"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 38

• 68 138
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Здавейте на всички! Hug Моята последна менструация започна на 09.05 и продължи до 13.05. На 14.05 имаше нещо като прекъснат полов акт... знам че звучи глупаво, но не е невъзможно да се е получило нещо, нали?!? Аз по принцип следя цервикалната слуз, а този път закъсня с около седмица (т.е. може би първата част от цикъла е била по-дълга)... По мойте сметки трябваше да ми дойде на 14.06, но все още не ми е дошло. Вчера сутринта, по скоро през нощта (4:15 ам) не издържах и си направих един тест за всеки случай - беше отрицателен. Според вас има ли смисъл да си правя друг и колко да изчакам още или да си запиша час при лекар? При положение, че цикълът ми не е от най-редовните (27 - 32 дни в различните месеци), но чак 40 много ми се виждат сякаш...  Може да звучи объркано, но така е и в главата ми, не знам какво да си мисля... Confused

Не си бременна. Вероятно има друга причина за закъснението. Ако стигнеш 10 дни закъснение, може да посетиш лекар.

П.П. Защо смяташ, че е трябвало да ти дойде на 14.06? Ако най-дългият ти цикъл е 32 дни, не е ли трябвало да ти дойде на 10.06? Както и да е, с такова закъснение, ако беше бременна, тестът щеше да е силно положителен.

# 196
Здравейте момичета!Да Ви попитам според Вас дали има някаква вероятност да съм бременна.Цикъла ми е точен като швейцарски часовник.Идва ми на 28 ден,и ми кара 4 дни.7 дни преди датата на предполагаемата менструация,и 1 ден преди датата на предполагаемата менструация,не се пазехме.Дойде ми на 27 ден,тече ми точно 2 дни, и на третия ден ме хвана вирус с температура,разтройство и повръщане и цикъла даже от вечерта на втория ден го няма никакъв.На 4тия ден имах кафеникаво зацапване еднократно и това беше.Днес ми е 5ти ден и така и не тръгна цикъла ми,аз все още съм с разтройство от вируса.Според Вас може ли от вируса да ми спре цикъла ,или има някаква вероятност да съм имала ,още една овулация,по принцип съм с ранна овулация към 10 ден.Незнам чудя се ?Вие как мислите.На 3.06 беше първия полов контакт без пазене ,а на 10 .06 ми дойде за 2 дни и спря.Ще се радвам  на мненията Ви!Хубав уикенд!

# 197
Направи си тест, въпреки че няма как да забременееш ден или седмица преди цикъл.

# 198
Нали знаеш, че ти трябва овулация, за да забременееш? Ако МЦ ти е 28 дни, О ти е някъде между 12-16 ден, а вие сте имали контакти на ден 21 и 27.....Сама направи сметката Wink

# 199
  • Варна
П.П. Защо смяташ, че е трябвало да ти дойде на 14.06? Ако най-дългият ти цикъл е 32 дни, не е ли трябвало да ти дойде на 10.06? Както и да е, с такова закъснение, ако беше бременна, тестът щеше да е силно положителен.
И аз не вдянах. Чака цикъл на 14.06, при единствен секс на 14,05 и отрицателен тест е просто абсурдно да се говори за бременност.

# 200
FBID100001082198637, освен казаното от другите, имала си и менструация, т.е. не си бременна. Случва се понякога течението да е по-оскъдно или по-кратко.  Може наистина да е от вируса, а може и да не си имала овулация. Възможно е при ановулаторните цикли, менструацията да е по-кратка, тъй като лигавицата на матката не е нарастнала достатъчно през текущия месец. На мен лично ми се е случвало след доказана липса на овулация с ехограф, менструацията ми да е осезаемо по-кратка(с 2 дни по-малко). Освен това, сега се сменят сезоните, което често оказва влияние върху женския цикъл. Причините може да са много, така че не търси под вола теле.

# 201
Здавейте на всички! Hug Моята последна менструация започна на 09.05 и продължи до 13.05. На 14.05 имаше нещо като прекъснат полов акт... знам че звучи глупаво, но не е невъзможно да се е получило нещо, нали?!? Аз по принцип следя цервикалната слуз, а този път закъсня с около седмица (т.е. може би първата част от цикъла е била по-дълга)... По мойте сметки трябваше да ми дойде на 14.06, но все още не ми е дошло. Вчера сутринта, по скоро през нощта (4:15 ам) не издържах и си направих един тест за всеки случай - беше отрицателен. Според вас има ли смисъл да си правя друг и колко да изчакам още или да си запиша час при лекар? При положение, че цикълът ми не е от най-редовните (27 - 32 дни в различните месеци), но чак 40 много ми се виждат сякаш...  Може да звучи объркано, но така е и в главата ми, не знам какво да си мисля... Confused

Не си бременна. Вероятно има друга причина за закъснението. Ако стигнеш 10 дни закъснение, може да посетиш лекар.

14.06 защото следя цервикалната слуз и по принцип 14 дни след края на цервикалната слуз започва МЦ. Поне при мен е така. Та тя беше от 25.05 до 30.05. Не знам дали го обясних добре, както и да е Благодаря ви за отговорите и бързата реакция. Simple Smile

# 202
  • Варна
Ами 10-15 дни преди предполагаемата овулация на всеки е ясно, че няма как да се забременее.

# 203
Ellie.G, да, сега разбрах какво имаш предвид. Щом си имала ЦС до по-късно, значи този месец цикълът ти е по-дълъг. Имай предвид също, че овулацията може да настъпи в деня след приключването на ЦС, тоест да очакваш менструацията си по-късно. По въпроса с бременността, щом следиш цервикалната слуз, сама трябва да си отговориш, че половият ви акт е бил много далеч от овулацията и няма как да си забременяла.

# 204
  • Варна
26-27-дневен цикъл. Пия Дуфастон от 4 месеца.
Последният цикъл започна на 27-ми май, а бебеправихме на 1,3 и 7 юни. На 8-ми би трябвало да съм имала овулация, но не съм си правила тест за потвърждение. На 14 и 15 юни имах зацапване, по 3-4 капки на ден, придружено с леко придърпване (досега никога не ми се е случвало нещо такова). Освен него нямам никакви признаци, нищичко, а се следя много внимателно. Дали е възможно чудото да е станало? Дали уринен тест утре сутринта би могъл да отчете?
Благодаря ви, момичета!

# 205
Ако овулацията ти е била на или около 08.06. трябва да изчакаш още 2/3 дни.

# 206
Здравейте и от мен, аз искам да попитам нормално ли е да ме болят гърдите само отстрани и то 15 дни преди очакваната менструация, също имам ситни пъпчици по лицето, зърната, и ръцете, на моменти чувствам и лека болка ниско?

# 207
15 дни преди менструация ти е овулацията.

# 208
Благодаря за отговора 😊 но в момента продължават болките и имам пъпчици на какво се дължи според вас?

# 209
  • София
Благодаря за отговора 😊 но в момента продължават болките и имам пъпчици на какво се дължи според вас?

на овулацията и жегата, това казва моята кристална топка.

Общи условия

Активация на акаунт