ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 304
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Ооо, да, отива и да го играе лоша и кучка, и го прави по чудесен начин Диана.
Мхм, това русо ми бърка в здравето Grinning, с кестеняво или черно, най-вече черно и отива много, подчертава хубавите черти на лицето й, а русото отмества вниманието от тях.

# 421
Яница, ако не бяха и десет. Точно тогава е снимала Спартак, за който говорехме.
Обаче много ми харесва колко политически коректни сте всички Joy

Аз не съм. Просто за мен 5 кила наистина са нищо и не виждам разлика  Joy Просто....базирано на личен опит, ако мога така да се изразя Joy

То нейното даже не е русо, а едно оранжевеещо

# 422
Оооо, Дарин Ангелов е много готин. Heart EyesИ мен ме е яд, че го забиха така.
Всеки, приел епизодична роля, може да съжалява, че е изпуснал по-голяма, хаха. Cамо Mитето е късметлия. И Диана, с две  Laughing Laughing

# 423
Яница, ако не бяха и десет. Точно тогава е снимала Спартак, за който говорехме.
Обаче много ми харесва колко политически коректни сте всички Joy

Диана като сестра Мая не я отразих но като Огнянова ме спечели още от първия момент,в който влезе при Генадиев и после го сръфа пред директора. Grinning

Може и десет да са били, все тая хахаха. Ама с това русото изобщо не я познах после като каза някой, че е била сестра Мая. Дано не се изрусява пак, че тъмното много по-добре й стои, а и то си е нейното откакто се е родила. Аз самата от 3 години се лутам между русото и кестенявото и накрая все стигам до извода, че тъмното си е моето и най-добре ми стои, та кротнах се хахахах.
А Огнянова и мен ме спечели още с влизането си при Генадиев. Казах си "уау, тази не я знам коя е, обаче е страхотна", бе ченето ми малко падна хаха. Като си помисля как бяха малко на нож тогава с Калин, а в тоя сезон си говорят нормално, че и на гости му ходиха с братчетата. Grinning

Москита, че ние кога не сме били политически коректни? Joy

# 424
За Диана незнам, ама виж, разликата в килограмите на Марта си личи. Браво на нея!

Хаха, да, Диана с тия две роли е голяма късметлийка Simple Smile А колко професионални актьори са имали епизодични роли....че и популярни и любими лица

# 425
Една бърза справка може ли - в кой точно епизод 4ти сезон се появява Диана ?

# 426
Една бърза справка може ли - в кой точно епизод 4ти сезон се появява Диана ?

В главата ми се върти 18ти....?

# 427
пробвайте с 13. Ако съм познала,искам награда Joy

# 428
Фифф, в 13-ти епизод е. Понеже само един път съм го гледала, да не си помислите нещо. Wink Joy

# 429
Хаха, да, Диана с тия две роли е голяма късметлийка Simple Smile А колко професионални актьори са имали епизодични роли....че и популярни и любими лица
Тя, ако тогава беше популярно лице, за втората роля нямаше да я вкарат. Kаквато и да е била разликата в килограмите и цвета на косата.

# 430
Фифф, в 13-ти епизод е. Понеже само един път съм го гледала, да не си помислите нещо. Wink Joy
Йееее, железни сме Joy Изстрелях го номера на епизода без да се замислям даже Grinning
Но тогава помня, че си казах “ебаси яката мацка, как го накова Калин без да й мигне окото” Sunglasses

# 431
Тя, ако тогава беше популярно лице, за втората роля нямаше да я вкарат. Kаквато и да е била разликата в килограмите и цвета на косата.
Доколкото съм чела, преди ролята на Огнянова е била в "Дяволското гърло" и оттам, след края на снимките, Милошев я взема обратно в сериала с нова, по-голяма роля, което пък си е било страхотно решение и попадение.  Благодарение на него сме залепени за екрана, изписваме темите 80 % само с постове за нея и братята (преди това и с Банков), даже успя да се превърне в "ябълката на раздора" тук. Затова сега сме на тоя хал. Joy

Моски, и аз така. Wink Тя има силно присъствие на екран, който каквото и да казва.

# 432
Я припомнете сцената в 13ти епизод? Аз помня първата ѝ с Банков..

# 433
Я припомнете сцената в 13ти епизод? Аз помня първата ѝ с Банков..

Беше в кабинета с Калин. Той искаше уролог за консултация и се разправяше с някого по телефона за това и в следващия момент тя влезе. Това не съм го гледала 50 пъти, неее. Joy

# 434
Очевидно не само Зорница, но и Диана е отрова Joy

Яница, тя не само с Калин беше на нож. С Романова се сръфа също.

Дона, Калин трябваше да оперира, разчете скенера и викна уролог за консултация. Още я помня, влезе рошава и леко смръщена. Каза, че туморът не произхожда от бъбрека и Калин я помоли да го запише в ИЗ-то. После в операцията се оказа, че туморът е точно бъбречен, Романова пита Калин как го е пропуснал и той наклепа Огнянова. Помня, че Романова се учуди и каза, че Огнянова р отличен специалист.
Всъщност Калин трябваше да я викне та да оперира, но той се направи на мъж и затова се оказа в кабинета на шефа. Grinning

Яница, с Ненева говореше по телефона Калин Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт