Какво повече НЯМА да купя - тема 13

• 106 360
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
  • София
От един и същ спрей сте се пръскали няколко пъти и са ви изяли комарите ли?
Аз имам от години един стик Аутан, още действа, наскоро си купих и спрей (в далечните топли месеци април и май), и двете действат безотказно. А аз ако изляза без нещо такова, ме накацат веднага.
И кучето пръсках преди разходка, това беше спасението за него от кърлежи пък.

# 226
Начупено сирене "Родопско чудо", закупено от Кауфланд. Купувала съм сирене от марката и беше добро,  и тъй като щях да правя баница се доверих. Но беше грешка, не беше начупено, а нещо подобно на каша, замина директно в кофата. А вкуса няма с какво да го оприлича.
И пак продукт закупен от Кауфланд, шампоан "Bevola" , тяхна марка. Скалпа ми се нуждае от дълго лечение, защото направи пърхут.

# 227
Олеле, Пролетно цветенце, аз вчера си купих от тяхната марка балсам за коса Sad Сега ще ме е страх да го пробвам. Взех го, защото вече два крема почвам, и за цената си са много добре.

Аз се отказвам от крема за смесена кожа на Mixa - не матира, само леко изсушава, колкото да изглежда неподхранена. След две седмици ползване кожата ми изглежда по-зле, отколкото да си бях купила 7 билки за 2 лв...

# 228
  • оттам, откъдето започва България
Днес като ходих в Кауфланд само ги помирисах тези шампоани Белова и не ми харесаха. Благодаря ти, че сподели мнение.

# 229
Мицеларна вода на L`OREAL - BI- PHASE MICELLAR WATER , отвратително мазна консистенция, която не почиства грима, нито замърсяванията , а лицето остава мазно и със запушени пори Angry. По-принцип харесвам повечето продукти на L`OREAL, но тази мицеларна вода е най- гадната от всички които съм ползвала , а съм ползвала води на шест различни фирми.

# 230
  • софия
аз с шампоаните съм строго само за марка Милва - от аптеките - евтини и страхотни, както и сапуните им.
За млечни и месни продукти вече само от месарници и магазинчета специализирани - наистина има разлика - и вече се намират навсякъде.
Кисело мляко от веригити купувам само Народъ

# 231
Наистина са много по-добри и по-евтини сирената и млеката във фирмените магазинчета. До нас има на Елфи, Жоси и Равно поле - сирената им са много по-евтини, отколкото във веригите, а и са по-пресни. Особено на Жоси натрошеното сирене е много добро, а излиза стотинки.

# 232
  • Велико Търново
Ох, това сирене жоси ми е на топ място в черния списък. Веднъж го пробвахме... Хвърлихме и съответно не повторих с купуването.

# 233
Аз също му нямах никаква вяра и дори години не бях влизала в магазинчето - купувам от Елби овче сирене. Но специално ми похвалиха дребното им сирене и започнах да купувам от него - за баница, за суфле от тиквички върши чудесна работа, на едри парчета е и то от по-скъпите им сирена.

# 234
Кисело мляко "Опицвет". 4,5%-овото мляко беше като 2%. На вкус... Hands Minus1 Когато бях малка и купувахме от мандрата, качеството на всички техни продукти беше добро. Жалко!

# 235
Аз се разочаровах от киселото мляко Пършевица, което в момента е на промоция Кауфланд. Уж 2.9%, ама е като айрян. И отгоре на това е със ситни бучици в него. На таратор стана, но без да добавям вода.

# 236
  • София
Препарат против кърлежи и комари Аутан.Никаква работа не върши.Дови веднага като се напръскаш комарите те нападат, за кърлежите да не говорим.Абсолютен боклук!

Когато написа това, не повярвах.  Grinning От години ползвам спрей и бях много доволна до вчера. Обаче снощи се напълни с комари вкъщи. Трепах, пусках машинки и какво ли не, но имаше още и още ... Отворих чисто нов спрей Фемили с бяла долна част (имала съм и жълта и затова уточнявам). На секундата, в която спрях да се мажа, един комар се "залепи" на лицето ми. Убих го и реших, че е случайност. Завих се добре и заспах бързо. По едно време се събудих от това, че съм си показала единия крак изпод чаршафа и целият е нахапан.  Laughing А специално краката ги намазах, защото знам кои части имам навика да отвивам.  Mr. Green  На белия спрей пише, че защитава в продължение на 4 часа, а жълтият е по-силен. Надявам се това да е причината. Но по-вероятно да е развален.  Sad Иначе шишенцето пръска, но не е капсуловано като дезодорант. Позволява на този, който го сипва в шишенцата да го разрежда допълнително. Имаше залепена лепенка с български надписи и през двете части. Скъса се при отварянето.

# 237
  • София-Младост
Масло от лимонова трева, казват че много помага против комари.

# 238
Преди малко гледах как една хлебарка-бебе си подскача жизнерадостно върху току-що напръскан спрей Райд макс в изобилно количество, вместо да мре и се ужасих. Confounded

# 239
  • София
Преди малко гледах как една хлебарка-бебе си подскача жизнерадостно върху току-що напръскан спрей Райд макс в изобилно количество, вместо да мре и се ужасих. Confounded

hahaha hahaha hahaha

Aла-Бала, и аз съм чувала, но досега разчитах на Аутан. Толкова години бях доволна! Sad Ще се наложи да ги сменям. Sad

Общи условия

Активация на акаунт