Звездни компромати - 365 част

• 90 203
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Много ми допадна къщата на Шакира.

Галена и мъж.
https://www.instagram.com/p/BjhKXG-lrTm/?utm_source=ig_share_she … hid=1iee44sybyg2a
На живо съм ги виждала и Галена има много хубаво тяло, но краката и са като клечки, което на снимки не личи толкова. Галин е много чаровен мъж. Нищо общо с мъжете на повечето чалгарки като Коко,Бирми, Хррррисита и т.н.

# 181
  • София
Още снимки на Джони Деп, качени от руски фенки. Последните дни той е на турне с групата си в Русия.
Ужасно слаб изглежда и с нездрав вид.  Confused

Скрит текст:

# 182
# 183
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
FU.king UGLY Simple Smile

# 184
  • София
Къщата на Шакира е точно в мой стил - абсолютно всичко, само да си досъбера милиончетата.

# 185
  • Once there was a Hushpuppy...
Много, ама много красива къщата на Шакира Heart Eyes
И на Афлек ми хареса Crazy

# 186
Не ми харесва на Шакира къщето, това бяло навсякъде, бял диван - дори и билярдната маса бяла - ама че решение. Отбор прислужници няма да стигне. Crossing Arms

# 187
Тя затова я продава, я! Омръзнало ѝ е да търка.

# 188
Ева Лонгория. Тя кога ще ражда? Имам чувството, че е бременна от цяла вечност.
Скрит текст:

# 189
Колкото повече остарява, толкова повече проличава индианското в него. Бетер си е  индианец вече.

# 190
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В снапчат Ева каза,че на бебето му оставали още няколко седмици,но била на финалната права и вече искала да го види.
Звучи като да й е много тежко и едва издържа.Взема си и горещи вани,сигурно с надежда да разбута нещата.

# 191
Изчезнах за няколко часа и какво да видя - развъртели сте алъш - вериш с имотите на Шакира и Бен!
Харесвам този на Шакира! Ей такъв искам! Нищо, че е беличък!
Сега да не подскочи някоя мама, обаче не разбирам тия звезди с каква цел ту купуват, ту продават имоти?! Толкова ли не могат да водят уседнал начин на живот? Аз искам да знам кой е моят дом и колкото и да пътувам все в него да се връщам. Да знам къде се връщам. Дори и да имам няколко имота, един да наричам "моя дом".
А-а, сетих се! Може да не си харесват съседите / дето не ги виждат, щото са далече от портата им /?
Разсъждавам си просто и се чудя...

# 192
# 193
Скрит текст:
Еми с какво да се покрие?Остава варианта покривало за ЗИЛ Grinning
Ох, търкалям се от смях с това покривало за ЗИЛ!
Много са ви гнусни изказванията, все пак жената е родила преди месеци. И  изглежда много добре при това.
И като не беше родила преди месеци,пак тресеше яко Grinning
По едно време отслабна в горната част на тялото,но краката и бяха като на готвачка в кръчма и с мощен целулит,гледала съм снимки някъде но не си спомням къде.
Все едно под кожата имаше извара Grinning
така че...
Голяма злоба струи от теб, то по-грозно от мощен целулит!
Марче,ти ли си Grinning
И от теб има злобичка,тънка,смотана ... Grinning
Аз не злобея,отбелязвам факти.

# 194
Много богатите хора, най-често не влагат някакво емоционално значение в къщите, които купуват. Дори не го наричат къща или дом, а просто имот. Една, две, пет, имат много, живеят навсякъде, но нямат къщи никъде, имоти и инвестиции. Точно затова, в много от "домовете на..." липсва емоционалното, топлината и уюта на един истински дом, какъвто ние, не толкова богатите, сме свикнали да обитаваме.
И вобще, живи да ги ожалиш.

Общи условия

Активация на акаунт