ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 26 342
  • 752
  •   2
Отговори
# 690
Моски, в ада е така!!! Чакаш Великден за Батко!

Снимки в действие от импровизационния театър и от някакво радио:

Скрит текст:

# 691
Москита, наказана си , никакъв Батко за теб Joy

# 692
Като сте започнали и аз ще си докарам душевна мъка.

# 693
Аз не се срамувам, но тихо и кротко си отивам в групата на Москита и Фчелата  - по отношение на котанките.
За тЕлото на Бамби, мисля, че го коментирахме още след серията. Всички му обърнахме подобаващо внимание и аз се изцепих, че къде, къде е по-хубаво от това на Наум. Харесвам такова мъжко тяло. На мнение съм, това и на Батко е хубаво, стегнато, издължено, с мускули, колкото трябва и където трябва и плосък корем.

# 694
Ето и нашата група има Трите Влъхви, Мелани, отивай и ти при Mоскита и Фчелата да се покайваш Joy

Съгласна съм с теб за Бамби и Батко, харесвам стройни и добре сложени, но Наум ми е ту мъч, пък и какъвто е дребен, хептен Grinning

# 695
Мел, на мен телата на двамата също ми харесват повече от това на Наум. Чак тооолкова мускули не обичам.

# 696
Аз сега ще сложа поредната съчка в огъня си, ама явно съм безвъзвратно остаряла и тела, мускули и др.под. не могат да ме трогнат. Виж топлия глас и поглед направо ме връщат към живота. Ама Митето и топъл поглед и глас няма...ужас, ше си седя на кладата Joy

# 697
Черна си ми.
И “ледения поглед и глас” на Митето.

# 698
Черна си ми.
Кхъ, кхъ, кхъ. Като видиш какво ти нося, рязко ще вляза в топлата цветова гама.
Айде, гледай и да ме споменаваш с добро
https://youtu.be/LngBKVoElQw

# 699
  • София
Добреее, явно от утре ще съм с метрото, че докато се прибирам с колата и екшъна тука е станал, а аз пак го изпуснах.

Москита, Фчелата, Мелани и аз при вас на кладата. Малко тесничко ни стана, но поне няма да ние скучно. Ще си говорим за Батко, Кака, Бамби и кучета. А за котките - еми......

Много ми харесва с колко много любов Велислав Павлов говори за сина си, как иска да прекарва време с него. А детенцето е чудесно.

Така аз с друг въпрос идвах.
Моля, някой да ми припомни какво каза Велислав в онзи репортаж за края на сезона на ОЖ. Просто искам да си сверя часовника, защото може и аз да съм разбрала грешно.
Въпроса ми е породен от един коментар под изказването, че май Калин Врачански влиза в сериала. Та коментара е, че Велислав е казал, че в 6-ти сезон ставали четириъгълник. Понеже вече Тони е извън картинката, явно има предвид героите на Вергов и Врачански - ставали перфектния четириъгълник.
Така, то верно, че и ние леко се объркахме, но си знаем, че Батко е актьор и много не му трябва да разбира от математика. Сега аз като математик, завършил МГ бих му предала няколко урока по основи на геометрията и малко теория на равнинните фигури, и бих му обяснила, че то тяхното си станаха две отсечки.

# 700
Аз сега ще сложа поредната съчка в огъня си, ама явно съм безвъзвратно остаряла и тела, мускули и др.под. не могат да ме трогнат. Виж топлия глас и поглед направо ме връщат към живота. Ама Митето и топъл поглед и глас няма...ужас, ше си седя на кладата Joy

# 701
Москита, към "топлия поглед и глас", като прибавиш и горещо тЕло нещата имат завършен вид.

# 702
Моля, някой да ми припомни какво каза Велислав в онзи репортаж за края на сезона на ОЖ. Просто искам да си сверя часовника, защото може и аз да съм разбрала грешно.
Въпроса ми е породен от един коментар под изказването, че май Калин Врачански влиза в сериала. Та коментара е, че Велислав е казал, че в 6-ти сезон ставали четириъгълник. Понеже вече Тони е извън картинката, явно има предвид героите на Вергов и Врачански - ставали перфектния четириъгълник.
Така, то верно, че и ние леко се объркахме, но си знаем, че Батко е актьор и много не му трябва да разбира от математика. Сега аз като математик, завършил МГ бих му предала няколко урока по основи на геометрията и малко теория на равнинните фигури, и бих му обяснила, че то тяхното си станаха две отсечки.

Роси, баш си говореше за  Зорница, Марио, Тони и Албена. Търсиш под вола теле.
Иначе ние Врачански още миналия сезон го споменавахме,  така че няма да е огромна изненада Joy

Каза, че теиъгълника вече е четириъгълник. Спокойно

# 703

Нека позная, пак ли е от нашата любимка от Фейса тоя бисер? Роси, от тия свободни съчинения лошо ми става Grinning Тази грешна Огнянова колко още мъже ще завърти в геометрични фигури, не я е срам Joy

Велислав баш за Тони и Албена говореше, ама на някои им се привиждат Банковци под път и над път. Rolling Eyes
А за Калин Врачански не вярвам да влезе.. Водещата му каза, че е нов проект на Нова, от който той ще бъде част, ОЖ не е нов проект, навъртя годинки вече Smiley

# 704
Черна си ми.
Кхъ, кхъ, кхъ. Като видиш какво ти нося, рязко ще вляза в топлата цветова гама.
Айде, гледай и да ме споменаваш с добро
https://youtu.be/LngBKVoElQw
Добре, от черна си светло сива. Още грехове имаш да изкупваш. Това не го бях гледала Wink

Абе....ъъъъъъъ......той на шестата минута....дупето си ли показва???? Ъ......чакай, че се задавих JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт