Какво повече НЯМА да купя - тема 13

• 105 428
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
  • Велико Търново
В метро е на редовна по-ниска цена. Не знам колко е точно, не обръщам внимание като го вземам, но 10лв ( или нещо близко до 10) за масло ще ми направи впечатление.

# 196
Аз го знам от един кулинарен блог това масло, в София се сещам и за друг магазин, който го предлага, но в Бургас го няма.

# 197
  • София
Аз повече от година само него ползвам и съм много доволна, страхотно е.

# 198
Масло “Белииса”! Пълен отврат! Горчиво и блудкаво, нишо общо с вкуса на масло. А ни проглушиха ушите с рекламата си!

# 199
Дано не ме изтрият, за реклама, откакто наблизо откриха магазин на тази фирма маслото е като детството ми, на калъп е обаче, което е и по- удобно, сметана е много хубава.
http://www.mlekarnica-orbitm.com/index.html

Но влязох да напиша, че след дълго четене и проби кое масло е истинско само от тази млекарница купувам.

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 12:27 от Билян@

# 200
  • София
Купувам от години само President и показаното френско.
Пробвах всички марки по магазините, както и няколко от мандри. Е, миришат ми на гадно и това си е.
Опитвам се да не правя компромис с качеството на храната която консумирам дори да е за сметка на нещо друго или на разнообразие в хладилника.

# 201
  • София-Младост
Аз пък съм извънредно доволна от ирландското масло.
За мен е въпрос на вкус, но това мога с лъжица да го ям. И се размеква бързо, което за мен е +.

# 202
Равногор - сметаново, страхотно. Козунакът с него  става умопомрачителен.

# 203
и ние купуваме немско масло. Може един-два пъти да не сме го нацелили, но е класи над българското.

# 204
Онзи ден купих масло на Домлян и останах приятно изненадана.

# 205
  • София
Повече не бих купила нищо от топлата витрина на Фантастико. Една вечеря направихме с мъжа ми от там в бързината и после се редяхме на опашка пред тоалетната с извинение, а корема ме болеше зверски. Помислих, че е нещо еднократно...спокойно, повторих! Същата грешка. Повече от там НЕ!

# 206
Така и така обсъждаме маслата - миналата седмица купих пречистено масло на Вълчев, ГХИ. В бурканче, червен етикет. Стра-хот-но! Кой беше казал, че може с лъжицата да яде масло? И аз така с това, много вкусно. Но е различно от обикновеното де.

# 207
Пречистено, гхи или просто топено масло се прави домашно много лесно Simple Smile Само трябва хубаво краве масло. Излиза много по-евтино.

# 208
Аз купувам от маслото, което е показала Миленски и от ирландското. И двете миришат хубаво, включително след затопляне/готвене. Готвенето ми е хоби и си подбирам внимателно продуктите, досега не съм имала гаф с тези две марки, изненадват ме отзивите за тях тук.

# 209
При мен гафът е точно с Ирландско, купено от К. При това не е еднократен. Става системно вече. Забранила съм на ММ да го доближава на рафта, че пак ще хвълям в кофата. Оставам с впечатлението, че не го съхраняват както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт