ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 255
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Хъмбъл, усмихана ми деня с разказа ти. Браво, момиче. И няма лошо, че си се вълнувала, сигурна съм, че така е било дори по-истинско. Кажи за очите и гласа, на живо също толкова въздействащи ли са Wink?
Благодаря и аз, че си ни споменала с добро, а не си му разказала какви сме инфантилни тетки Wink Simple Smile
И няправо давай линк към твоя филм, или кажи къде можем да го гледаме.

# 541
Уфффф, много готино!!!
Хубаво е, че си му го казала, да знае, че работата му има много почитатели Hug

# 542
Фчелата,благодаря за интервюто, много е интересно Simple Smile Абе прави ми впечатление, че интервютата с Велислав са някак по-дълбоки и нестандартни. Сякаш самата му личност изисква да подходиш към него по друг начин, не с обичайните клишета.

# 543
Фчелата,благодаря за интервюто, много е интересно Simple Smile Абе прави ми впечатление, че интервютата с Велислав са някак по-дълбоки и нестандартни. Сякаш самата му личност изисква да подходиш към него по друг начин, не с обичайните клишета.

Абе я го прати при Гала, да видиш какво е клише Joy Ще има 26 въпроса как се е запознал с жена си и колко е силна любовта им Joy
Мисля, че зависи и от интервюиращия...
обаче колко интервюта намерихме изведнъж с този човек!!!

# 544
Дона, и аз това си мислех - как понеже сме повече и всяка изнамира по нещо и накрая става една голяма богата картина Simple Smile

# 545
  • София
Мисля си, че Велислав не би си причинил Гала, освен ако не е обвързано с договор. А по всичко изглежда, че той не би се съгласил толкова лесно да го вкарат в някакви клиширани интервюта и образи. За това си мисля, че добре си е опекал работата и с договорките с ОЖ.
Фчелата, много ми хареса това интервю, благодаря, че го сподели. Наистина разговорите с него са на друго ниво, без много помпозни думи, без превземки. И въпреки това, човек успява да надникне в душевността на този актьор.

Ъъъъ, нещо ми се прецака поста. Оправих го

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 09:40 от rosita_ta

# 546
Хъмбъл, направо ми се учести пулса докато ти четях разказа за запознанството с Велислав. Много се радвам за теб, хубаво е когато човек успява да сбъдне някоя мечта.

# 547
Мисля си, че Велислав не би си причинил Гала, освен ако не е обвързано с договор. А по всичко изглежда, че той не би се съгласил толкова лесно да го вкарат в някакви клиширани интервюта и образи. За това си мисля, че добре си е опекал работата и с договорките с ОЖ.
Фчелата, много ми хареса това интервю, благодаря, че го сподели. Наистина разговорите с него са на друго ниво, без много помпозни думи, без превземки. И въпреки това, човек успява да надникне в душевността на този актьор.

Ъъъъ, нещо ми се прецака поста. Оправих го
Ще ми е интересно да го видя в  Interview-to на Диана Алексиева.
Мисля, че тя би направила готино интервю.

# 548
Мисля си, че Велислав не би си причинил Гала, освен ако не е обвързано с договор.

аз в началото като търсех негови интервюта, се ядосвах, че не е ходил при Гала. сега и аз съм склонна да мисля, че това е по- скоро  негово решение или поне се надявам, иначе Гала още повече ще ме разочарова
Много малко неща намирах за Велислав и ви благодаря, че вие намерихте повече, от колкото съм се надявала

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 10:09 от fchelata

# 549
Хъмбъл, усмихана ми деня с разказа ти. Браво, момиче. И няма лошо, че си се вълнувала, сигурна съм, че така е било дори по-истинско. Кажи за очите и гласа, на живо също толкова въздействащи ли са Wink?
Благодаря и аз, че си ни споменала с добро, а не си му разказала какви сме инфантилни тетки Wink Simple Smile
И няправо давай линк към твоя филм, или кажи къде можем да го гледаме.
по-добре да не ме гледате 😂 Но филмът е прекрасен. Засега никъде не може да се гледа, все така се явява на фестивали.
Относно Велислав..това е човек, който не можеш да не обичаш. С когото ще искаш да бъдеш приятел. Прекрасен е, и много лъчезарен и усмихнат. Не е мрачен, не е интровертен. Излъчването му действително е ултравиолет- дете индиго. 😎

# 550
Хъмбъл, много се радвам за теб! Hug Hug Hug Hug Hug Успя ли да спиш? Grinning
Ще ви убия всичките, някакви психози ми докарахте.  Joy Grinning Joy Вчера се разхождах по Графа и не спрях да се озъртам все едно съм загубила нещо. Накрая от зяпане видях сестра Кирилова (Дария забравих-ѝ-фамилията). Grinning

# 551
  • София
Хъмбъл, страхотно и същевременно съм наистина изненадана, от това което казваш. Явно само излъчването му е токова, на дистанциран човек, а в действителност е отворен и лъчезарен.

# 552
Дария Митушева Wink
Пффф, как ги хващате тия хора....Аз само Йоско  Cry  Малко обикалям из центъра явно

Роси, може би си правим такива изводи заради ролите му, знам ли...на мен ми изглежда притенсителен.

# 553
 Хъмбъл, прекрасни сте - и снимката, и емоцията, и разказа Heart Точно както в  ролите си и в живота Велислав излъчва топлота и душевност и само като го погледнеж и веднага си казваш ''Този пич е супер готин и земен'' И наистина е удоволствие да имаш такива хора в живота си. Това че си му споменала за нас е супер яко, усмихнала си го със сигурност. Би било готино за него да среща повече такива луди фенки Simple Smile
ПС: Аз поне не виждам толкова дистанцираност, колкото силно развита индивидуалност в него.

# 554
Това че си му споменала за нас е супер яко, усмихнала си го със сигурност. Би било готино за него да среща повече такива луди фенки Simple Smile

Или стряскащо Joy
Добре, бива ли да съм нахилена до небесата (заради Хъмбъл) и да не мога да обясня на колежките ми защо? Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт