"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 38

• 68 222
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Пролактина е висок, отидете на лекар.

# 241
Здравейте отново момичета, благодаря на всички, които ми отговорихте.  Аз не можах да изчакам 10 дни и днес отидох на друг доктор. Видя се ясно оформен плоден сак но ембрионална структура не. Тест направих отново и отново е отрицателен. Пуснах ЧХГ днес към 14 часа и сега го чакам с нетърпение. АГ каза, че има много голяма вероятност за кухо яйце. Плодният сак отговаря на 5 г.с. а ембрион не се вижда. Да питам ли тук за мнения или да потърся друга тема за кухо яйце?

# 242
  • София
В 5 седмица ембрион е рано да се види, бе, хора... при кви лекари ходите. Затова се казва, че не се бърза с лекари, за да не се стигне до - рано е, нищо не се вижда, и ти да започнеш да си набиваш глупости в главата.

# 243
  • Варна
Тя пише, че има над 2 седмици закъснение и отрицателни тестове... Това малко променя картинката. или става дума за доста късна овулация или наистина има нещо, което не се развива добре. Виж резултата от кръвния тест, ако е положителен може би ще трябва още един след 2 дни. Ако е отрицателен... не знам, може би нова консултация с лекар.

# 244
  • София
Тва съм го забравила явно, извинявам се. Подведох се по "не изчаках 10 дни", та мислех че за малко закъснение иде реч. Явно ЧХГ ще си покаже...

# 245
  • София
на плоден сак, който отговаря на 5-та седмица е нормално да не се вижда ембрион.
При мен в 5-та седмица и 2 дни не се виждаше, в 5-та седмица и 6 дни се виждаше, че и пулсации се уловиха.

Предвид голямото ти закъснение има няколко варианта наистина:
- или да не е ок бременността
- или овулацията да е била по-късна със седмица да кажем.
При всички случай можеш да направиш 2кр теста, но каквото и да покажат е хубаво и след седмица да те видят пак на ехограф.

# 246
Брайда, жива да си! Толкова надежда ми даваш. Тези отрицателни тестове все още не мога да си ги обясня. При късна овулация освен в дните  между 06-ти и 11 юни да е станало нещо/тогава ми бяха сексуалните контакти/ и това донякъде обяснява тестовете. Но как сакчето отговаря на 5 г.с. изобщо не разбирам ако е така. Ако е от май месец зачеването, просто не е възможно ЧХГ да ми е отрицателно на 18 юни. Объркано ми е всичко и нищо не разбирам. Освен надеждата за бебе а не киста...

# 247
  • София
Сакчето ако отговаря на 5-та седмица, брой назад 21 дни средно.
Плюс това мн лекари казват 5-та седмица на 4-та и някакви дни.
Виж си на снимката точно коя седмица е сакчето.
Дано всичко да е на ред

# 248
Отчитам се след преглед и готов ЧХГ. ОТРИЦАТЕЛЕН. За две седмици имам общо 10 теста, два от които кръвни. Всички са отрицателни. В недоумение съм, как е възможно да имам видим плоден сак, след всичко което прочетох в темите тук. Нямам никакви симптоми на бременност. Всичко в общото ми състояние е нормално, освен липсата на цикъл, заради което потърсих  АГ и минах през диагноза киста та стигнах до плоден сак. Не знам какво става, ако някой му се е случвало подобно нещо, нека пише за съвет. АГ каза, че в петък ако отново нямам ЧХГ ще ми изпише хормони, които да предизвикат цикъл. Засега е това и чакам. Иначе днес, 17-ти ден закъснение. И 0 ЧХГ.

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 15:46 от kalinkakalinka

# 249
Според мен си вземи снимките и отиди за второ мнение да ти кажат какво е това което се вижда. Не мисля че е възможно бременност без наличие на ЧХГ, но когато се вижда нещо в матката което и расте, трябва да се види какво е. Peace

# 250
Калинка, при отрицателен кръвен, бременност категорично няма. Образуванието е от друго естество. На твое място бих потърсила друг лекар.

# 251
Да, щом е отрицателен резултата, бременност няма със сигурност.

# 252
Хей, аз бях писала преди 3 седмици тук.. няма да разказвам отново историята, само исках да попитам сега при ЧХГ = 1.5 нали мога да изключа извънматочна?

# 253
  • Варна
Можеш да изключиш всякаква бременност на този етап. А дали е имало и къде е била не се знае, не ми се рови да чета какъв е бил случаят.

# 254
Можеш да изключиш всякаква бременност на този етап. А дали е имало и къде е била не се знае, не ми се рови да чета какъв е бил случаят.

Мерси, това ми беше важно - нормалната беше изключена вече, сега е хубаво, че се изключва и извънматочната Hands Thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт