Какво повече НЯМА да купя - тема 13

• 106 389
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
Аз се оплаках в друга тема, че след като години наред бях доволна от Аутан стик, онзи ден направих алергична реакция след намязвяне с него.

# 241
  • до най-прекрасния мъж
Ще се гътне хлебарката, трябва й време. Аз като я напръскам обилно /като видя да лази, пръскам върху нея/, тича още малко, докато вирне краката, но ги вирва. А върху напръскано като лази, трябва време да проникне отровата.

# 242
  • Варна
Много зависи и какъв вид е хлебарката. Преди години , когато имаше нашествие от хлебарки в нас /малки кафеви, корабни ги наричаха/ бяха попаднали няколко в един буркан. Та всеки ден пръсках от Райд-а в буркана....след 5-6 дена умряха....най-вероятно от глад.. Stuck Out Tongue Winking Eye
От тогава Райд не купувам

# 243
  • до най-прекрасния мъж
Аз пък само с Райд пръскам - намирала съм умрели всякакви - кафеви и черни също. Ползвам златистия флакон.

# 244
И аз съм със златния флакон, не съм имала проблем толкова години, ако пръскам върху тях, загиват безотказно до секунди. Но днешната сценка ме втрещи. Сигурно гадината е изпълзяла от канала след като напръсках и по-бавно я хваща. Но май ще пръскам и с друг препарат, нахвалиха го в една от темите, някакъв от ветеринарна аптека, пък и безвреден за хората.

# 245
  • София
Точно, в Айкън е истината, как пък няма да дам една камара пари за флакони с телевизионна популярност и да преследвам хлебарките да пръскам върху тях. С ветеринарното пръскаш по первазите по пода и забравяш за буболечки.

# 246
Айкън ли? Аз съм записала за Фронтлайн. Кое ли е по-силно. И Айкън ли е безвреден за хора?

# 247
  • София
Айкън ли? Аз съм записала за Фронтлайн. Кое ли е по-силно. И Айкън ли е безвреден за хора?
Безопасно е за топлокръвни. Трепе кърлежи, дървеници, хлебарки.  Това твоето не е ли за кучетата срещу бълхи?

# 248
Така писаха в една тема няколко човека, че е за кучета, но безотказно действа срещу хлебарки и то от едно пръскане. Този Айкън колко често се пръска, за да има ефект? Няма хлебарки вкъщи, но аз пръскам профилактично, а понякога изпълзява по някоя от каналите и тогава направо полудявам. Явно ще трябва да изливам от препарата и в каналите.

# 249
  • София /Абсурдистан
Ползвайте Фронтлайн, всичко изчезва. Още преди повече от 15 г съм се отървала от всякаква гад с него. Малко скъпичко, но си струва.

# 250
  • София
Така писаха в една тема няколко човека, че е за кучета, но безотказно действа срещу хлебарки и то от едно пръскане. Този Айкън колко често се пръска, за да има ефект? Няма хлебарки вкъщи, но аз пръскам профилактично, а понякога изпълзява по някоя от каналите и тогава направо полудявам. Явно ще трябва да изливам от препарата и в каналите.
Явно и Фронтлайна действа. Айкън се пръска три седмици по веднъж, обаче когато има буболечки, така за профилактика не знам.

# 251
Като подхванахте препаратите срещу комари и аз да се оплача от такъв, но на Брос - точно както го описвате, напръскваш и като че ли ги привлича и започват да те хапят. Преди съм взимала пак на Брос срещу комари и кърлежи и бях много доволна и затова реших пак да заложа на тази марка, но уви.

# 252
Ползвайте Фронтлайн, всичко изчезва. Още преди повече от 15 г съм се отървала от всякаква гад с него. Малко скъпичко, но си струва.
Аз за това пари не бих жалила, не мога да понасям никаква пълзяща твар. Навън да вървят където знаят, но вкъщи не ги искам. Трябва ли да се налива в каналите или само по повърхностите да пръскам? Сигурно не се налага затваряне и проветряване на помещенията при употреба? Не знам дали е посочено на упътването, след като препаратът не е принципно срещу хлебарки.

# 253
  • София /Абсурдистан
100-150мл Фронтлайн се разрежда до половината на празна пръскалка от препарат за прозорци и се пръска по первазите на пода, около касите на прозорците както отътре, така и отвън. Пръска се в банята по края, може и по каналите, но целта е "да се обиколи" помещението. Пръскате и в антрето и по килери, навсякъде. Ако имате рибки или змия дом.любимец, трябва да ги изкарате от вас, за студенокръвни е отровно, за бозайници е безвредно.
Това е т.нар. Регент - препарат против колорадски бръмбар, който в ЕС вече не се продава, обявиха го за забранен, защото е ужасно евтин и нямат търговски интерес от него. Същото активно вещество - фипронил, вече е под друга търговска марка, но скъпо и е разрешено.
Ако ще купите не на течност, а на ампула - купувате за най-голямо куче с най-много кг. Разтваряте ампулата в 100мл вода и пръскате по същия начин.
Напръскана повърхност не миете и оставяте така да престои поне 24 часа, после можете да миете когато искате. За хора и животни бозайници е безвредно. За деца също няма проблем. Лично изпробвано. При нас освен другите гадости, имаше и мравки. Сега повече от 15г не съм пръскала подържащо, но няма никаква нужда, всякаква пълзяща и летяща гад изчезна.
Регент все още продават циганите на Женския пазар - 1 пакетче - 3лв, разрежда се само половината пакетче вече в цяла пълна пръскалка и проблема се решава.

# 254
  • оттам, откъдето започва България
Преди малко гледах как една хлебарка-бебе си подскача жизнерадостно върху току-що напръскан спрей Райд макс в изобилно количество, вместо да мре и се ужасих. Confounded

Вземи си къщички Хлебомор и ще си решиш проблема.

Общи условия

Активация на акаунт