"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 38

• 68 203
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, момичета. Моето питане е дали знаете какво може да означава гинекологът да ти каже, че имаш кухина, която не е плоден сак. Закъснението ми е 12 дни. Отрицателни тестове 5 броя за последните пет дни и един отрицателен кръвен от 18-ти юни. Другото, което се разбра от прегледа е, че имам силно удебелена лигавица на матката. Каза ми да отида отново, след 10 дни. На въпроса ми за кухината отговори, че все още не може да каже дали е киста, дали е плоден сак и какво е изобщо. Последният ми цикъл започна на 10-ти май. Сега не разбрах има ли вероятност да съм бременна или има вероятност да имам киста? И понеже не съм имала кисти досега, те имат ли връзка с липсата на цикъл?

При това закъснение и толкова отрицателни тестове е на 99.9 % сигурно, че не е бременност. Ако е киста според мен АГ- то веднага трябва да я познае, а не да се чуди. Единственото, което мога да кажа от личен опит е, че при мен се съмняваха за бременност, а нямаше такава, когато имах разширена някаква жлеза вътре в матката. Имах закъснение 8 дни и на ехограф много  прилича на плоден сак.Но пак казвам че ако е опитен специалист веднага ще направи разлика. Съветът ми е да потърсите второ мнение. Успех!

# 226
При отрицателен кръвен тест и такова закъснение - не си бременна.

# 227
Здравейте, днес си направих ранен тест clear test два дена преди М цикъл и отчете отрицателен. Действително нямам никакви симтоми за бременност. И все пак докато не ми дойде си имам надежди. На теста пише, че огчита преди закъснение. А може ли да отчете по-късно?

# 228
По-късно от какво?

Няма как да очакваш симптоми на бременност толкова рано. Те се появяват след установяване на бременността и увеличение на хормона ЧХГ, пишем го на всяка страница!

# 229
В първата бременност имах. Болезнени гърди, наедряли, болки ниско. Тогава си направих теста по-рано и беше положителен. А за теста, тъй като пише, че отчита по-рано от датата, питам дали все пак може и да отчете положително след някой и друг ден

# 230
Без да ти давам някакви излишни надежди, все пак е възможно , ако овулацията съответно и зачеването, са се случили малко по-късно. Ако не ти дойде на очакваната дата, повтори теста.

# 231
Здрвейте. С предполагаема овулация на16.06  или 17.06 и направени опити на 14 и 15.06,има ли шанс за бебче, а теста да не отчете бременността. Вчера на 23.06 правих и беше отрицателен.

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 10:38 от monika9312

# 232
  • София
Има, но е твърде рано за тестове...изчакай поне закъснение или 12 дни след Овулация. Какво очакваш да видиш 7 дни след нея??? Ако е била тогава изобщо.

# 233
Моника, направи си труда да прочетеш поне първия пост на темата и сама ще си отговориш на въпроса.
И понеже очевидно не знаеш нищо по процеса овулация и оплождане, да те информирам, че след като сперматозоидът се срещне с яйцеклетката, оплоди я, тя "тръгва" надолу към матката и този процес трае няколко дни. След като попадне в матката може да се загнезди, а може и да не. Едва след имплантацията започва да се отделя хормон ЧХГ, който показва положителните тестове за бременност ✌

Дано съм провокирала твоя интерес да се разровиш за допълнителна информация в интернет и да научиш повече за процесите, за да не задаваш такива въпроси.

# 234
Здравейте!Датата на последния ми мц е 24.05.Правим опити за бебче от няколко месеца.Този месец трябваше да ми дойде около 19ти юни,но все още я няма лелката.Направих си три теста през два дни,но всичките са отрицателни.Чудя се дали да не си пусна и кръвен тест.Имам някои неразположения като напрежение в гърдите,главоболие,леко гадене и леки болки ниско долу .Също така на 16ти юни ми взеха биопсия от шийката на матката,тъй като гинеколожката ми откри раничка.Според вас възможно ли е биопсията да е причината за закъснението или да има бременност въпреки отрицателните тестове??

# 235
Какво забременяване, като са ти правили биопсия. За къде бързате?  А ако се налага конизация, след резултата от биопсията, а ти се окажеш бременна?

# 236
Направиха ми биопсията след опитите за бебе този месец,т.е. след овулацията.До преди това не знаех,че имам такъв проблем... Sad

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 18:37 от qwerty09

# 237
Предвид отрицателните тестове, надали си бременна. Ако не ти дойде в следващите няколко дена, се консултирай с лекар да се види причината. Биопсията няма общо със закъснението.

# 238
Здравейте .. Искам да попитам възможно ли е 10 месеца  след аборт още да има течение от гърдите наподобяващо кърма? Аз мислех , че отново съм бременна направих си тест, който обаче беше отрицателен.. Съвети? Или някакво мнение какво се случва?
П.П. В сряда имам записан час.Просто искам да чуя мнения.

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 18:05 от Eli3099

# 239
  • Варна
Не сте бременна. Нещо на хормонална основа е вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт