислав по-рано беше също доста извън рамките. Браво!
 Сега неслучайно осъзнавам защо като напишете ''Ще има интервю с ..... при .... в .... часа'' нямам желание и умишлено не включвам телевизора(а имам опция и за превъртане). Просто няма какво стойностно да видиш и чуеш като че ли ..А имам нужда от повече такива интерюта като тези на Диана и Велислав.

# 350
Калинка, ето го Simple Smile
https://www.facebook.com/DianaDimitrovaOfficial/videos/147737859179816/
Te и двамата са интровертни, да се чуди човек как са станали актьори освен таланта им, предвид вниманието, което получават Grinning

И аз си помислих това, че е била в неговия клас, а е явно, че не и е допаднало там Grinning

# 351
Да, Майче, по същия начин Атанас Атанасов ми е ужасно симпатичен, защото тя говори със страшно много любов винаги за него. Пристрастни сме, какво да се прави Grinning

# 352
И аз си помислих това, че е била в неговия клас, а е явно, че не и е допаднало там Grinning

Тя всъщност май изобщо не е учила при него, просто веднага се е прехвърлила при Здравко Митков, но щом стига при Атанас Атанасов след година прекъсване, при втория никак не е било добре. Като съм чела какво е било там, чак й съчувствам. Grinning Едва ли не са й вменили, че за нищо не става. Хубавото е, че не се е отказала и сега като я открихме ни радва от екрана.

Пък за Веселин Ранков - и на мен ми е малко отблъскващ. Брат му обаче (Красимир Ранков) ми е доста по-симпатичен, има някакво друго излъчване. Гледала съм го на живо и играе много добре.

# 353
И на мен брат му ми е симпатичен и приятен, помня го от Стъклен дом, страшен образ Grinning
А Атанас Атанасов игра също и той в СД нали, някакъв полицай беше май, ако не се бъркам.

# 354
Като мина интервюта на Диана в ателието   и стана въпрос за  онзи наш  писател К.Т. , толкова ми стана неприятно , че едно  младо момиче   е имало нещо общо с него . Как е излязла  цяла от това  ooooh! , все едно на мое дете му се е наложило да преживее нещо /според мен / толкова подтискащо /съжителство с претенциозно  пиянде/  Shocked

# 355
И на мен брат му ми е симпатичен и приятен, помня го от Стъклен дом, страшен образ Grinning
А Атанас Атанасов игра също и той в СД нали, някакъв полицай беше май.

Да, да полицай беше Атанасов. И героят му много ми допадаше, а и самият актьор играеше страхотно. Без да знаех името му и че е бил преподавател на Диана ми допадна.

Ели, Калин Терзийски не искам да се сещам даже, че е имал нещо с нея хахах. Втриса ме. Grinning А като си помислиш, че с Вергов са на едни години...уау нищо общо. В това интервю не ми хареса, че камерата  много акцентираше върху цигарата на Диана, излезе така все едно е запалила 20 цигари. Тя, че си пушеше, това е едно на ръка, обаче сякаш пренебрегнаха другото и хората това забелязаха най-много. После знаете...разпънаха я на кръст горката. Grinning

# 356
Краси Ранков и аз го харесвам много.

Яница, аз не знаех, че е прекъсвала, мислех, че само е имала проблеми с преместването. А този втория дори не искам да запомня името му, като знам как се е опитал да я смачка.

# 357
  • Там,където се събуждам щастлива.
Симпатично интервю. http://www.168chasa.bg/article/6513413

Майчето, благодаря за линка!

# 358
Краси Ранков и аз го харесвам много.

Яница, аз не знаех, че е прекъсвала, мислех, че само е имала проблеми с преместването. А този втория дори не искам да запомня името му, като знам как се е опитал да я смачка.

Вчера всъщност го четох това интервю и тя казва, че е била на пробен период от няколко месеца при Атанас Атанасов, преминала го е успешно и след една година прекъсване е записала при него.

# 359
На мен Веселин Ранков винаги ми е бил неприятен, още като по-млад, та и до сега. Хич не се учудвам, че не са смелили брашно, някак като различни вселени ми изглеждат. А Кр. Ранков обратно, и на мен ми е симпатичен много. Дори детето се чуди как може двама братя да имат толкова различно излъчване.
Ат. Атанасов не съм гледала на живо, но от роли във филми не ми е правил неприятно впечатление.

Дона, по повод тъпите въпроси на журналисти, има един афоризъм, не помня точно на кого беше: "Въпросите не винаги са дискретни, но понякога отговорите са". Simple Smile

Ели, мисля, че връзката й с онзи опиянчен писател е била краткотрайна и не е имало съжителство. С такива впечатления съм от интервютата.

Общи условия

Активация на акаунт