"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 38

• 68 113
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Честито Simple Smile
Супер наситени черти Simple Smile

# 181
  • Кьолн Германия
Благодаряяя Kissing Heart

# 182
  • София
Купи си фолиева киселина и я пий.

# 183
  • Кьолн Германия
От тази сутрин пия препоръчаха ми я в аптеката

# 184
Честито! Леко и безпроблемно бременеене! Simple Smile

# 185
  • Враца
Честито! Леко бременеене и дано повлечеш крак на всички, които копнеем за това. Heart

# 186
  • Кьолн Германия
Дано миличка, няма такова чувство и такава радост дано всичко е наред и при мен и при вас да се получат нещата. Heart

# 187
Здравейте, нова съм, но дано пиша на правилното място. Утре е датата ми на МЦ, но не издържах и днес направих тест Престо. Тестът показа контролна черта и на мястото на което трябва да е положителната чертичка почти веднага се появи Бяла черта. Сякаш е положителен, но цветът на втората черта беше по-различно бяло от самия фон и чертата беше контурирана. Ясно се отличаваше. Чудя се на някой случвало ли му се е и как да го тълкувам?...
Да допълня, че ме сряза корема ниско долу както преди цикъл преди 3-4 дни и като проверих видях, че имаше бледорозово зацапване, но само това. Повече не.

Утре дано не ми дойде МЦ, не съм в София и кръвен тест ще мога да направя чак вторник. А уринен тест не мога да направя отново сега, защото съм с мъжа ми и искам да го изненадам ако съм бременна..

# 188
Отрицателен е с такъв вид черта. Плюс кървенето - не ще да си бременна. Пробвай следващия месец.

# 189
Толкова тестове съм правила и досега не ми се е случвало да имам такава черта... Така се надявах, че този месец се е получило Sad

# 190
Трябва да е розова втората черта Simple Smile

# 191
Може теста да е калпав, ако изглежда така странно. Ако ти закъснее направи друг тест. Peace

# 192
Е, винаги може да го повториш, но с ярко бяла черта е категорично отрицателен. Не влагай надежди и се подготви за следващия месец да работите.

# 193
Здавейте на всички! Hug Моята последна менструация започна на 09.05 и продължи до 13.05. На 14.05 имаше нещо като прекъснат полов акт... знам че звучи глупаво, но не е невъзможно да се е получило нещо, нали?!? Аз по принцип следя цервикалната слуз, а този път закъсня с около седмица (т.е. може би първата част от цикъла е била по-дълга)... По мойте сметки трябваше да ми дойде на 14.06, но все още не ми е дошло. Вчера сутринта, по скоро през нощта (4:15 ам) не издържах и си направих един тест за всеки случай - беше отрицателен. Според вас има ли смисъл да си правя друг и колко да изчакам още или да си запиша час при лекар? При положение, че цикълът ми не е от най-редовните (27 - 32 дни в различните месеци), но чак 40 много ми се виждат сякаш...  Може да звучи объркано, но така е и в главата ми, не знам какво да си мисля... Confused

# 194
  • Велико Търново
Не е възможно да се е получило нещо (бебе). Изчакай си МЦ, всеки момент ще е при теб Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт