"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 38

• 68 146
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Тоест още е рано да се установи бременност, по принцип съм с точен цикъл. Миналия месец доста работих е за бебе но не стана. На датата на която трябваше да ми дойде ми направи впечатление че кръвта беше Розова отначало и след това стана наситено червена. Обикновено ми е доста по тъмна и има съсипе и 2 рия ден, сега нямаше. Нормално ли е? Извинявам се за въпросите

# 211
  • София
Каква бременност бе жена, най-верояно сега си в овулация и затова имаш болки и придърпвания. Само по време на овулация се забременява... ти сериозно ли???

# 212
Ами нали казват че 7 след полов контакт може да се направи просто, затова питам. А цикъла трябва да ми дойде на 25.просто реших да попитам хан.

# 213
Тоест още е рано да се установи бременност, по принцип съм с точен цикъл. Миналия месец доста работих е за бебе но не стана. На датата на която трябваше да ми дойде ми направи впечатление че кръвта беше Розова отначало и след това стана наситено червена. Обикновено ми е доста по тъмна и има съсипе и 2 рия ден, сега нямаше. Нормално ли е? Извинявам се за въпросите

Не само е рано да се установи, но и да се случи изобщо, след като овулацията ти предстои или в момента си в такава. Освен ако вече не си във втория месец, но едва ли. И защо реши, че хората с пъпки са бременни? Ако имаш съмнения, винаги може да си направиш тест все пак. Може да си правиш всеки ден, ако искаш.

# 214
  • София
Ти изобщо знаеш ли как се забременява. Казва ти се, че се забременява само по време на овулация. Която варира, но е най-често между 12 и 16 ден от МЦ. Тестът би могъл да отчете точно 10-12 дни СЛЕД овулация, ако знаеш кога е , хванали сте я и тогава сте правили непредпазен секс.
Исусе.

Пък кат'толкова искаш направи си тест.

# 215
Ха ха, аз вече имам едно дете момиче на 8 години, когато забременява с нея имах само болки ниско долу три отрицателни шуар и бременността я разбрах късно. Може би в 7 седмица. Беше отдавна и не си спомням но на мен никога не ми излизат малки пъпчици. И миналия месец като ми дойде кръвта беше доста Светла и корема много ме бореше. И просто исках да споделя и чуя мнение 😊

# 216
Здравейте, искам да попитам закъснява ми 2 дена и имам понякога леки болки в десния яйчник, и гърдите ми са едни подути, последния ми цикъл беше ня 19-ти май. От два дена си меря температурата и е или 36,9 или 37С не знам дали е това,но се надявам да е бременност

# 217
Направи си тест.

# 218
Йоана, направи си тест.
Както сме писали поне 10000000000000 пъти, ако си прочела предните страници, такива "симтоми" НЕ ВАЖАТ, тези усещания се дължат на прогестерона след овулация!

# 219
    може да е бременност, при положение че ти закъснява,дай боже и на мен да ми закъснее и да е бременност. Успех

# 220
    може да е бременност, при положение че ти закъснява,дай боже и на мен да ми закъснее и да е бременност. Успех
Благодаря Ви, пожелавам ви да разберете , че сте бременна .

# 221
Здравейте, предварително се извинявам ако въпроса ми не е за тази тема, Възможно ли е на първи ден от закъснението според графиката ми ,теста да е фалшиво отрицателен,дължината на Мц ми е 34 дни, прилагам и графиката за да чуя и вашето мнение .

# 222
Здравейте, искам да попитам закъснява ми 2 дена и имам понякога леки болки в десния яйчник, и гърдите ми са едни подути, последния ми цикъл беше ня 19-ти май. От два дена си меря температурата и е или 36,9 или 37С не знам дали е това,но се надявам да е бременност

Няма смисъл да чакаш и да се чудиш. Направи си тест. След като имаш закъснение, тестът ще отчете вярно.

# 223
Николетес, има тема за базалната температура ✌

# 224
Здравейте, момичета. Моето питане е дали знаете какво може да означава гинекологът да ти каже, че имаш кухина, която не е плоден сак. Закъснението ми е 12 дни. Отрицателни тестове 5 броя за последните пет дни и един отрицателен кръвен от 18-ти юни. Другото, което се разбра от прегледа е, че имам силно удебелена лигавица на матката. Каза ми да отида отново, след 10 дни. На въпроса ми за кухината отговори, че все още не може да каже дали е киста, дали е плоден сак и какво е изобщо. Последният ми цикъл започна на 10-ти май. Сега не разбрах има ли вероятност да съм бременна или има вероятност да имам киста? И понеже не съм имала кисти досега, те имат ли връзка с липсата на цикъл?

Общи условия

Активация на акаунт