ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 256
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Хъмбъл, прекрасни сте - и снимката, и емоцията, и разказа Heart Точно както в  ролите си и в живота Велислав излъчва топлота и душевност и само като го погледнеж и веднага си казваш ''Този пич е супер готин и земен'' И наистина е удоволствие да имаш такива хора в живота си. Това че си му споменала за нас е супер яко, усмихнала си го със сигурност. Би било готино за него да среща повече такива луди фенки Simple Smile
ПС: Аз поне не виждам толкова дистанцираност, колко силно развита индивидуалност в него.
Дано само да не реши да влезе да ни почете, че лошо ще му стане Simple Smile

# 556
Ахаха, аз на негово място бих се изкушила Grinning Друг е въпросът колко време има да се занимава, но пък като се замисля и това си е част от професията Grinning
Дона, да има Grinning Виж ако някоя от нас стане като Ванчето и Тон Бонбон(както обичаш да му казваш) другите ще я поливат с кофи студена вода, за да овладеят положението Grinning

# 557
Хъмбъл, така се радвам за вълнуващите емоции, които си имала. Знаеш ли, че на снимката си приличате, много интересно  Simple Smile
A как се казва филма с тове участие? Интересна професия имаш Simple Smile
Още се смея със съня на Веракруз, а Димитрова с озъртането по улиците ме довърши  Joy

Това че си му споменала за нас е супер яко, усмихнала си го със сигурност. Би било готино за него да среща повече такива луди фенки Simple Smile

Или стряскащо Joy
Добре, бива ли да съм нахилена до небесата (заради Хъмбъл) и да не мога да обясня на колежките ми защо? Grinning Grinning
Бе, направо си е стряскащо. Дано не е разбрал за кой форум става дума, че ако влезе, лошо ще му стане, още докато се зърне, накичен по аватари и подписи Laughing

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 11:01 от Zlati***

# 558
Хъмбъл, прекрасни сте - и снимката, и емоцията, и разказа Heart Точно както в  ролите си и в живота Велислав излъчва топлота и душевност и само като го погледнеж и веднага си казваш ''Този пич е супер готин и земен'' И наистина е удоволствие да имаш такива хора в живота си. Това че си му споменала за нас е супер яко, усмихнала си го със сигурност. Би било готино за него да среща повече такива луди фенки Simple Smile
ПС: Аз поне не виждам толкова дистанцираност, колко силно развита индивидуалност в него.
не съм му казала кой форум 😁😂

Zlati, може би, защото сме се барнали в синьо. А, може би, защото сме едно поколение деца - индиго. Макар че аз като малка хем много четях, хем много се биех и играех с децата😀

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 11:21 от HumbleBumble

# 559
.....
не съм му казала кой форум    [/quote]

smile3521 Да му кажеш ! Ако  е влизал при стринките  Mr. Green , ще има нужда  да изплакне тука очите с нашите  аватари и подписи  Joy
Сега  като си се поуспокоила , добавяш нови подробности към историята и става все по-приятно  Peace !
Фчеличката е  извадила много  фино интервю с Велислав  Hug ! Ето един мъж , който не се прави на интересен като крие жената до себе си , а просто казва ,че си я обича  Heart Eyes Peace !

Нашите теми  седмични ли ще са  или до 50 стр. ?

# 560
.....
не съм му казала кой форум   

smile3521 Да му кажеш ! Ако  е влизал при стринките  Mr. Green , ще има нужда  да изплакне тука очите с нашите  аватари и подписи  Joy
Сега  като си се поуспокоила , добавяш нови подробности към историята и става все по-приятно  Peace !
Фчеличката е  извадила много  фино интервю с Велислав  Hug ! Ето един мъж , който не се прави на интересен като крие жената до себе си , а просто казва ,че си я обича  Heart Eyes Peace !

Нашите теми  седмични ли ще са  или до 50 стр. ?

[/quote]вие кажете какви да са

# 561
За да са седмични трябва да искаш специално разрешение, доколкото знам, в случай че темата върви твърде бързо. Аз ви предлагам, ако за Хъмбъл не е проблем, да си бъде до 50стр. Таман като намираме нови неща ще може да ги добавя на първата страница с идването на нова тема.

По темата с Велислав на мен не ми изглежда дистанциран, но ми изглежда интровертен. Което не го прави мрачен и затворен, а просто не твърде подвластен на околния свят:)
И друго си мислех - в едно от всичките си интервюта казваше, че няма нищо против да го смятат за секссимвол, ако това ще продава нещата, в които участва. Много ми хареса това, защото изразява неговата честност. Не се прави излишно на скромен или да обяснява колко това не е вярно.

# 562
  • София
За съжаление, според правилата трябва да са до 50 стр. Ако искаме друго, трябва одобрение от модератор.

# 563
Ехее,големи късметлийки има сред нас :* Прекрасен ,прекрасен е този Велислав,броя дните до 9 юни:на 7-ми е рожденият ми ден и съм си определила,че излъчването на "Вездесъщият" е най-големия ми подарък. Малко ме е срам,че на моята възраст се чувствам така,нооо ...обсебена съм Wink

# 564
И друго си мислех - в едно от всичките си интервюта казваше, че няма нищо против да го смятат за секссимвол, ако това ще продава нещата, в които участва. Много ми хареса това, защото изразява неговата честност. Не се прави излишно на скромен или да обяснява колко това не е вярно.

Все си мисля, че повечетро актьори би трябвало да разсъждават това, да използват известността си за това. със сигурност на доста от тях им е странно да ги наричат секссимволи, особено акто се погледнат сутрин в огледалото Joy
Сега се сетих - помня, че каза интересни неща за картините на Диана - ти виждала ли си ги на живо? Звучеше като човек, който ги е виждал?

e_d_n_a - кво ти пука??? Joy Сред наши хора си

# 565
Ами всички трябва да разсъждават така, ама не го правят и почват да скромничат и оооо, ама какъв секс символ съм аз и т.н. Докато Велислав някак си си носи кръста с достойнство Simple Smile

Не, не съм ги виждала наживо, впечатленията ми са само от видяното в нета, ако ги видя наживо, сигурно ще ми проговорят, така си го представям Grinning Просто и така пак ги възприемам като истински живи и прекрасни. Simple Smile

# 566
В предаването Търси се, Т.Духовникова разказваше как са се спречкали по време на снимките на Вездесъщият.
Тя настоявала сцената да се направи по определен начин и той ѝ казал : Ти, кво ? Искаш да ме режисираш ли ?
При което излязъл и тя каза, че се почувствала много засрамена.
След това той се върнал и се държал, все едно нищо не е станало.
Стана ми забавно, как е успял да засрами дори нея и да я накара да се почувства неудобно за това, че се е опитала да измества режисьора Simple Smile
Мисля, че звездата в него никога не надделява, дано да се запази така и занапред.

# 567
Изобщо Велислав създава впечатление на човек, който е в доста добра хармония със себе си. Има си ценности, зад които стои, има цели, които преследва и дори това понякога да става бавно, при него е методично Simple Smile И е достатъчно интелигентен, за да не прави драми от съприкосновението с някои по-големи или по-малки "неудобства", които вървят с постигането на целите.

Искате ли да си припомним едно интервю с Димитър? В него споделя, че предпочита драматични роли. И сякаш се показва по-сериозната му страна. Какво мислите?
http://www.tochka.bg/lifestyle/view/id/2221-dimitar-zahariev-ne- … dal-dushata-si%21

# 568
Ахаха, аз на негово място бих се изкушила Grinning Друг е въпросът колко време има да се занимава, но пък като се замисля и това си е част от професията Grinning
Дона, да има Grinning Виж ако някоя от нас стане като Ванчето и Тон Бонбон(както обичаш да му казваш) другите ще я поливат с кофи студена вода, за да овладеят положението Grinning
добре, че вече минах по пътя на Ванчето и Бимбо, чрез един друг юнак. Че Велислав, какъвто е ултра, мега прекрасен, щях да потъна безвъзвратно, и този път нямаше да има изплуване 😁

# 569
Искате ли да си припомним едно интервю с Димитър? В него споделя, че предпочита драматични роли. И сякаш се показва по-сериозната му страна. Какво мислите?
http://www.tochka.bg/lifestyle/view/id/2221-dimitar-zahariev-ne- … dal-dushata-si%21

Не съм го чела това интервю. Като прочетох, че иска да играе Шекспир, забравих всичко останало Joy Обичам Шекспир още от осми клас.
Дано му се отдаде тази възможност. Това интервю е старо, така ли? Доколкото знам, вече не играе във Възраждане. Явно е имал добър старт след НАТФИЗ.
Харесва ми, че в отговорил честно на въпроса как се е насочил към тази професия - повечето обясняват как от малки са били пленени от магията, как са знаели от деца, че са родени за професията и че точно това ще правят и бла бла.

Общи условия

Активация на акаунт