"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 38

• 68 213
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Лекарите не са нормални просто... явно не различават плоден сак от някаква друг вид джоб/кухина.
Но това си е за диагностика, не е ок да го има.
Посетете читав лекар!

# 256
Здравейте! Момичета, след три дни закъснение на редовен и да не кажа железен цикъл, може ли да се получи розово течение при евентуална бременност на третия ден след закъснението? Дали  цикъла закъснява поради стрес, времето или знам ли какво или е възможно да има бременност и да има такова кървене? Имам доста подути гърди и едно усещане, че е станало НО... дали пак не си въобразявам. Благодаря Ви!

# 257
При три дни закъснение,спокойно можеш да си направиш тест.

# 258
При три дни закъснение,спокойно можеш да си направиш тест.

Тест правих вчера и беше отрицателен newsm78. Не посмях днес да направя нов.

# 259
  • София
Ами при "железен" цикъл, 3 дни закъснение, отрицателен тест и розово течение най-вероятно ти започва цикъла.

# 260
Ами при "железен" цикъл, 3 дни закъснение, отрицателен тест и розово течение най-вероятно ти започва цикъла.

Да! И аз така предположих но исках да знам, дали ако има бременност може да има розово течение и съответно на какво се дължи?

# 261
  • Варна
На много неща се дължи, най-често на хормоните.

# 262
На много неща се дължи, най-често на хормоните.
Благодаря Ти!

# 263
Здрвейте момичета
Направо не мога да заспя от най- различни мисли😣
Не знам дали това е темата в която да потърся вашата опора, съвет та дори и да ми вдъхнете малко надежда
С приятелят ми правим опити за бебче от близо 2 години и вече нямам търпение да видя как изглеждат 2 чертички
Този месец трябваше да ми дойде лелката на 15.06 и още я няма
Тест правих на 19, 22 ,28
🙁 и за наше съжаление и трите болезнено отрицателни😔
От 3 дни имам чувството че всеки момент ще ми дойде и нищо
Има ли,ли сте отрицателни тестове и положителен резултат👶
Много се надявам моя случай да е точно такъв
В понеделник съм на гинеколог
Стискайте палци

# 264
Най-добре отиди на лекар.С такова закъснение и три отрицателни теста,не мисля,че е бременност.Освен,ако не е имало много късна овулация-колко е дълъг цикълът ти и щом правите опити засичаш ли ову и как?

# 265
Включвам се и тук !! Пожелавам на всички да видят така желаните две чертички !! 🤰🍼

# 266
Цикълът ми е на 31 дни
Трябваше да ми дойде на 15.06
Последния ден от овулацията ми беше на 2.06
Днес ми е 15 -ти ден на закъснение
Нямам търпение да стане понеделник и да ида на гинеколог
Дано да е бебенце,дано 🤞
Мисля да си направя още един тест 😣 дано не се разочаровам пак

# 267
При 15 дена закъснение, тестът за бременност със сигурност ще отчете вярно. Успех!

# 268
  • София
Как така последният ден от овулацията ти е бил 2.06? Тя не трае няколко дни Rolling Eyes

# 269
  • Варна
Тъкмо това щях да питам и аз. А ако овулацията е била около 2 юни ми се струва абсурд да има бременност, а тестовете да не покажат. По-скоро ановулаторен цикъл, задържан фоликул, нещо от този род.

Общи условия

Активация на акаунт