ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 235
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Диана за мен има съвършено лице.
Поне така изглежда на екрана.
Ако я погледнеш в профил- абсолютно права линия. Нос - правилен, устни- страхотни плътни и много добре контурирани, формата на лицето - симетрична и очите - големи, топли, кафяви очи.
Просто не мога да спра да ѝ се радвам.
Както неведнъж съм казвала, Диана е като лъч светлина в цялата тази мрачна, тъпа и отблъскваща тълпа от подивели жени с изкривени лица, подути устни и изкуствени елементи по тях.

# 586
 Леле, не мога да позная Диана на тази снимка Grinning Все едно е друг човек, честно. Тичка и с червена коса, но с черна е много много красива. Едва ли ще я оставят червена, по-скоро това си е нейно решение за през ваканцията.Чудя се защо на тази жена не и слагат обеци ? Не като на Ина, разбира се, но някакви малки семпли по ухото ... Grinning
 Бамби по-често трябва да му гелосват косата, много е симпатичен така. И ако може да му махнат израсналата четина Grinning
 Батко да продължава да си бъде все така прекрасен и чаровен

# 587
Фифф, той за последния епизод в киното си я беше разкарал - явно пак не е негово решение да е така в сериала.
Вера, не съм гледала кое на Диана ѝ е правилно и кое не....просто за мен е една от най-красивите жени изобщо и ...това е. И да, много се радвам, че е различна от масата, която си описала Simple Smile В тази връзка едно колажче на Майчето от началото на сезона Simple Smile

И една снимка, която идва да покаже, че четината е махната Joy А и нали е Митковден, а не сме качили едно фото Joy

# 588
Вера, съгласна съм с теб, една от най-красивите жени е и то напълно естествена красавица. Най-хубава е с липса на грим или много дискретен такъв, който да подчертае това, което и е дала природата, а когато се усмихне е като завършек на цялото и излъчване . Спомням си преди време в друга тема се коментираше носа и устните й, че били пипани и така нататък, показва колко вече сме свикнали да очакваме всичко да е благодарение на пластика, а не естествено, вярвам в нея, че никога няма да тръгне да си прави нещо по себе си, то ще си е чисто престъпление.

Ухх, и аз много харесвам тениската й с тези котета Grinning, обожавам котки.

Вероятно ще е червенокоса, докато е във ваканция, след това ще се върне към черната, освен ако не и позволят да си остане с този цвят.

Дона, не е мой Grinning, май е на Вера.

# 589
Ухх, и аз много харесвам тениската й с тези котета Grinning, обожавам котки.
Ставам луда Grinning Моето граничи с маниакално състояние Joy Joy

Хайде и аз да кажа: Амаа много е хубава Диана. Пу пу да я акат кокошките  Grinning Joy

# 590
Колкото повече чета/гледам интервютата и на тримата, толкова повече се убеждавам, че съм попаднала в правилната тема Hug Има наистина нещо магнетично и в тримата,  не са само хора артисти, но са и хора, които носят нещо специално у себе си. Толкова е хубаво, че са ги събрали на едно място!
Диана е наистина прекрасна, много красива жена, по един много естествен и непринуден начин, всичките силиконки в малкия джоб може да си ги сложи Smiley  А това с операциите изобщо не разбирам как може някой да си го помисли, явно наистина сме свикнали да не можем да разпознаваме естественото от толкова фалш..

# 591
Дона, според мен беше така, за да се наблегне на тежкото му здравословно състояние, смисъл кой ще тръгне в реанимациятаа да го бръсне вместо да следи за показатели и т.н Grinning

# 592
Чудя се защо на тази жена не и слагат обеци ?

Защото разсейват Батко и му пречат да се слее с нея Joy

За който не ме е разбрал - като Ина искаше да се прегръщат за началото на деня и каза на Марио, че ще я прегърне, той ѝ отговори, че като махне накитите си, може и да се слеят, че сега много подрънкват и го разсейват Joy

# 593
И нали е Митковден, слагам тук една снимка - направо не прилича на себе си!!
Леле, за малко да кача снимката в забранената тема!!!! Ужас!

# 594
Москита, то именно заради това трябва да вземе да носи Зорница на работа, че Марио нищо няма да свърши и ще се чуди само как да с слее с нея Joy

# 595
Намерих в телефона си две снимки - на Диана и Димитър от филма на Нешънъл Джиографик. Извинявам се за качеството, но тогава снимах монитора на лаптопа си с телефона Joy аматьорска история Joy

# 596
Митака изглежда като някой луд учен правещ някой експеримент Joy
Не обичам мъже с бради, ама на него му е нужно да е с, че изглежда както вие казахте вчера - непълнолетен Grinning

Хайде и аз да кажа: Амаа много е хубава Диана. Пу пу да я акат кокошките  Grinning Joy
Смела ли си достатъчно да я питаш от къде й e ? Joy
Eй, като една почетна инфантилна тетка да не я урочасаш Joy

# 597
Смела ли си достатъчно да я питаш от къде й e ? Joy
Eй, като една почетна инфантилна тетка да не я урочасаш Joy
Предизвикателство ли надушвам? Grinning

# 598
Ааа, не, само намек да я питаш, aко не те е срам Joy

Дона, Димо също е там

# 599
Ааа, не, само намек да я питаш, aко не те е срам Joy
Дона, Димо също е там

Него пък изобщо не съм го фиксирала Joy Ама аз гледах специално за тия двамата Joy

Общи условия

Активация на акаунт