Какво повече НЯМА да купя - тема 13

• 105 464
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Никога няма да купя бишкоти на фирма Мипа 2011 ООД, гр. Перник, цех с. Долни Раковец.
След като отлежаха 48 часа под формата на сладкиш/торта, не бяха попили НИЩО! Абсолютно сухи, а от крема дори се беше отделила течност. От какво са направени? Някаква пластмаса може би! Купени от Фантастико.

Някой да препоръча български бишкоти, от старите къде могат да се намерят, моля!

# 211
  • София-Младост
А защо държиш да са български? Или тип италиански или домашни, но второто си е играчка.

# 212
Аз купувам бишкоти само от Лидъл - тези.

# 213
Аз един път купих български бишкоти на вид като старите. Е, те пък се разпаднаха в тирамисуто

# 214
Препарат против кърлежи и комари Аутан.Никаква работа не върши.Дови веднага като се напръскаш комарите те нападат, за кърлежите да не говорим.Абсолютен боклук!

# 215
  • София
Да, и аз ползвам предимно Савоярди, но "старите класически" имат/ха друг вкус и консистенция и понякога са по-подходящи.

# 216
Препарат против кърлежи и комари Аутан.Никаква работа не върши.Дови веднага като се напръскаш комарите те нападат, за кърлежите да не говорим.Абсолютен боклук!

Shocked  Да не е бил с изтекъл срок на годност. От години ползваме Аутан и нямаме проблеми.  newsm78

# 217
Тирамису се прави само с бишкоти тип "савоярди". От старите хубави съм купувала на една малка фирма с цех в Надежда, но не помня име. Бяха с малка трайност.

# 218

Shocked  Да не е бил с изтекъл срок на годност. От години ползваме Аутан и нямаме проблеми.  newsm78
Аз също съм много доволна от Аутан-а. И спрей, и стик ползвам за мен и децата. На вечер на морето най-много един-два комара да ме ухапят. Пропусна ли го, съм на решето. За мен е много добър продукт.

# 219

Аз също съм много доволна от Аутан-а. И спрей, и стик ползвам за мен и децата. На вечер на морето най-много един-два комара да ме ухапят. Пропусна ли го, съм на решето. За мен е много добър продукт.

Не е бил с изминал срок, няколко пъти се случва да го ползваме и дори веднага след пръскането комарите нападат!

# 220

Не е бил с изминал срок, няколко пъти се случва да го ползваме и дори веднага след пръскането комарите нападат!
И аз съм с отлични впечатления от спрея. Последно го ползвах май месец на място, където беше бъкано с комари. Напръсквах се преди излизане и нямах никакви проблеми.
Възможно е продавача да е злоупотребил и да е допълвано с друга течност.

# 221
  • София
Имаше един случай с приятели в чужбина, които тръгват за къмпинг и се оказва, че всички забравили спрей за комари. Купуват някакъв от бензиностанция, напръскват се яко вечерта и комарите направо ги изяждат!
Чак сутринта се сетили да прочетат етикета и се оказал препарат, който се пръска някъде на камък наоколо или дърво, за да привлича комарите.Grin
За Аутан не съм чувала да имат такъв продукт, но това ми хрумна.. Иначе и аз съм много доволна от него.

# 222

И аз съм с отлични впечатления от спрея. Последно го ползвах май месец на място, където беше бъкано с комари. Напръсквах се преди излизане и нямах никакви проблеми.
Възможно е продавача да е злоупотребил и да е допълвано с друга течност.

Аутана спрей не е ли като дезодорантите капсулован, поне моя е такъв не знам как е възможно да се допълни с други течности.

# 223
...напръскват се яко вечерта и комарите направо ги изяждат!

Извинявам се за поста си, ама не се сдържам Joy JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 224
Витамини Centrum за жени. Никакъв положителен ефект, кръвното ми се качва от тях и ме боли главата.

Общи условия

Активация на акаунт