ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 315
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
Ясно, благодаря ви Hug
Интересно ми е какво от всички драматични събития покрай брат му го треснаха така, та изведнъж стигна до това прозрение. Grinning

Както и какво пък тресна Тони, та от „сигурно тя е скъсала с него, защото иска друг” мина на „Брат ми какви си ги свършил” Grinning

# 406
  • София
Москита, моля те. Чети между редовете. Казва искам да живея с теб, как го казва не д от значение, нали си знаем, че не е добър в обясненията.

Аз пак да питам не ви ли притеснява това: копирам от предния пост, който допълних може да не сте видяли:  Друга мисъл обаче мен ме мъчи от миналата седмица. Нашият Господин Идеален в последния епизод три, цели три пъти говори със Зорница и нито веднъж не каза, че Тони има само него. Разюздил се е нещо, тази покварена жена го развали.
Питам не за друго, но защото на Велислав много добре му се отдаваше да е грижовен брат (нали трябва да сме политически коректни и да обсъждаме актьорите)  и малко ще липства тази линия, ако съвсем я пренебрегнат. А и толкова изразително го казваше всеки път.

# 407
Между другото, искам да кажа, че с това допълване и редактиране редовно изпускаме ценни неща. Аз за Яница знам,че има навика да допълва и понялога целенасочено се връщам към постовете й, ама ето, теб съм те пропуснала. Та в тоя ред на мисли аз предпочитам да има повтарящи се постове, отколкото изпуснати.

Хахаха, Роси, ето и теб те притеснява същото, Батко е интоксикиран и е забравил, че Тони има само него. Което вече като го чуя, задължително прихвам да се смея. Joy Може би Батко тайно се надява да предаде Тони тържествено на Албена. Не за друго, ама да му се освободят ръцете да може да гушка Зори.

# 408
Аз пак да питам не ви ли притеснява това: копирам от предния пост, който допълних може да не сте видяли:  Друга мисъл обаче мен ме мъчи от миналата седмица. Нашият Господин Идеален в последния епизод три, цели три пъти говори със Зорница и нито веднъж не каза, че Тони има само него. Разюздил се е нещо, тази покварена жена го развали.
Питам не за друго, но защото на Велислав много добре му се отдаваше да е грижовен брат (нали трябва да сме политически коректни и да обсъждаме актьорите)  и малко ще липства тази линия, ако съвсем я пренебрегнат. А и толкова изразително го казваше всеки път.

Тия жени, всичко развалят!!

Сериозно - надявам се връзките на братята да не навредят на тази, която имат помежду си. Много ги харесвам заедно. Освен това Марио прояви “бащинска”загриженост в последния епизод - когато Тони му се караше и изведнъж нещо го заболя и извика, Марио веднага превключи на режим “Тони има само мен” и каза нещо от сорта “аааа, Тони, ЕЕЕЕЙ!”. Нямаше нижда от повече обяснения Joy

Моски, ако Марио остави Тони изцяло на Албена, леееко ще ме разочарова.
Да не говорим, че на ТАЯ ѝ нямам доверие.

# 409
Е няма напълно, де, тя Зорница и на работа трябва да ходи, като са различни смени, Марио ще има възможност да наглежда малкия.
Разчитам да видим едни здрави братски отношения в следващия сезон (понеже, нали, добре им се получава играта на актьорите Grinning ) и едно много хубаво приятелство между Тони и Зорница както беше в началото.

# 410
Е няма напълно, де, тя Зорница и на работа трябва да ходи, като са различни смени, Марио ще има възможност да наглежда малкия.
Разчитам да видим едни здрави братски отношения в следващия сезон (понеже, нали, добре им се получава играта на актьорите Grinning ) и едно много хубаво приятелство между Тони и Зорница както беше в началото.
Ох, тяябва да му изпишат едни кофеинови хапчета на него - че Зорница, Тони, пациенти, операции, палпиране...
А може пък Тонката да се грижи за него Wink

Моски, и аз много ще се радвам да видя това. Тони и Зори да се сдобрят - което май вече е факт и да ги виждаме равностойни като братя Heart

И да, щото много добре им се получава играта на актьорите Joy

# 411
 Много хубави неща пишете Heart
 По-скоро ще покажат една различна светлина в отношенията между братята. Марио ще се поотпусне малко, а Зорница до сега добре се справя да набива канчето на Тони. Любима сцена ми е когато наркоманът удари Калин и Тони се беше шашнал как Зорница му навря главата в мивката и след това като му удари шамар да се освести. Има потенциал момичето. С Марио са се намерили Grinning От друга страна и Тони ще го видим в една по-зряла светлина още повече сега като Албена разбра за Захариев тотално ще изплиска ...  Ще има симбиоза в отношенията им според ен Grinning
 Не мога да спра да се дразня на лелката в рутиалната зала. Само разваля хубавата песен, която върви за фон Sad

# 412
Ааа, Тон сега е друг човек. Зорница ще пляска шамари на нейния си мъж вече Joy А и нали се разбрахме, че на Бамби шамари му бия само аз Joy

Сега си пуснах първи епизод (първи сезон). Бях забравила колко различно е всичко... и всички Joy Забавно ми е Simple Smile

# 413
Ааа, Тон сега е друг човек. Зорница ще пляска шамари на нейния си мъж вече Joy А и нали се разбрахме, че на Бамби шамари му бия само аз Joy

Сега си пуснах първи епизод (първи сезон). Бях забравила колко различно е всичко... и всички Joy Забавно ми е Simple Smile

Чакам с нетърпениеее Heart Eyes Ще им изградят една доста цветна връзка, ще има от всичко по-малко, така ги
усещам аз нещата Grinning

И аз наскор си го пуснах, беше ми интересно как са изглеждали Галя и Наталия, защото нали някой беше писал че вече не ги контят както в първи сезон. Честно да си призная най ми се набиха на очи зелените стени на болницата Grinning

# 414

А шамарите дано да не се случват ахаха. Освен, ако не са за...баланс. Joy

Мен малко ме отегчаваше историята на Бибито и Сашко, не бих се върнала към първи сезон. Може от втори да си пусна, там Мазов вече присъства, а тяхната свалка с Лора ми беше забавна. Иначе да, страшно различно е, все едно сега гледам сериала с много години скок във времето. Grinning

# 415
Моите шамари винаги са балансирани Wink

Хахаххаххах, и аз забелязах първо зелените стени Joy
След това - рошавата коса на Романова (добре, че са я оправили) и дългата, вързана на опашка на Пенев Joy
Яд ме е, че не оставиха Дарин Ангелов в сериала - той нали е стария Генадиев в миналото.

# 416
Моите шамари винаги са балансирани Wink

Хахаххаххах, и аз забелязах първо зелените стени Joy
След това - рошавата коса на Романова (добре, че са я оправили) и дългата, вързана на опашка на Пенев Joy
Яд ме е, че не оставиха Дарин Ангелов в сериала - той нали е стария Генадиев в миналото.

Оооо, Дарин Ангелов е много готин. Heart EyesИ мен ме е яд, че го забиха така. Пенев с тая коса направо къртеше. Joy
И за протокола, понеже заглавието го изисква, Grinning да кажа, че Диана (в ролята на сестра Мая) изобщо не ми харесва как изглежда там с няколко килца отгоре и с тази къса и руса коса, ама много добре си играе лоша. Забелязах я и си казах, че много ме дразни тая сестра, айде да я махат. Joy После като се появи като Огнянова изобщо не направих връзка, че е играла. Страшна разлика имаше, към по-добро определено.

# 417
Аз тогава помня - б*си кучката, ще развали Захариев хахаххахаххаха
Къде ги видя тия килца отгоре пък ти? Сега предстои да я гледам Мая Simple Smile

# 418
Аз тогава помня - б*си кучката, ще развали Захариев хахаххахаххаха
Къде ги видя тия килца отгоре пък ти? Сега предстои да я гледам Мая Simple Smile

Абе личи си, пък Диана в интервю казва, че тогава е била с около 5 килограма нагоре.

# 419
Яница, ако не бяха и десет. Точно тогава е снимала Спартак, за който говорехме.
Обаче много ми харесва колко политически коректни сте всички Joy

Диана като сестра Мая не я отразих но като Огнянова ме спечели още от първия момент,в който влезе при Генадиев и после го сръфа пред директора. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт