Звездни компромати - 365 част

• 90 180
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Аз затова вече питам приятелки как точно изглеждам, защото едно виждам в огледалото, почти същото в селфи камерата, а като някой друг ме снима, някаква непозната жена се показва на снимките, пък иначе съм една суетна, цъ-цъ, не знам как ще се оправям като наближа "ония години", които стремглаво се търкалят към мен. Дано измислят нещо до тогава.

# 166
На Мария не е ли този новият
http://www.hiclub.bg/Article/6726615

# 167
Галена скоро я видях. Има нещо мъжкаранесто в нея, за разлика отпреди да роди второто си дете- тогава беше сълза.
Иначе, да, изглеждат сплотено семейство, и досега не съм чула клюки за тях тук.
Живея в Търново.

# 168
Да, екстра са като семейство. Галин държи здраво любовта там и доколкото ги виждам ги обича и обгрижва здраво. Добре си е Галена и на живо.

# 169
При Гала ще си каже и майчиното мляко! Само имай малко търпение. Първо да мине сватбата на Даси и Роско, и ще я подпукат и Марчето.
Или тя ще подпука тях. Mr. Green

# 170
  • Варна
Не може да е истина!
Хрррриси е цвете пред този строен левент.

# 171
Както ги е подкарала, трябва да крия Шиши от нея.

# 172
Еми с какво да се покрие?Остава варианта покривало за ЗИЛ Grinning
Ох, търкалям се от смях с това покривало за ЗИЛ!
Много са ви гнусни изказванията, все пак жената е родила преди месеци. И  изглежда много добре при това.
И като не беше родила преди месеци,пак тресеше яко Grinning
По едно време отслабна в горната част на тялото,но краката и бяха като на готвачка в кръчма и с мощен целулит,гледала съм снимки някъде но не си спомням къде.
Все едно под кожата имаше извара Grinning
така че...
Голяма злоба струи от теб, то по-грозно от мощен целулит!

# 173
Даси= Деси! Ама съм я прекръстила без да искам.
Обаче новия на Мария е ужасен ужасон.

# 174
Рийз
Скрит текст:
И няколко звездни имота.

Шакира продава своя имот в Маями за малко над 11 милиона, ако някой проявява интерес.  Whistling
Скрит текст:
И Бен Афлек продава една от неговите къщички за няма и 9 милиона.  Mr. Green
Скрит текст:

# 175
Къщата на Шакира много ми харесва, но за жалост не ми достигат малко пари... Grin

# 176
Този не е новият на Мария и друг път сме го коментирали. Явно се движат в един кръг и туй то.

# 177
Сега като се загледам, някаква асоциация с младия Веселин Маринов ми навява, та ще се прикача към пресния премиер. И без това харесва миспански тип  мъже. А на Трюдо му предричам, че няма да остарее като катедрала.
Е, как можа да ми наредиш Джъстин с това недоразумение за мъж! Разби детските ми мечти! И двамата премиери са почти набори, на твоя по му личат годините Joy

# 178
Къщата на Шакира много ми харесва, но за жалост не ми достигат малко пари... Grin
Много стълби направил Афлек, иначе...

# 179
Много стълби направил Афлек, иначе...

При Афлек не ми харесва банята. Да, знам, че в Щатите баните са като стаи с килими и мокети, ама тц, не е за мен. Не мога ли да мокря на воля, не ми го хвали.
В неговата вана, как точно ще се изплакна от пяната и солите, с които ще релаксирам? Аз ще намокря половината къща.... Joy

Общи условия

Активация на акаунт